Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kis szerencsével a licencesben is lesz 2:40-es ember. Mint az elmúlt 5-6 évben mindig.
oké, csak melyikben milyen gyors motorosok lesznek, ez a kérdés. Mondjuk valószínű csütörtökön nem tudok menni, és majd utólag megtudom, hogyan is volt, de kíváncsi vagyok azért, hátha mégis kijutok.
Ne aggódjál én sem értem,már megint szétvariálták magukat. De szerintem az se érti aki kitalálta.Majd holnap érdeklődünk az információn.
K1-K2=közúti.
Valaki tudja hogy lesznek idén a H.ring nyíltnapon a csoportok? Mostani kiírásban látok K1, K2 meg licensz kategóriát, de, hogy melyikbe ki mehet az nincs leírva. Délután meg csak 2db K2 és egy K1 csoport. Akkor aki csak délután akarna menni, az hogy tud menni, ha feltételezem, hogy a licensz katban csak olyan mehet, akinek van licensze? Mert nincs azon kívül legalább 3 ugyan olyan beosztású csoport. Nem értem.
Hi mindenki! Ha valakit érdekel:http://www.kepesmotor.hu/ruha_...
Na akkor van 2 nagy csodálód mert aki előtted megy meg én is beszélgetünk már rólad. Ha kell a kép nekem megvan nagyban is csak mailt küldj kaszastamaskukact-online.hu ra
Jaja én vagyok a kigyúrt csávó a racerban
Ok de itt sok az erigy rajtszám vagy te vagy a recer
http://palyamotorozas.hu/hu/galeria/reszletek/kepek/48/2011_10_6/
Én melyik az ? azonosítószámot
Phoenix oldalán van két jó közös fotó, ha te vagy a 187-es
Mondjuk még tavalyi, de csak most sikerült téged azonosítani.
Hát csináltunk szarvas pörit az jó lett és hogy nem estem és kiderült hogy jó lett a futómű
Szia!

Küldesz pár mondatot a motorról és egy árat szállítással együtt a mail címemre: maxrpm@vipmail.hu?! Köszi előre is! Üdv, Krisztián
Szia, Tudok egy fullra megépitett K5 GSX-R 600-at. Endurance versenyre lett épitve, ugyhogy nincsen agyonreszelve, inkabb a megbizhatosagra mentunk. 4 éve el van téve a motor. A blokkja frissen megcsinálva, azthiszem egy test van benne. Még kint van USA-ban, de ha erdekel akkor megdumáljuk.
Semmit sem kell költened rá benzinen és gumin kivul. ;)
Hát az nem sok,de azért volt valami pozitívum?
7.5 kör :(
Elfelejtetted,hogy nem Thai Box edzésen vagy? Legalább nap végére?
Tök jól szétrúgtam a váltót :(
Hogy sikerült az első "teszt"?
Ki is derült azóta a "szakfórumon", hogy csak egy gyorsított felvétel az egész. Ember a holdon, perszeeee...
Ja! Tiszta égés. 2. hely
Sziasztok!
Kintről behozott vagy okmányok nélküli GSX-R600K4-K5-öt keresek, esetleg 750K4-K5. Idomsérült sem akadály. Ha valaki tud, lát ilyet akkor bátran vegye fel velem a kapcsolatot! mail: maxrpm@vipmail.hu! Köszi
Az egy béna.
Bocs Svéd de csak ma értem haza,és Almeriában nem volt netem,mert egy tök jó kolostorban laktunk egy hegy tetején...Nekem Valenciában nem igazán ment még a hosszú tél után,de 1 48 at mentem,ettől jobb volt pár éve..De Almeriában már nagyon jó volt,ott 1 48 alja volt,és harmadik lettem,a versenyen--Riziék holnap kezdenek Cartagénában...