oké, csak melyikben milyen gyors motorosok lesznek, ez a kérdés. Mondjuk valószínű csütörtökön nem tudok menni, és majd utólag megtudom, hogyan is volt, de kíváncsi vagyok azért, hátha mégis kijutok.
Valaki tudja hogy lesznek idén a H.ring nyíltnapon a csoportok? Mostani kiírásban látok K1, K2 meg licensz kategóriát, de, hogy melyikbe ki mehet az nincs leírva. Délután meg csak 2db K2 és egy K1 csoport. Akkor aki csak délután akarna menni, az hogy tud menni, ha feltételezem, hogy a licensz katban csak olyan mehet, akinek van licensze? Mert nincs azon kívül legalább 3 ugyan olyan beosztású csoport. Nem értem.
Na akkor van 2 nagy csodálód mert aki előtted megy meg én is beszélgetünk már rólad. Ha kell a kép nekem megvan nagyban is csak mailt küldj kaszastamaskukact-online.hu ra
Szia, Tudok egy fullra megépitett K5 GSX-R 600-at. Endurance versenyre lett épitve, ugyhogy nincsen agyonreszelve, inkabb a megbizhatosagra mentunk. 4 éve el van téve a motor. A blokkja frissen megcsinálva, azthiszem egy test van benne. Még kint van USA-ban, de ha erdekel akkor megdumáljuk.
Semmit sem kell költened rá benzinen és gumin kivul. ;)
Sziasztok!
Kintről behozott vagy okmányok nélküli GSX-R600K4-K5-öt keresek, esetleg 750K4-K5. Idomsérült sem akadály. Ha valaki tud, lát ilyet akkor bátran vegye fel velem a kapcsolatot! mail: maxrpm@vipmail.hu! Köszi
Bocs Svéd de csak ma értem haza,és Almeriában nem volt netem,mert egy tök jó kolostorban laktunk egy hegy tetején...Nekem Valenciában nem igazán ment még a hosszú tél után,de 1 48 at mentem,ettől jobb volt pár éve..De Almeriában már nagyon jó volt,ott 1 48 alja volt,és harmadik lettem,a versenyen--Riziék holnap kezdenek Cartagénában...
Mondjuk még tavalyi, de csak most sikerült téged azonosítani.
Küldesz pár mondatot a motorról és egy árat szállítással együtt a mail címemre: maxrpm@vipmail.hu?! Köszi előre is! Üdv, Krisztián
Semmit sem kell költened rá benzinen és gumin kivul. ;)
Kintről behozott vagy okmányok nélküli GSX-R600K4-K5-öt keresek, esetleg 750K4-K5. Idomsérült sem akadály. Ha valaki tud, lát ilyet akkor bátran vegye fel velem a kapcsolatot! mail: maxrpm@vipmail.hu! Köszi