He he he tudtam,hogy ezzel jössz.....
De nem is erről volt szó,de ha már itt tartunk,ámbátor-nemdebár emléxel éé amikor a pancsin a 6kilóssal kitömtelek a katlanba,hee?
Komolyan elgondolkodhatnál azon,hogy abbahagyod és szponzorálod az öcsköst!Abban is lenne siker,mert Ő legalább elérne valamit,Te meg büszke lehetnél arra,hogy Te biztosítottad az anyagiakat.Szerintem jó 5let
Idén is lesznek különdijak a Big Bulin
Néhány kategoriában több jelölt is van ezekre a nemes titulusokra
Gondoltam idén bevonom a nagyközönséget is, mert nem biztos hogy minden komolyabb fordulatról tudomásom van a hazai motorsportban
Az év bukására jelöltek:
Rizi februárban spanyolország Moto2 nek tesztelt amikor szerelői hibábol highside: mindkét keze tropa lett, el is ment jól a szezon kezdet
Csabcsi Slovakiaring 200 felett lesodrodott a rázóról. minden lassulási lehetőség nélkül vágodott a gumifalba, ez a bukta egyelőre karrierje feladását jelentette
Györfi Alen Brno célvége nagy esés, sajnos nem tudom a részleteket
Rizi Hungaroring Pezibär hétvége Manselből kifelé highside, mindkét lába gipszbe, bokák és egy térd
Segitsetek hogy ki esett hatalmasat még idén?
Az év legtöbbet bukója:
Valószinű Kurucz Feri, asszem többnyire Brnoban a WSBK-ra készülve, ha jól tudom 5 esése volt idén.....
Volt valaki aki többet esett?
nem neked írtam ifjonc féligmeddigsvéd!nem kell neked senki rózsabimbó....rövidebb féktáv,intenzívebb kigyorsítás,jobban lelógni a kanyarokban hama beleállítani oszt leccga!minnyá meglesz a 58(a pringen )azzal a motorerővel félgázon tudnod kell a 00-át!szívd fel magad,legyél férfi...(egyszer az életben) na...ez 245.000-+áfa lesz!
Hát ha Ő nem tud rajtad faragni, akkor azt ajánlom, hogy fejezd be a motorozást. Persze mivel tudom, hogy nagyon szereted a közeget, ezért azt tanácsolnám, hogy fizesd az én motorolásomat és majd én megmutatom mi a pálya .
sajnos stabilan tényleg a 03 megy csak
de ugy döntöttem hogy nem folytatom a tuningolást
Chrobák Janival képeztetem magam
Remélem keményen bánik a nebulókkal mert a sablon dumát már százszor elmondták, mind hasztalan volt :)
De nem is erről volt szó,de ha már itt tartunk,ámbátor-nemdebár emléxel éé amikor a pancsin a 6kilóssal kitömtelek a katlanba,hee?
pár év mulva szerinte jó buzi szintjén is fogok tudni motoron ülni
Mikor is vertél meg utoljára a Slovakiaringen?
Ilyen esetre nem emléxem, de tényleg szebben ülsz mikor kikerüllek :)
ugye ugye, igy már nem is olyan könnyü mi?
http://youtu.be/QY5h8pKv1Ww
Néhány kategoriában több jelölt is van ezekre a nemes titulusokra
Gondoltam idén bevonom a nagyközönséget is, mert nem biztos hogy minden komolyabb fordulatról tudomásom van a hazai motorsportban
Az év bukására jelöltek:
Rizi februárban spanyolország Moto2 nek tesztelt amikor szerelői hibábol highside: mindkét keze tropa lett, el is ment jól a szezon kezdet
Csabcsi Slovakiaring 200 felett lesodrodott a rázóról. minden lassulási lehetőség nélkül vágodott a gumifalba, ez a bukta egyelőre karrierje feladását jelentette
Györfi Alen Brno célvége nagy esés, sajnos nem tudom a részleteket
Rizi Hungaroring Pezibär hétvége Manselből kifelé highside, mindkét lába gipszbe, bokák és egy térd
Segitsetek hogy ki esett hatalmasat még idén?
Az év legtöbbet bukója:
Valószinű Kurucz Feri, asszem többnyire Brnoban a WSBK-ra készülve, ha jól tudom 5 esése volt idén.....
Volt valaki aki többet esett?
hova utalom?
de ugy döntöttem hogy nem folytatom a tuningolást
Chrobák Janival képeztetem magam
Remélem keményen bánik a nebulókkal mert a sablon dumát már százszor elmondták, mind hasztalan volt :)