Ez azért van mert nem mentünk elegen a mams megbeszélésekre. Ha kétszer ennyien lettünk volna, akkor nem 3 ropival, hanem 6-al kerülne többe. Minden évben ígérnek fűt fát. Ennek ellenére eddig csak az emelés valósult meg.
Persze Sonáj majd jön és jól megmondja azt, hogy ami a tuti az az igaz ami nem, de akkor is neki van igaza. Én meg majd kiveszem a pályát 8000-euroéééé és a Predivel ketten gurulunk majd rajta a scarabeommal. Akit kikerül mint egy pocsolyát egy ucccai motoros uccai gumival úgy hogy a Predi akkor már 58-at ment. Ez is egyik hülyesége a Janinak. Amiééért szintén elfelejtette azt mondani, hogy kicsit bolondságot mondott.
Ha jó látom akkor fantasztikusan sikerült átszervezni a H.ringi motoros napokat /Mivel az utolsó motoros napon arról volt szó,hogy több motorozási lehetőség hasonló formában mint mint a külföldi szervezőknél.Ezért is volt a H.ring honlapján rajta,hogy az új időterv november jelenik meg. Gratulálok jól sikerült +3000 rugó
És egyben boldog karácsonyt is kivánnék nektek a hagyományos saját gyártmányu versemmel
Agyalágyult a versike
Kostolj bele hogy tetszik-e
Padlószőnyeg ég Szenteste
Ponty kerül az éhes testbe
Mindenkinek jo a kedve
Gyomrod beiglit vár epedve
Hetek óta erre vártál
Minden boltban sorban álltál
Dugóban állva dudáltál
Minden árúst megutáltál
Fehérneműk közt turkáltál
Minden piacot bejártál
Kinaiúl hadonásztál
Olcsó parfümöt szaglásztál
Egyre szegényebbé váltál
Zsíros deszkát vacsoráztál
Minusz százezerrel zártál
Mégsem azt kaptad mit vártál
Csak egy uj dizájnos ágytál
Amit nyomban telehánytál
De csak mosolygok magamba
Más forog már az agyamba
Valenciai kalandra
De Aragon is CARAMBA!
Mostmár nemjövök zavarba
Nem ijedek meg kanyarba
Öreg vagyok de nem bamba
Versenyben légy valagamba
fedett helyen én még csak az eurocenterben gokartoztam, nem tudom, hogy hol van esetleg jobb, nagyobb pálya, ami télen is használható. De nekem mindegy, hol lenne az esemény, csak Bp-en vagy ne túl messze legyen.:)
Hát persze, hogy nem. Na de ki kell tömni az összes fasznak a száját pénzel.
A pályabírókat meg ha jól tudom a mams adja ócccsó pénzért. Mondjuk ha a számlázott összeget elosztanák a pályabírók között akkor lehet, hogy túljelentkezés lenne a posztokra. Jóóóó, tudom-tudom! A mamsnak is meg kell élni valamiből. Na de minek?
Persze Sonáj majd jön és jól megmondja azt, hogy ami a tuti az az igaz ami nem, de akkor is neki van igaza. Én meg majd kiveszem a pályát 8000-euroéééé és a Predivel ketten gurulunk majd rajta a scarabeommal. Akit kikerül mint egy pocsolyát egy ucccai motoros uccai gumival úgy hogy a Predi akkor már 58-at ment. Ez is egyik hülyesége a Janinak. Amiééért szintén elfelejtette azt mondani, hogy kicsit bolondságot mondott.
"nincs nemez"
hujeököööööör.....
majdnem behugyoztam.....elképzeltem az egészet!
Viszont neked is Gábor.
Agyalágyult a versike
Kostolj bele hogy tetszik-e
Padlószőnyeg ég Szenteste
Ponty kerül az éhes testbe
Mindenkinek jo a kedve
Gyomrod beiglit vár epedve
Hetek óta erre vártál
Minden boltban sorban álltál
Dugóban állva dudáltál
Minden árúst megutáltál
Fehérneműk közt turkáltál
Minden piacot bejártál
Kinaiúl hadonásztál
Olcsó parfümöt szaglásztál
Egyre szegényebbé váltál
Zsíros deszkát vacsoráztál
Minusz százezerrel zártál
Mégsem azt kaptad mit vártál
Csak egy uj dizájnos ágytál
Amit nyomban telehánytál
De csak mosolygok magamba
Más forog már az agyamba
Valenciai kalandra
De Aragon is CARAMBA!
Mostmár nemjövök zavarba
Nem ijedek meg kanyarba
Öreg vagyok de nem bamba
Versenyben légy valagamba
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső.
Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg.
Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést.
Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik.
Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanszülinapos, nebaszki, ráíromjézuska.
Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba.
Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, kurvaélet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged.
Holnapanyádéknál, megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska.
Melyik pályát szeretnéte tud valaki valami ujabb fedett pályát ami jó lehet?
idén már ne menjél szerintem,ugy vélem ebben az évben már nem lesz motorozásra alkalmas idő(pontosabban pályázásra)
A pályabírókat meg ha jól tudom a mams adja ócccsó pénzért. Mondjuk ha a számlázott összeget elosztanák a pályabírók között akkor lehet, hogy túljelentkezés lenne a posztokra. Jóóóó, tudom-tudom! A mamsnak is meg kell élni valamiből. Na de minek?
Te miképp látod?