Tudom! de a kivétel erősíti a szabályt De 600 feletti motorok tényleg esznek minden gumit azon a rohadt brdgestone on kívül akármilyen gátló van a motoron
Ejjjj, ezt nem mondtad, amikor a D211-et dícsérted.
No, az én túristás tempómnál nagyon jó az az Eringen is. Sőt, nekem a Hringen tépődött a hátsó, de szerintem az is csak azért, mert nem hittem el, hogy olyan alacsony nyomás kell bele. Mármint hátra. Az eleje mindenhogy jó (a csajomnak is most azt vettünk előre), remélem, a hátsó Med+-al is tudok már majd bánni jövőre!
elnézést! Kifelejtettem tegnap valamit a mondanivalómból de most pótlom nehogy " valaki úgy érezze hogy semmibe veszem a véleményét"Tehát a poket bike kategóriában nem tudom mia jó de 750 től felfelé örkény csakis a bridgestone-t nem öszi na...! Így pontos a hozzászólásom! és még egyszer bocsi az idősebb korosztálynak a szemtelenségemért! :))))))
He he he!
Igazad van,De csak a Dave mocizott.
Mint mondottam nekem már nem hiányzott a száguldozás(csak egy kicsit)
Meg hát jó lett volna megnyerni a robogót.
Predinek van igaza!Érdemes elindulni egy olyan magyar bajnokin ahol az 1000 forintos kupa a "főnyeremény"?
Nem olvastam a beszámolódat,nem tudom részletezted e mit,miket nyertek a moto cup on a dobogósok,de nekem égett a pofám,hogy "nálunk" ez,hogy megy,ment.
Sk-ba meg 10000000ft értékben osztanak ajándékot,eszméletlen még most se térek magamhoz.
Soha nem mentem még 4 órás versenyen, borzalmas fáradt vagyok ma. Az utolso felmenetelem 20 körösre sikerült ami a Slovakiaring hosszuságánál kész öngyilkosság
Két alkalommal neveztem előre. Egyszer lefulyták a versenxt, egyszer meg lezuztam futam előtt egy nappal a ringen. Tehát nem akar ezzel nekem összejönni semmi se nem se....
Mától jelentkezhetsz a Big Bulira
Ott lesz a hazai gyorsasági motorsport szine java, a motoros média, 5 sorozatnak is ott lesz a díjkiosztója:
CBR Kupa
Road & Ride
Dunlop Trophy
GSX-R Klub Kupa
Acis Svéd Race