ez nem ér fel a tankig!azaz az üzemanyagtartályjig.... de amugy jó!előtte fel kell tenni a kannát a faridomra és aztán szivattyuzni ezzel....őőőőőőő....akkor minek ez!
Heló!
Most kezdem a motorozást szóval ha olyat kérdezek ne nézzetek hülyének.:)
Az első kérdésem az ,hogy egy páncél alatt érdemes-e gerincvédő protektort használni?
A máik pedig az ,hogy egy motorvásárlásnál mik azok a fő szempontok amiket a legjobban nézni és kérdezni kell?
Előre is köszi.
Sziasztok. Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van itt valaki akinek 2005 ős zx10 e van komplett Bodis rendszerrel? Vagy tud valakit akinek az lehet?
Koszi
mit kell figyelembe venni!?
azt hogy gyorsabb legyél!
majdnem forogjon le a hatodik!kb -2előre,és +2hátra,nekem K7 1000-en -2,+3 van,majdnem leforog hatodikban.
Tanácsokat várnék a következőre:
Áttétel választásnál miket kéne figyelembe venni? Pl az én motorom esetében (K5 gixxer 750) a H.ringen gyári kerékmérettel és áttétellel kb a 4. forog végig a célegyenesben nekem, ill váltani kell a végén az 5öst, de csak pár kmh-val gyorsítok többre a 4es végénél. Jobb lenne úgy, ha pl az 5ös vagy akár a 6os forogna le majdnem végig a célegyenesben?
A Dave féle fényezésről nem is beszélve
Elektromos benzinpumpa, az eszköz ami véget vet a benzinkanna emelgetésnek, tölcsér mellé folyásnak stb
Most kezdem a motorozást szóval ha olyat kérdezek ne nézzetek hülyének.:)
Az első kérdésem az ,hogy egy páncél alatt érdemes-e gerincvédő protektort használni?
A máik pedig az ,hogy egy motorvásárlásnál mik azok a fő szempontok amiket a legjobban nézni és kérdezni kell?
Előre is köszi.
Koszi
azt hogy gyorsabb legyél!
majdnem forogjon le a hatodik!kb -2előre,és +2hátra,nekem K7 1000-en -2,+3 van,majdnem leforog hatodikban.
Áttétel választásnál miket kéne figyelembe venni? Pl az én motorom esetében (K5 gixxer 750) a H.ringen gyári kerékmérettel és áttétellel kb a 4. forog végig a célegyenesben nekem, ill váltani kell a végén az 5öst, de csak pár kmh-val gyorsítok többre a 4es végénél. Jobb lenne úgy, ha pl az 5ös vagy akár a 6os forogna le majdnem végig a célegyenesben?
CBR 600 RR 05-höz kellene pár dolog:
- bal lábtartó első hátsó (hátsó konzollal, elsőbe csak taposó)
- váltókar
- generátordekli
- bal oldalidom és a fejidom meg a tank közti kis idom
Szokott a villa oldala sérülni egy csúszásnál?
Vagy csak több kárt okoz,mint hasznot?