Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a bánat megy itt, Jézusfasza .. az a név ér, hogy Kis Viki? Csak mert én ezt mondom, írom
Bár Lucky-val azt hallottam jóban vannak...
Nem kell ezen csodálkozni.

Amúgy meg sok box van, elférnek külön egyben.
Barátokat meg majd vesznek maguknak.
Tagadom
Na figyelj a kis kapcsolót hagyd fönt a kormánykapcsolót vedd le,a vezeték gyors csatlakozóba (csoki) keresd ki a kis kapcsoló két szálát és egy kétszálas vezetékkel kösd vissza a kis kapcsolót.Így lekerül a kormánykapcsoló de a motor jó marad.MÁSSAL NE KÍSÉRLETEZ mert csak rosszabb lesz!Hidd el,tapasztalat
A "Festék" Szonálllyi szerint én vagyok, így magamra ismertem.
Én szerintem ismerlek Téged!
Nem félsz?
Na nehogy Téged is móresre tanítsalak, te nick mögé bújó akárki!

Minden hasonlóság csak a véletlen műve.
De ki vagyok én? Ki az aki magára ismert bármelyik hozzászólásom kapcsán? Kinek játszottam a nevével? Jelentkezzen aki mondjuk Festék, vagy Homogizacio, vagy Talicska!
Az a tihanyi viszhang miatt vóóót!
Engem hosszasan üldözött. Szinte mindenkitől kérte a számomat, de senki nem adta meg neki . Pedig mondtam sokaknak, hogy adják meg neki nyugodtan. Aztán legnagyobb örömére elkapott és hangosan mondta az általa igaznak hitt balgaságot. A szomszédos irodában jókedvűen kiröhögték. Szánalmas mikor valaki ennyire binárisan tud viselkedni. Ezzel lejáratva önmagát. Nem, hogy örülne annak, hogy ügyesen motorozik a lánya. Ha kevesebbet foglalkozna mások baszogatásával sokkal boldogabb lenne.
Azt is mondta hogy te csak ne játszál nevekkel
de fura modon ugy tünt mintha nekem mondaná
Őket kellene megkérdezni. Nem változtattak, így nem érzem a különbséget
Kovácsolja? Nem értem
ménem téged hiv vazze, én ártatlan vagyok
Na vazze! Megfenyegetett valaki? MENEKŰŰŰŰŰŰLJ!
Kedves női hangu telefonáló!

Nem játszottam senki nevével!
Nem játszottam semmiféle mozgássérülttel, nem is ismerek olyat!
Nem kárositok meg pályázni akarokat!
És senkit nem vittem még erőszakkal magammal külföldre pályázni!
Senkinek nem tilos magának leszerveznie egy külföldi pályázást.
De a jövöben is szivesen segitek azoknak akik nem tudják maguknak megszervezni a nevezést!

De a beigért feljelentés minden vitás helyzetetre megoldás lehet! Összébb kovácsolja a pályaszerelmeseket!
És ezúton is megkövetem, mert voltam olyan pofátlan, hogy azt állítottam a lánya mocijáról, hogy nem gyári. Aztán mikor közelebbről is megtekinthettem akkor meggyőzödhettem róla, hogy tényleg nem gyári. Persze azóta rendszeresen figyelem hol lehet ilyen motort venni gyáriba. De nincsen sehol vazze! Erre azt mondta, hogy ez egy stok szabálynak megfelelő motor. Na ezt sosem vitattam. De minden nem ostoba ember tudja, hogy ettől még nem lesz gyári. Ő nem tudja.
Ő nem olyan! Kikérem megemnak a nevében is .
Mit jelent az, hogy széria?
Mert egy teljesen gyári k9 600-al ami csak 85 lovas igen szép teljesítmény 1.58-at menni. Szinte hihetetlen is számomra.
Akkor mire igényelték a licencet?
Minden fórumon
ott ahol csak este tudnak lábon járni?abban az országban?
nem kell oda aksi, nem láttad Dodor vidijét?
Nem