Megismétlem mégegyszer: milyen érdekes, hogy amúgy egy szinte üres topic, amelybe napokig nem ír senki (mert olyan érdektelen egyeseknek) varázsütésre megtelik azokkal, akiket nem érdekel a téma. Napokig itt a topic hsz. nélkül, minden egyéb fórumtárs fórumozik az egyéb topicokban boldogan. Aztán ír ide valaki és egyből elindul a fintorgók kórusa.
Idősebbek emlékeznek még a Stauffer zsírzóra. Ez ugyan az csak olajjal. Stauffer-olajozó.
Szerintem nagyon pici a tartály, bár utántölthető minden este. De minden 2 percben csavarjak rajta egy negyed menetet?
Nekem is ez az egyik bajom vele, hogy ott van a kormányon, a másik meg az, hogy neked kell tekergetni az adagoláshoz. Jobbnak tartom azt, amivel a tartály feltöltésen kívül abszolút nem kell foglalkozni és abszolút nem látszik.
ráadásul olyan profi lett hogy 1 pumpálásra szépen csepegteti azt a pár ml mennyiséget, de a 2. nyomástól meg vékonyan spricceli
pl ha nagyon mocskos környezetben volt a gép akkor jól jön az extra olaj
Szerintem nagyon pici a tartály, bár utántölthető minden este. De minden 2 percben csavarjak rajta egy negyed menetet?
pl ha nagyon mocskos környezetben volt a gép akkor jól jön az extra olaj
és ráadásul nem is csúnyálkodik a kormányon
nem engedi megnézni vazzeg........
ez az a szett amit árul az unix
ezen belül a részletes lista erre katt! és nem léptem be, nem hiszem el...