Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honnan tudod, hogy mire írtam az unalmast?
A 8017-et szándékosan írtam a nyúl kiugrasztására a bokorból.
A 8040 és a 8041 alapján valóban nincs.
Volt bizony. A vízpumpa csapágyán volt egy Stauffer sapka.
A 120-as Skodán még volt.
Szerintem itt nincs fintorgó.
Megismétlem mégegyszer: milyen érdekes, hogy amúgy egy szinte üres topic, amelybe napokig nem ír senki (mert olyan érdektelen egyeseknek) varázsütésre megtelik azokkal, akiket nem érdekel a téma. Napokig itt a topic hsz. nélkül, minden egyéb fórumtárs fórumozik az egyéb topicokban boldogan. Aztán ír ide valaki és egyből elindul a fintorgók kórusa.
Idősebbek emlékeznek még a Stauffer zsírzóra. Ez ugyan az csak olajjal. Stauffer-olajozó.
Szerintem nagyon pici a tartály, bár utántölthető minden este. De minden 2 percben csavarjak rajta egy negyed menetet?
Biztos!
ááá dehogy....biztos van valami új és érdekes is a láncolajzásban, tud vaklaki ilyet?
Unalmas már...
Itt ne olajozzunk, kérem!
Mindjárt jönnek a megmondóemberek hogy itt ne olajozzunk....
Nekem is ez az egyik bajom vele, hogy ott van a kormányon, a másik meg az, hogy neked kell tekergetni az adagoláshoz. Jobbnak tartom azt, amivel a tartály feltöltésen kívül abszolút nem kell foglalkozni és abszolút nem látszik.
ráadásul olyan profi lett hogy 1 pumpálásra szépen csepegteti azt a pár ml mennyiséget, de a 2. nyomástól meg vékonyan spricceli
pl ha nagyon mocskos környezetben volt a gép akkor jól jön az extra olaj
Faja és diszkrét tényleg. Én azt a pasztás akarom majd kipróbálni asszem motul a márkája.
én ugyanezt megcsináltam egy izs fékolaj tartályból és egy stihl benzinpumpából
és ráadásul nem is csúnyálkodik a kormányon
amúgy egy bizonyos idő után tényleg nem tudsz keresni ekkor bezárod újra indítod az oldalt és lám múkodik!
jóvanna ini talátam videót róla kukk meg tesa
utoljára:
nem engedi megnézni vazzeg........
https://www.youtube.com/watch?...

ez az a szett amit árul az unix
lista görgetése Lácolajozó szett-re katt.
http://www.unixauto.hu/Unix_St...

ezen belül a részletes lista erre katt! és nem léptem be, nem hiszem el...