Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak a listát látni de a terméket nem
Regisztráció nélkül is látod az összes alkatrészt!
Regi nélkül nem engedi.
Megsasolom
Az oldalon részletes keresésnél a listában láncolajozó szett így +találod
Aki nincs regizve ott, nem tudja milyen termékről van szó.
Bocsesz 14.5pézért.
Ezt kedvezménnyel 12.5ccázért megkapnám, hangsúlyozom nem szeretnék ilyet, csak a véleményekre lennék kíváncsi milyen lehet ennyiért a bóti?

http://www.unixauto.hu/Unix_Ci...
Milyen érdekes, hogy napokig érdektelenségbe fúló topic egyből nyüzsögni kezd a tiltakozóktól, mihelyt bárki itt olajozni kezd. Mondván, hogy zavarjuk őket.
Nemis.
A ngyedevenknti zuhanyzaskor kell magadon kimosni.
Nem! Azt nem tudtam, hogy van 80 és 140-es is, na meg hogy az utóbbi sűrűbb.
Nemondmá`...akkor hiába néztem utána?...mer` énemtuttam.
Ruhát sem szabad cserélni ilyen alapon!
Az nem.
Lételemem a retkes motor.
Legalább látszik hogy használva van.
Na jó ha nem lesz más elfoglaltságom ráereszem a slagot.
Az a gáz, ha egy motor retkes!
Köszönöm, de tudtam!
Ősidőkben Hykomol-K névre hallgatott, elég jellegzetes szaga volt.
Elkerülő van reptér nincs?
Degáááááz.
Bármelyik kútról, autósboltból, ez a váltóolaj......ami ugye hajtómű. Van belőle 80-140-es is, az sűrűbb és nehezebben jön le.
Nincs félreértés. Félremagyarázás van. Senki nem győzköd senkit. Érkezik egy kérdés, melyre megy a kérdezőnek válasz. Erre az aki szkeptikus, közbeszól, hogy lehetetlenség amit mondunk. Innen elindulnak a pro és a kontra érvek és amikor a kontra érvek kifogynak, jön a beszólás. Senki nem mondta, írta a piros lámpánál a betont. Ez is már félremagyarázás. Olyat írtunk, hogy pirosnál leesik 2-3 pici csepp, de nem gáz, induláskor széthordja a lánc. Betonra nem is eshet mert a láncra céloz a fej. Max egy nap sztender után előfordulHAT hogy 1-2 csepp kihúzódik valahonnan a burkolat alól a betonra. És soha senki nem tudatlanozta le a másikat csak azért, mert más véleményen van.
Random be be nézek ide, mindíg jót röhögök, hogy még mindíg ezen megy a vita.
Volt spre is sokáig, most olajzó van. Én nem győzködök senkit. Majd meglátjuk hozza -e, amire azt mondom hogy bizonyíték.

Azért, ami teljesen nevetséges, ugyan hagyjuk már ezt a huuuu olajcsepp a motor alatt lámpánál. Egyszer kipróbáltam, egy, másfél óra kellett egy 5-10 cm közti vékony tocsahoz otthon a garázsban ( legtelenitettem a rendszert).
Másik meg, ezen rugózni?!? Mikor nemrég gyűrűzött a VW botrány, egy helyi járat mögött megfullad az ember úgy füstöl, vagy egy kamion parkolóban olajtocsak nyoma van egymás hegyén hátán.
Komoly-hogy egy parányi olajcseppen megy a vita, mikor pl motorosok 80 %- a berhelt, certifikacio nélküli sportdobokkal szennyezi a levegőt ( ugye üres cső), a zajszennyezesrol már nem is beszélve...
Nem mellesleg a spre is elrepul valamerre, mert azt is dobalja a lánc, akkor?
Felreertes van a levegoben
Nem az informacio adas ami szemet szur hanem gyozkodes es ha valaki azt mondja nem, arra ti kit tulajdonosok azt mondjatok tudatlan stb.
Volt olyan is amikor valamelyikotok azt mondta hosszabb pirosnal bizony csoppenget az aszfaltra de egye fenyo.. hogy is van ez a kornyezetkimeles..s remelem nem par olajpottyon csuszik el eppen egy motoros.
Nyilvan nem hatarozhatja meg senki a temat egy topicban ugyanakkor ha masnak eltero, netan ellenkezo velemenye van a leirtakrol azt meg nem ti fogjatok meghatarozni hogy szova tegye
Jó, de honnan a f@szomból szedjek hajtóműolajat? Nincs a közelben reptér!
Érdekesség
Van elkerülő, csak én nem használom!
Egyenes is van, de nem filmeznek! 300-at megy amúgy is!