olajos dobozon olvasható lejárati dátum, ezek véleményetek szerint mennyire mérvadóak, 2T full szintetikusról beszélek, amennyiben még nem volt felbontva
Akit esetleg érdekel:
Valvoline kapható a Unix autoalkarész kereskedésekben. Én a IX. kerületben kaptam.
Láttam náluk Repsolt, Castrolt is. Nem tudom jó áron adják-e, ilyen tételnél nem érdekelt, h utána járjak, mivel egyrészt örültem, hogy kaptam, másrészt max 1-2 száz Ft lehet a különbség...
hehe
Tudom, h Te a motult nyomod, de nekem ez kellene.
Esetleg Repsol, bár a láncspray-üket (akárhogy is kell ezt normálisan leírni ) nem ismerem, viszont olajból bevált.
Sürgősen (ma) szeretnék Pesten venni láncspray-t. Valami normálisabbat, Valvoline vagy ilyesmi. Lehetőleg teflonost...
Adnátok néhány tippet, hogy hol érdemes megnéznem?
Nem is az ár miatt, hanem hogy hol lehet egyáltalán kapni?
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen olajat ajánlotok a gixer 750 k4-5 ömbe. Eddig FUCHS 15w-50 volt benne. Pályára évenete max 1-2x ha eljutok, inkább hegyi szerpentinezéshez és közuti rosszalkodáshoz való kéne. Köszi előre is a tippeket!
Yamaha Szr660-ba keresek olajat de nem tudom milyen viszkozitásút, egyik kenőanyag boltban a 10w-50w - 15w-50-et ajánlják, a másikban a 20w-50w de a harmadikban meg azt mondják hogy 20w-50w-ne tegyek bele mert azt inkább ilyen harley davidsonokba szokták rakni amiket nem hajtanak annyira, most akkor milyet tegyek bele? valaki tudna segíteni?
egyébként bontatlanul is van neki eltartási ideje.