Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a gyártási dátum van rajta?

egyébként bontatlanul is van neki eltartási ideje.
sziasztok,

olajos dobozon olvasható lejárati dátum, ezek véleményetek szerint mennyire mérvadóak, 2T full szintetikusról beszélek, amennyiben még nem volt felbontva

köszi előre is
Akit esetleg érdekel:
Valvoline kapható a Unix autoalkarész kereskedésekben. Én a IX. kerületben kaptam.
Láttam náluk Repsolt, Castrolt is. Nem tudom jó áron adják-e, ilyen tételnél nem érdekelt, h utána járjak, mivel egyrészt örültem, hogy kaptam, másrészt max 1-2 száz Ft lehet a különbség...

FE.
MOL van....
hehe
Tudom, h Te a motult nyomod, de nekem ez kellene.
Esetleg Repsol, bár a láncspray-üket (akárhogy is kell ezt normálisan leírni ) nem ismerem, viszont olajból bevált.
normálisat vagy valvolint akarsz ? :)
sziasztok!

Sürgősen (ma) szeretnék Pesten venni láncspray-t. Valami normálisabbat, Valvoline vagy ilyesmi. Lehetőleg teflonost...
Adnátok néhány tippet, hogy hol érdemes megnéznem?
Nem is az ár miatt, hanem hogy hol lehet egyáltalán kapni?

Köszönöm előre is.
hideg oldali viszkozitásban igen meleg oldalin nincs nagy különbség de a 10w40 az jobb mindenben
Először is köszi a képet, lehet hogy érdekel olaj
olyan kérdésem volna még hogy 10w-50 és 15w-50 közt nagy a különbség?
Olaj

beszerzésben tudok segíteni.
olaj

5100 10w-50et ajánlok.

Ha érdekel írj tudok segíteni.
bármilyen 10w40 vagy 5w40 jó bele a Fuchs-nak is van keresd kutyát a fórumon ő tud jó áron Fuchs-t
Hello mindenki!

Olyan kérdésem lenne, hogy milyen olajat ajánlotok a gixer 750 k4-5 ömbe. Eddig FUCHS 15w-50 volt benne. Pályára évenete max 1-2x ha eljutok, inkább hegyi szerpentinezéshez és közuti rosszalkodáshoz való kéne. Köszi előre is a tippeket!
Sziasztok!

Yamaha Szr660-ba keresek olajat de nem tudom milyen viszkozitásút, egyik kenőanyag boltban a 10w-50w - 15w-50-et ajánlják, a másikban a 20w-50w de a harmadikban meg azt mondják hogy 20w-50w-ne tegyek bele mert azt inkább ilyen harley davidsonokba szokták rakni amiket nem hajtanak annyira, most akkor milyet tegyek bele? valaki tudna segíteni?
de nem ennyire olcsón akart lenni
1750Ftra gondoltam literjét.

Pesti átvétel nem gond.

Ha esetleg kell még hozzá akkor tudok szerezni de ennyire olcsón.
És csak rendelésre, Castrolt nem tartok készleten többet. ez a 2 liter a maradék.
Mi lenne az ára?
Van 2 liter ActEvo X-tra 10w-40es olajom. Szabadulnék tőle.
Nem kell valakinek akciós áron?
talán racing
na ki vele
akkor keresd a gsxr 600as fórumban "szobamotors" kollégát neki a gsxr600k6-ban már több mint 100ezer van és még megy de mi az a racsing?
jobb ha magamban tartom...nagy marhaság...
meg lehet tudni ezt az elméletet
így van.....mivel van különbejáratú elméletem a racsing olajakról így jó hallani az ellenkezőjét.....csak a tapasztalatom mást mutat....
te mondtad, hogy akarsz ilyet hallani