Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó valóban ...igaz a motor nem nagyon járt tiltás közelben soha, de nem is az volt a kérdésem... ....
én nem dicsérem a castrol,de a Krisztiánfz6 nak több mint 100e km er van a motorjába és ilyen olajat használ
Kérdés hogy van e értelme normál körülmények közt eltérni a gyári ajánlott viszkozitástól?
Az elsősorban castrol....
Castrol R4 az racsing olaj
Mert szeretnék egyszer olyantól hallani racsing olaj dicséretét akinek már 100000 körül van benne....majd ha meg lesz a 100e akkor megkérdezem, hogy mennyire jó még a motor a racsinggal...
Sziasztok!

Yamaha Szr660-ba keresek olajat de nem tudom milyen viszkozitásút, egyik kenőanyag boltban a 10w-50w - 15w-50-et ajánlják, a másikban a 20w-50w de a harmadikban meg azt mondják hogy 20w-50w-ne tegyek bele mert azt inkább ilyen harley davidsonokba szokták rakni amiket nem hajtanak annyira, most akkor milyet tegyek bele? valaki tudna segíteni?
szerinted miért ez a legolcsobb? :)
teflonos fehér habos sprét vegyél valami elismert márkában motul motorex vagy a motul pasztát
castrol 20w50 ez egy nagyon bevált de csak akkor ha nem motorozol hidegben
motul 5100
szerintem
szívesen de érdekelne miért kérdezted ? :)
Ok....csak kérdeztem, kösz...
26000
Szia,

Írj egy emailt és küldöm az árát.
5 literesben van és elég drága. Bár nem tudom, hogy a többi márkánál mennyi.
Hány km van a gépedben?
Szia,
légszűrő tisztítóra tudnál egy árat adni?
Üdv
Motul 300V 5w40
2006 os suzuki gsxr 600 ba milyen olajat ajánlanátok ? Mivállt be a legjobban?
olaj

Nálam van minden jó áron.
Sziasztok.Segítségeteket szeretném kérni hogy haverom vett egy Honda NX650 Dominátort 2002-es évjáratú és szeretné tudni hogy milyen motor olajat ajánlotok bele.segítségeteket előre is köszönöm üdv.:krissz
MOL 10W50 jó áron eladó

4l van, egyben egy 10es
üdv

Azt szeretném kérdezni hogy jó lenne-e az elf moto hp 4 eco 10w40 olaj egy rmz -be ?
Sziasztok tud valaki eladó castrol actevo 20w-50 et olcsón lehetőleg pesten belül.Köszi
Mi a véleményetek a REPSOL Moto Rider 4T-ről? Transalp 600-ba? (15w40-re gondoltam)
hűha. Olyanról fogalmam se de nem nincsen Kösz a segítséget!
Én is idén lecseréltem mindent.
Még villaolajat kéne, de ahhoz nem értek.