Mert szeretnék egyszer olyantól hallani racsing olaj dicséretét akinek már 100000 körül van benne....majd ha meg lesz a 100e akkor megkérdezem, hogy mennyire jó még a motor a racsinggal...
Yamaha Szr660-ba keresek olajat de nem tudom milyen viszkozitásút, egyik kenőanyag boltban a 10w-50w - 15w-50-et ajánlják, a másikban a 20w-50w de a harmadikban meg azt mondják hogy 20w-50w-ne tegyek bele mert azt inkább ilyen harley davidsonokba szokták rakni amiket nem hajtanak annyira, most akkor milyet tegyek bele? valaki tudna segíteni?
Sziasztok.Segítségeteket szeretném kérni hogy haverom vett egy Honda NX650 Dominátort 2002-es évjáratú és szeretné tudni hogy milyen motor olajat ajánlotok bele.segítségeteket előre is köszönöm üdv.:krissz
Yamaha Szr660-ba keresek olajat de nem tudom milyen viszkozitásút, egyik kenőanyag boltban a 10w-50w - 15w-50-et ajánlják, a másikban a 20w-50w de a harmadikban meg azt mondják hogy 20w-50w-ne tegyek bele mert azt inkább ilyen harley davidsonokba szokták rakni amiket nem hajtanak annyira, most akkor milyet tegyek bele? valaki tudna segíteni?
teflonos fehér habos sprét vegyél valami elismert márkában motul motorex vagy a motul pasztát
motul 5100
szerintem
Írj egy emailt és küldöm az árát.
5 literesben van és elég drága. Bár nem tudom, hogy a többi márkánál mennyi.
légszűrő tisztítóra tudnál egy árat adni?
Üdv
Nálam van minden jó áron.
4l van, egyben egy 10es
Azt szeretném kérdezni hogy jó lenne-e az elf moto hp 4 eco 10w40 olaj egy rmz -be ?
Még villaolajat kéne, de ahhoz nem értek.