Sziasztok!
Milyen olajat tudnátok ajánlani a motoromba? Van egy 2T Husqvarna WR 250-em. Hajtóműolajra lenne szükségem illetve keverőolajra. Milyen márkát illetve pontos nevet ajánlanátok?
Köszi előre is!
Szevasztok
Azt szeretném megkérdezni hogy a Kymco kxr 250-es quad váltójába milyen és mennyi olaj kell? MEg kell bele olajszűrő vagy valami más ?
Előre is köszönöm !
Üdv:Dani
ha megéri a 40éves kort akkor lehet milliós értékű a vasam,de ez a veszély nem fenyeget egyenlőre 110ekm van benne nem állnék bele feleslegesen egy motorgenerálba, ha ez a lötty javít rajta.idáig se spóroltam ilyen dolgokon,eztán se fogok,csak nem keresek egyenlőre 5-600000ft-ot ahhoz megadjam amit kér,különben már rég berendeltem volna egy gyári új blokkot a japóktól,persze ha lehetne rendelni még.100 szónak is egy a vége,ha nem muszály nem robbantanám szét a motorját.
Jó, a castrol Power1 racing-et nem cserélném le rá, nekem ez vált be, 8000 km alatt nem fogy belőle semennyi, mindig lemérem a leengedett mennyiséget, pedig bőven 100e fölött járok, és újkorától ezt teszem bele.
Rossz példa. az olajtól függ egy 500x drágább dolog. tv-t meg egyszer megveszed és kész. ha szar akkor szar de lehet nézni. ha az olaj szar akkor ha szerencséd van csak hosszútàvon jön ki a baj.
Értem mit akarsz mondani egyébként.
ha tényleg hiperszuper lenne akkor szerintem a világcégek akik nem kicsi pènzt raknak a kutatásba már megjátszották volna.
rotyogómba azért beleraknám ha olcsó. de milliós motornál nem rizikóznék.
Ez kb olyan, mint szinte mindenki a Samsung, Panasonic, LG, Sony...stb TV-ket veszi 200-300 ezer ft-ért, mert ezeket ismerjük. Pedig vannak olyan elit márkák, amiknek a TV-jük több millió ft, de még a nevét sem ismered, ezért ha nem látod mellette az árcímkét, akkor az neked gagyi, akik meg értenek hozzá, azoknak meg megéri a több 10szeres ár a tömegcikkekhez képest.
Attól, hogy nem ismerjük kis országunkban, még nem biztos, hogy gagyi. Itt van pár hozzászólás:
http://totalbike.hu/technika/motordoktor/2010/01/19/su
rlodascsokkento_femkeramia_az_urhajozasbol/
xado olajról vélemény valaki? kiváncsi vagyok mennyire hihető ez a kerámia adalékos cucc,vagy csak humbug az egész? illetve az hogy hol szerezhető be pesten,gugliba nem sok infót találtam a szokásos marketingen kivül,köszönöm
Vettem ma egy repsol 2T Racing olajat, az van rajt hogy csak be keverve használható! És azt szeretném tudni hogy most ha én bele rakom a motorom olaj tartályába,akkor mi fog történni?
Vagy mitől csak be keverve használható?
katalógus
hajtómű olaj: 5100 10w-40 1liter
benzinbe: 710 2T literes van
Árlistához link van az adatlapomon.
Láttam írtál face-en is. Ott nem válaszolok akkor ha nem gond. :-)
Milyen olajat tudnátok ajánlani a motoromba? Van egy 2T Husqvarna WR 250-em. Hajtóműolajra lenne szükségem illetve keverőolajra. Milyen márkát illetve pontos nevet ajánlanátok?
Köszi előre is!
1700Ft
katalógus
Árlista van az adatlapomon ha érdekel.
Szűrő 1700Ft
Van raktáron minden.
posta előre utalás esetén 850Ft
utánvéttel 1200Ft
Ha érdekel szólj
Best: GEAR 300 75W-90
Better: TRANSOIL EXPERT 10W-40
0,4liter
Azt szeretném megkérdezni hogy a Kymco kxr 250-es quad váltójába milyen és mennyi olaj kell? MEg kell bele olajszűrő vagy valami más ?
Előre is köszönöm !
Üdv:Dani
Értem mit akarsz mondani egyébként.
ha tényleg hiperszuper lenne akkor szerintem a világcégek akik nem kicsi pènzt raknak a kutatásba már megjátszották volna.
rotyogómba azért beleraknám ha olcsó. de milliós motornál nem rizikóznék.
Szóval nem minden gagyi, ha nem is ismered.
Elolvastam a cikket végig. + a hozzászólások nagy részét.
1-2 dicséri. Többi meg nem is használta még szerintem.
Te végig olvastad a cikket?
Azt szoktam mondani, hogy az olaj max 20ezres tétel a motor meg több milliós is lehet.
Ezen megéri spórolni?
Nem hiszem.
De mindenki maga dönti el.
http://totalbike.hu/technika/motordoktor/2010/01/19/su
rlodascsokkento_femkeramia_az_urhajozasbol/
biztos nem raknám bele a motoromba.
Vagy mitől csak be keverve használható?