Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze! Most vettem a motort, szóval minden folyadék megy lefelé. Ilyen gépbe nem szabad rossz minőséget rakni.
told bele. nem kérdés.

De ne rátölts hanem cseréld le.
PErsze, csak nekem van itthon egy doboz Ferodo 5.1-s olajom. Ha az király bele,akkor most nem vennék bele motul-t, vagy mást. Vélemény?
Mehet bele, de én is ezt raktam a mocimba.

Úgy gondolom ha enyémben bírja akkor a tiédben is fogja :)

magasabb a forráspontja. Később puhul fel. De ahhoz azért nyúzni kell egy 50es gépen :)
fékolajból rakhatok 5.1-set is vagy dot 4-s menjen bele inkább?
Jó az, de te tudod mennyire van széthajtva.

15w-50 is van 5100ból
mikori évjárat a mocid?
10W-40? Nem alacsony viszkozitás az egy 14 éves kávédarálónak?
Háj!

Derbi GPR50 R "sportmotorhoz" milyen fékolajat és motorolajat ajánlotok?
ment a mail.
Értelek,és igazad van:))))Te tudnál ebben segiteni?van neked ilyened eladó?mennyi?Pesten jársz néha?
Nekem tapasztalat alapján az vált be.

Bár a motul egy drága márka.

Most vettem láncszettet. Én inkább nem spórolok ezen mert drága volt :)
OLasom:)))Hááát gondolom akkor te a Motult ajánlod?
Van nála jobb.

biciklire biztos jó, részletekért olvass vissza kicsit
Köszönöm a gyors reakciót:))Akkor ezt veszem:))))
Tökéletes. E mellet a Valvoline vált még be nekem. mást nem is fújok e kettőn kívül.
Sziasztok:))))
Kérdésem lenne: Mi a véleményetek a CASTROL Chain láncsrayról?Vagy valami jobb tipp?
írtam
most Fina Pontonic BV 75W80 van az AM6-ban. Az megfelelő?
Üdv mindenki! 1 kérdésem lenne: 97 es gsx-r 600 srad hoz ki milyen ojalat ajánlana? nincs mindig hajtva de időnként azért meg van forgatva! elég bele a Motul 5100 10W40? vagy kéne valami jobb....várom a választ! aki esetleg tud olajat jó áron felvehetné velem a kapcsolatot!
KÖSZÖNÖM
gyorgydeakpeter@gmail.com
Sziasztok! Több gyártó szervizkönyvét olvastam, akik Minarelli AM6 -tal szerelik a motorokat. Egyik gyártó 10W30-at másik 75W90-et ír elő, tulajdonképpen ugyanazokba a blokkokba. Melyiket?
Megkaptam, köszi.