nem teljesen ide tartozó téma, de azért van hozzá köze.
Szóval a különböző benzin-adalékokról szeretnék kérdezni, főleg a karburátor tisztítókról. Szerintem még elég sokunknak karbis motorja van, ami bizonyos időközönként igényel manuális tisztítást.
Valakinek van tapasztalata az ezer-féle karburátortisztító adalék valamelyikével? Megéri ilyet használni? Illetve ugyanez a kérdés vonatkozna a szeleptisztító adalékokra.
Tudom, hogy nem idevaló, de hátha érdekel valakit.
Vannak most jó áron láncszettek ( DID lánc + JT lánckerekek) áttételezni is lehet mert 100Ft különbség van a méretek között. Persze ha hosszabb lánc kell akkor kicsit drágább. De nem vészes.
Mr Bury . Tanácsodat szeretném kérni mivel látom a MOTUL ba otthon vagy factory line 5w30 utcai használatra jó -e. HONDA CBR 1000RR/2009SC59/ GYÁRI ELÖ IRÁS 10W30.
Köszönöm a válaszokat! Valóban nem kell sok belőle, mivel minőséges olajat akarok, ezért nem számít, hogy most az 1 liter valamivel drágább vagy nem. Maradok a Motul, Castrol, Shell hármasnál (autóban kizárólag Castrolt használtam, VW Golf, Passat, Skoda Fabia, egyedül a Fiat Puntóba ment Selenia, maximálisan elégedett voltam mindig, az Castrol Edge olajokkal, az autók is kifogástalanok).
Agip dízeles korszakomból ismerős, azóta nem használtam. Motorba nem tenném. Castrolt, Motult gyakran hamisítják, csak megbízható forrásból szabad venni. Motulnak is vannak minőségi szintjei, amik az árban is megjelennek(5100, 7100 stb...). Átlagos használat mellett az alacsonyabb szint is megfelelő.
JTF513 17fogas első lánckerék
JTR499 40fogas hátsó lánckerék
Árat emailben küldöm
Így nem frissítettem őket.
Írd mire van szükséged és emailben küldöm az ajánlatot.
JT lánckerekek vannak, de krossz vagy endúróhoz is van még csomó minden
szeleptisztítóval vagyok jobban ismeretségben. Az bejött nekünk. Az teszi ami a dolga.
gunk.hu körül tudsz nézni.
Az ottani áraknál olcsóbban adom a cuccokat.
Ha érdekel szólj.
Szóval a különböző benzin-adalékokról szeretnék kérdezni, főleg a karburátor tisztítókról. Szerintem még elég sokunknak karbis motorja van, ami bizonyos időközönként igényel manuális tisztítást.
Valakinek van tapasztalata az ezer-féle karburátortisztító adalék valamelyikével? Megéri ilyet használni? Illetve ugyanez a kérdés vonatkozna a szeleptisztító adalékokra.
Vannak most jó áron láncszettek ( DID lánc + JT lánckerekek) áttételezni is lehet mert 100Ft különbség van a méretek között. Persze ha hosszabb lánc kell akkor kicsit drágább. De nem vészes.
minőségre nemigen érzékeny, ha nem szarrákopott teljesen jó bele a 10w40es 5100
5w-30 az nagyon spéci olaj. versenycsapatok használják.
Ilyet csak rendelésre hozok mert ritkán fogy.
adatlap
Ha mínusz 10 alatt nem használod (gondolom nem) akkor a 10w-40 is jó bele.
Ha nem akkor castrolt. Bár az eredeti castrol is drága.
1 liter kell a motorodba.
Ott azért nem olyan nagy a különbség.