Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké
530ZVM-X 114 extra erős lánc 125LE feletti motorokhoz
JTF513 17fogas első lánckerék
JTR499 40fogas hátsó lánckerék

Árat emailben küldöm
Hayabusához /2003/ láncszetted milyen árba lenne, és milyen lánccal?
Sokan mondták, hogy túl sok a táblázat. Nehéz átlátni stb.
Így nem frissítettem őket.

Írd mire van szükséged és emailben küldöm az ajánlatot.
Árlistád merre leledzik?
persze. Annyi minden van, hogy nehéz lenne leírni mindent. Így csak néha kiemelek dolgokat :)

JT lánckerekek vannak, de krossz vagy endúróhoz is van még csomó minden
külön lánckerék is van?
Gunk termékeket ismerem és árulom is :)

szeleptisztítóval vagyok jobban ismeretségben. Az bejött nekünk. Az teszi ami a dolga.

gunk.hu körül tudsz nézni.
Az ottani áraknál olcsóbban adom a cuccokat.
Ha érdekel szólj.
nem teljesen ide tartozó téma, de azért van hozzá köze.
Szóval a különböző benzin-adalékokról szeretnék kérdezni, főleg a karburátor tisztítókról. Szerintem még elég sokunknak karbis motorja van, ami bizonyos időközönként igényel manuális tisztítást.
Valakinek van tapasztalata az ezer-féle karburátortisztító adalék valamelyikével? Megéri ilyet használni? Illetve ugyanez a kérdés vonatkozna a szeleptisztító adalékokra.
Tudom, hogy nem idevaló, de hátha érdekel valakit.

Vannak most jó áron láncszettek ( DID lánc + JT lánckerekek) áttételezni is lehet mert 100Ft különbség van a méretek között. Persze ha hosszabb lánc kell akkor kicsit drágább. De nem vészes.
3 litert kell beszerezned, de nem kell egész annyi bele
minőségre nemigen érzékeny, ha nem szarrákopott teljesen jó bele a 10w40es 5100
Ha nagyon szeretném akkor megtudnám
Hello. Valaki megtundá nekem mondani hogy mennyi olaj kell és milyen egy 2002-es xt 600-ba?
tárolás max. 1 hónap utána veszit a minőségéböl-oktánszámából
érdekelni érdekelne de mire tőled megkapom + a posta inkább átmegyek a szomszédba és onnan elhozom az nekem kényelmesebb de köszi
Ha komolyan érdekel akkor alkuképes az ár :-)
ok megkaptam,én nem sokkal olcsóbban tudok (900ft) de azért köszi
Ment a mail.
Szia tudsz írni egy árat a Motul 300V 5W-40re ? elöre is köszi
Szia!

5w-30 az nagyon spéci olaj. versenycsapatok használják.
Ilyet csak rendelésre hozok mert ritkán fogy.

adatlap

Ha mínusz 10 alatt nem használod (gondolom nem) akkor a 10w-40 is jó bele.
Mr Bury . Tanácsodat szeretném kérni mivel látom a MOTUL ba otthon vagy factory line 5w30 utcai használatra jó -e. HONDA CBR 1000RR/2009SC59/ GYÁRI ELÖ IRÁS 10W30.
Köszönöm a válaszokat! Valóban nem kell sok belőle, mivel minőséges olajat akarok, ezért nem számít, hogy most az 1 liter valamivel drágább vagy nem. Maradok a Motul, Castrol, Shell hármasnál (autóban kizárólag Castrolt használtam, VW Golf, Passat, Skoda Fabia, egyedül a Fiat Puntóba ment Selenia, maximálisan elégedett voltam mindig, az Castrol Edge olajokkal, az autók is kifogástalanok).
Ha van rá pénzed akkor motult vegyél.
Ha nem akkor castrolt. Bár az eredeti castrol is drága.

1 liter kell a motorodba.
Ott azért nem olyan nagy a különbség.
Agip dízeles korszakomból ismerős, azóta nem használtam. Motorba nem tenném. Castrolt, Motult gyakran hamisítják, csak megbízható forrásból szabad venni. Motulnak is vannak minőségi szintjei, amik az árban is megjelennek(5100, 7100 stb...). Átlagos használat mellett az alacsonyabb szint is megfelelő.