Nálam van (2700), de gondolom kicsit messze vagyok tőled..
Szerintem a közeledben is találsz jó áron. Amúgy szerintem jó kis olaj, évek óta használom (pálya), nekem maximálisan bevált. (ahogy a Mol láncspray is )
Sziasztok.Kaptam agip 10w50 es szintetikus olajat.Csak annyi lenne a kérdés.A dobozán krossz motor van.Sport motorba is jó?Van különbség szerintetek?Köszi.
szted a tsx az ennyire igényli a legdrágább olajat? full szintetikus is van már 2300tól, castrol,elf,agip mind mind jók, de ha te a legdrágábbat akarod azt is veheted,ha akkor vagy nyugodt hogy egy túl árazott,felmarketinggelt olajat vettél bele
,köszönöm,ez egyébként mennyiben számít km-ben? mármint arra gondolok hogy nem mai gyerek,körbejárták vele a világot,biztos megvan már kopva egy kicsit,attól függetlenül akkor mehet bele 10es olaj?megvallom az őszintét félig szakmabeliként kicsit durvának tartottam a 20w-50et hiába a motor külön világ,de ez a botond ez traktorba való nem ilyen finom szerkezetbe:)
Én ezt a láncspayt használom. Jól megmarad a láncon. Viszont túl sokat nem szabad ebből sem felhordani, mert a felesleg így is a keréken meg a kabátodon fog kikötni. Láncot én 300km-enként fújok újra és 500-600km után petróleummal mosogatom. Egyébként Örkényen az olajdepóban kemény 1600Ft-ért vettem a 400ml-es sprayt. Ami hátrány, hogy nincs hozzá szalmaszál így nehéz egyedül fújkálni és a szórófej nagyon vastagon nyomja az anyagot... De 1600Ft-ért? :) A másik fajta "tapasztalatom" a Castrol O-X sprayvel van. Azt az Aprilia RS-emen használtam. A MOL-lal összehasonlítva nem éri meg az árát, rajta sem maradt a láncomon. Biztosan vannak enné sokkal jobb sprayk is, de nem ilyen áron! És ez azért nem elhanyagolható szempont a mai világban.
Sziasztok! KTM GS 125 1987-es modellbe milyen 2T keverő olajat ajánlotok? Én valami full szintetikusra gondoltam, de annyi féle-fajta olaj van hogy képtelen vagyok dönteni. Most motorfűrész olajat használok de szerintem az nem belevaló, de ha az is jó akkor nem váltok olajat.
Személy szerint olyat szeretni venni aminek jó az ár\érték aránya, nem drága, de használható. Castrolba hatalmasat csalódtam, olyat nem fogok venni
Üdv, Bence
Üdv,84es suzuki gs 550be miféle olajat ajánlott önteni?75000km van benne gyárilag 10w-40et ír elő,de sokan mondták a 10w-50,20w-50,vagy a 15w*40et is,nem szivesen tesztelnék ha egy mód van rá,ha van valakinek tapasztalata ilyen öreg motorok terén akkor hallgatom,és köszönöm
Szerintem a közeledben is találsz jó áron. Amúgy szerintem jó kis olaj, évek óta használom (pálya), nekem maximálisan bevált. (ahogy a Mol láncspray is )
ilyet hol tudok venni jó áron?
azt sem bánom ha castrol
mondjuk ha olyan faca fizetésem lesz mint a múltkori akkor biciklizni fogok
Van rá igény?
4400ért nagyon olcsónak tűnik.
Személy szerint olyat szeretni venni aminek jó az ár\érték aránya, nem drága, de használható. Castrolba hatalmasat csalódtam, olyat nem fogok venni
Üdv, Bence