Sziasztok!
Milyen lánc sprayt ajánlanátok nekem? Rs 125 ösöm van. Előző szezonban Castrolt használtam, de valahogy nem igazán vált be, a láncot mindig úgy fújtam, hogy éjszaka állt rajta, sose közvetlenül pl motorozás előtt. De elég szépen leverte róla....aztán lehetett levakarni róla.
Valakinek valami jó alternatíva? Persze ötleteket és tapasztalatokat is szivesen meghallgatok
Köszi előre is !
Ez a helyes hozzáállás! Köszi a segítséget mindenkinek! Motul lesz! Össze fogom hasonlítani a hamissal. Én nem értek az olajminőség megállapításához, de a tüneteket érzékelem az biztos! :)
Bury! Egy mail-t dobnál nekem is?! 5100 10W40 4 liter kellene. Mehet négy literesben is, ahogy olcsóbb! Ha jó, akkor máskor is veszek tőled! Email-em: frenyknslvsKUKACfremail.hu Köszi!
Kérdésem az lenne hogy van egy SV650-em 2000-es évjáratú
most vettem, és szeretnék benne olajat cserélni.
mit ajánlotok.
válaszokat lőre is köszi
Egy kezdő
tudomásom szerint a yamah fehér a versenyzőinek is pl hugyecz eriknek a motorjában is 5100 félszint olajat használnka egy krosszmotorban..mikor mindenki arró lpapol,hogy krosszmotorba fullszintet...
érdekes mód aki OB-n megy annak elég a fél szint is!? persze mert egy motul! sztem minőség! én is azt használtam,4T-ben...2T keverékhez castrolt...de most áttértünk a Bardahl-ra! minősítésre ugyan azt tudja mint az összes többi...ki honnan milyen áron szerzi itt azon van csak a hangsúly... meg menynire figyel oda a csereperiódusra..krossznál a motor lelke a 8órás csereperiódus!
szal a motul 5100 egy tök jó olaj, és hogy 10ezerért veszel 4L-t az is azt mutatja hogy elérhető is! Yamahában tuti a motul 5100...a többi nem izgatott!
sokan annyit fújnak rá hogy csicsog a takonytól, aztán csodálkoznak hogy a seggük is ragacsos
Milyen lánc sprayt ajánlanátok nekem? Rs 125 ösöm van. Előző szezonban Castrolt használtam, de valahogy nem igazán vált be, a láncot mindig úgy fújtam, hogy éjszaka állt rajta, sose közvetlenül pl motorozás előtt. De elég szépen leverte róla....aztán lehetett levakarni róla.
Valakinek valami jó alternatíva? Persze ötleteket és tapasztalatokat is szivesen meghallgatok
Köszi előre is !
adatlapomon van email írd oda és válaszolok
Bury! Egy mail-t dobnál nekem is?! 5100 10W40 4 liter kellene. Mehet négy literesben is, ahogy olcsóbb! Ha jó, akkor máskor is veszek tőled! Email-em: frenyknslvsKUKACfremail.hu Köszi!
érdekelne a10W40 ára az 5100-ás jó lessz.
ha ide nem irod ki ide írd meg.
csakiferi@citromail.hu
hol lehet átvenni?
5100 10w-40
5100 10w-50
ha több pélzed van akkor 7100 10w-40
tudok segíteni is. egész jó áraim vannak szerintem :-)
Kérdésem az lenne hogy van egy SV650-em 2000-es évjáratú
most vettem, és szeretnék benne olajat cserélni.
mit ajánlotok.
válaszokat lőre is köszi
Egy kezdő
most a tavaszi cserém megvan és 2 nyári
attól függ mennyit sikerül menni
volt hogy cseréltem péntekem és hétfőn is
solti vagy? mert akkor nem is vagy olyan messze
mert nem tart ki szerintem ebben az évben
érdekes mód aki OB-n megy annak elég a fél szint is!? persze mert egy motul! sztem minőség! én is azt használtam,4T-ben...2T keverékhez castrolt...de most áttértünk a Bardahl-ra! minősítésre ugyan azt tudja mint az összes többi...ki honnan milyen áron szerzi itt azon van csak a hangsúly... meg menynire figyel oda a csereperiódusra..krossznál a motor lelke a 8órás csereperiódus!
szal a motul 5100 egy tök jó olaj, és hogy 10ezerért veszel 4L-t az is azt mutatja hogy elérhető is! Yamahában tuti a motul 5100...a többi nem izgatott!
Elárulom eddig a yamalube-t vettem ami még drágább ,de ne kövezetek meg
Neten rendeltem és 10k volt a 4 literes.
Olajshop.hu asszem.