Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok
van elérhetőséged(mobil, bármi)?
Látom Bp-i vagy menj be ide, és kapsz polcról mindent, vagy gyere le hozzánk Szegedre.

Motomi Kft.
1125 Budapest, Szarvas G. u. 67.
E-mail: motomi.kft@chello.hu
Tel.: (06-1) 789-5975 Mobil: 30/347-5467
szűrőt sajnos nem tudok, de bemész bármelyik suzuki motor szalonba, azonnal kell, hogy adjanak polcról.
Szia!
FZR1000 91',nagyon jó motorral,nem kopott nem füstöl,milyen olajat javasolsz?Sportosabb üzemmód.
Tehát akkor szerinted is a 7100 csak piros lehet?.......egyébként nem motulozok csak akkor ha direkt kéri valaki.......
Te laksz rossz helyen... Szóval azért az továbbra is ciki, hogy bemegyek egy prémium olajmárka mintaboltjába és nem tudnak kiszolgálni egy 6e ft-os olajjal. Csak mert már a kereskedőnek is túl drága polcon tartani?
ok akkor várom az értesítésedet hogy mikor jössz kedden vagy a körül, olajszűrőt tudsz esetleg?
üdv BBusa
5100 10w40 félszint.
Higgy nekem, ha nagyobb hasznot szeretnék a 7100-at ajánlanám
köszi az infót,
a kedd jó, de havonta min. egyszer megyek ringre, és elég harcosan használom a gépet, 12 e km van benne és 5 ezrenként cserélem az olajat, de nem szeretném ha csattogna, most raktam bele repsol ihajcsuhaj olajat és egy rakás fos tőle a motor, csörög, 10 ezres fordulaton csattog ..úgyhogyvissza motul gyorsan..de nem tudom melyiket válasszam

üdv BBusa
Motul 3000 20w50 ásványi
A 7100, az full szintetikus. Ha lecseréled 6000km-enként az olajat, akkor jó bele. Egyébként a motorokat félszintetikus olajjal fejlesztik, ki a gyártók azért javasoltam azt. Ha sok a km a motorodban, akkor a szintetikus olajtól kicsit csattogni fog.
Sajnos mi Csongrád, Békés, Bács-Kiskun megyei nagyker vagyunk szegedi központtal, úgyhogy, csak postán működne, vagy jövő kedd környékén megyek bp-re, és el tudom neked vinni.
üdv!89 es zxr-embe milyen olaj ?
szia,

ha 2-3hetente ringre küldöm magamat?sokkal drágább a szintetikus vagy túl jó bele?a 7100-ra gondolsz?
egyébként kell úgyhogy acímet is kérném hova mehetek érte
üdv
En evek ota MOL-al megyek, remelem azt nem hamisitjak meg :) Valtast nem terveztem...igy meg aztan foleg nem tervezek :)
Sajnos manapság mindent hamísítanak.
Nyilván nem Mo-on, és itt annyira nem is jelenik meg hegyekbe, mint pl a castrol, és a repsol hamisítványai.
Megbízható helyről szerezd be, és nem lessz gond.
Nem hasonlítanám, a shell-t a motulhoz.
Polcon nincs? Szerintem rossz helyen laksz. Elég sok motorosbolt, tart mostmár, szinte teljes palettát.
Vagy Én lakok rossz helyen?
Jól látod!
A termék kb listaár-50%-os áron kerülhet az országba. Leveszi a hasznát az importőr, a nagyker, és a kisker. Ennyi. Mindenki pénzt keres vele, elvileg senki sem dogozik ingyen, ondolom Te sem! Ugyanígy zajlik minden árucikk, tv, cipő, sampon stb...
Ne b*sz hamis Motul is megjelent? Kerdes mi lehet benne :)
A Motul-lal kapcsolatban azért okozott számomra némi keserű szájízt, hogy van 'top' olaj, ami egyik mintaboltban sincs polcon. Burkoltan a rendeléstől is elzárkóznak... Ilyen prémium termék/márka esetén azért bele kellene férjen. Pláne, hogy pl a Shell féláron odaadja kb ugyanazt.
Tudom... Magyarországon vagyunk...
"A motul árképzését nagyban befolyásolja, ez a "minden egyhelyen történik" ideológia! Párizs mellet történik a fejlesztés, előállítás, töltés, és minden egyéb folyamat. A motul erre nagyon büszke, és ez csak Magyarországon mutatkozik a magasnak vélt árakban. "

Nem látom át, hogy ez mennyiben függ össze az igen magas kiskereskedelmi árréssel. Gyakorlatilag dupla áron kerül a polcra a termék, mint amennyiért a Motul nagyker áron értékesíti Mo-ra. A "minden egyhelyen történik ideológia" a magasabb nagyker árakban kellene jelentkezzen...
Üdv.

5100 10w40, sima félszintetikus.
Fullszintetikust, nem javaslok, ha csak nem versenyzel a motorral.
4l-est tudok neked adni 8000ft-ért
A motul árképzését nagyban befolyásolja, ez a "minden egyhelyen történik" ideológia! Párizs mellet történik a fejlesztés, előállítás, töltés, és minden egyéb folyamat. A motul erre nagyon büszke, és ez csak Magyarországon mutatkozik a magasnak vélt árakban. Bár ugye mint tudjuk a motul motorkrékpáros üzletágban piacvezető a világon.
A motul honlapján fenntvannak a hivatalos nagykereskedők elérhetőségei. Ha tőlük veszel olajat, az biztos, hogy eredeti.
Sajnos egyre több infó jön vissza, arrol, hogy hamisítják a terméket...
Csak erre tudok gondolni. De, ha bármi kétely merül föl benned, nyugodtan írj a Tiszk kft-nek, ő a Magyar importőr, és biztos utánajárnak a dolognak.
szia xchris,
mi a javaslatod k8-as hayabusába, és azt milyen áron tudod nekem adni?

üdv BBusa
Sziasztok! Ha már motul, a mereskedő uraktól kérdezném, ki tud jó olcsón, 800 off road-ot?
De akkor tudsz választ adni arra, hogy miért van nálam 7100-as olaj amiből némelyik úgy ahogy az kell piros(magyar nagykerben vettem németből jött) mint mindig is volt és sötét szinüből is akad amit viszont egy másik magyar nagykerből vettem és azt mondták, hogy azért mert más országban gyártják már és semmi gond nincs vele.....vagy pirosról normál sötétre váltottak volna?.....ez komolyan érdekel mert itt van mindkettő bontatlanul nálam és nem tudom mi van?