Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, biztos így van......
Motul hivatalos nagykereskedőként, az állításodat garantáltan cáfolom! Ez csak rosszmájú kacsa lehet. Most voltam motul továbbkébzésen.
Zöld vagy barna üvegbe?
nem-nem.......már egy ideje máshol, azóta vannak furcsaságok.......
Ezért kell MOTUL-t használni!
A világon csak egy helyen palackozzák, Párizs mellet!
Ez is igaz....
"romániában, ukrajnában is gyártanak "neves"olajat és a többi is szépen elmegy keletre ahol a minőségellenőrzés nem egészem az mint az EU-ban"
Egyetértek! Nem kell messze menni, elég a Castrol példáját megnézni! Én pl. ezért bízom továbbra is a Shellben mert azt nem gyártják ezekben az úgymond EU-n kívüli országokban (egyenlőre).
Bár ha ott gyártják "elvileg" akkor is ugyanazok a minőségi követelmények érvényesek mint az anyacégnél!
A problémám inkább azzal van, ha valaki azt mondja, hogy az olaj innen vagy onnan származik (pl. Németország) akkor az automatikusan biztos jó! Ott is van rengeteg kis olajcég akik kimondottan az alsó ár és minőségi kategóriát célozzák meg! Mert ebben a szegmensben próbálnak meg érvényesülni. Ezzel nincs is semmi gond! De a magyar ember egyből rámondja: jaaa, ez német olaj? Akkor a Mercibe is biztos jó lesz!
spricnis flakonnal és van mosó is literes.....
nem marketing....csak ugye a romániában, ukrajnában is gyártanak "neves" olajat és a többi is szépen elmegy keletre ahol a minőségellenőrzés nem egészem az mint az EU-ban, pl a valvoline szlovén és az is elég jó, ha az EU-ban gyártanak valamit(nem csak ráírják hanem tényleg) akkor az valamivel megbízhatóbb mint a keleti ellenőrzés........ennyi, de persze mindenki azt vesz amit akar és úgy kereskedik ahogy akar, de mivel én bele is teszem a gépekbe hozzám jönnek visza ha valami gáz van.....aki csak kereskedik széttárja a karját és pingvinezik egy kicsit mosolyogva.....
Én használtam egyszer Liqui Moly Racing synth olajat KTM-be(Sx125). Nekem tetszett. Jó illata van szerintem jól is ken és olcsóbb egy picit a többinél. Ha tudok szerezni akkor fogok még ilyet használni. Szóval 2T-be jó volt szerintem 4T-be is jót gyárt.
Nehogy félre érts, nem akarok kötekedni de árulja már el valaki miért nagy szám az ha valamit Németországban gyártanak? Az utóbbi időben onnan is jön elég sok sz.r! Nem kell tovább menni ha csak a VW autókat nézzük. Lassan több olajat esznek mint üzemanyagot...! És ez csak egy példa!
A Fuchs olajnál is ugyanez van, azzal reklámozzák, hogy német, na meg a Mercedesben is ez van gyárilag. Azt elfelejtik hozzátenni, hogy a Mercedes egyes tipusaiban van ez a termék, a többiben Aral, Shell stb... Nem mondom, hogy rossz termék de ezt a merketingfogást el kéne már felejteni!
a literes szűrőolajat hogyan viszed fel a szűrőre? És mosód is van ilyen kiszerelésben?
épp írni akartam, hogy légszűrő tisztító vagyon literes és olaj is van fél illetve 1 literes Q8 és egész jónak tűnik......saját használatra most vettem belőlük és épp szárad a szűrő........mailben keres meg és írom az árat...
légszűrőolajjal mi a helyzet?
esetleg valami olcsó(és persze tutijó) 4t 10w40es ásványid van?
4 literes kiszerelés is teljesen jó nekem akár több is.....
Ok kösz!
És valaki tudna nekem beszerezni suzuki mint robogó alaktrészeket! Képet feltöltök róla ha kell!
Sőt elég jó áron tudok is adni........én is az ára és mert németországban gyártják próbáltam ki.....amúgy 15 éve itthon is ismert volt csak kissé eltünt ettől függetlenül én annak idején szgk és tgk-ba használtam......ráadásul már másodszor tettem bele az olajba gyártott adalékukat ami szintén kissé simábbáá és csöndesebbé tette a motor járását, ez az:
Repsol lesz az,a K5be használtam olyat,semmi baj vele....van még párszáz kilóméter,azt még letekerem.
A k5 olajszűrője jó a K7be?
Liqui Moly került a D4D Toyotámba.
Én nem is igazán ismertem,de mindenki jót mondott róla.Autón nem veszek észre semmi újat,de a pénztárcám most kímélte az olajcsere,más márkából lényegesen drágább lett volna az azonos tudású olaj.
Legközelebb is ilyen olajat veszek...autóba.
Te ezt használod motorba?
Gondolom nem veletlenul van tularazva. A marketing ezzel is sugallja a premium minoseget. A nep meg igy elegedettebb mert jobbat kap dragabban, es jobban erzi magat ettol. Lehet hogy alig jobb, de a lenyeg hogy o annak a tudataban van, hogy felso kategorias olaja van, a motor a legjobat kapta. Olyan ez mint az Apple Persze semmi bajom a Motullal, kivaloak a termekei.
Hat igen van nekem is otthon kb 3.5 flakon MOL lancspray. Ha igy fogy akkor meg ugy 10 evig nem kell erre koltenem :D
Mindenki azt használ ami neki bejött. Nekem is volt már ezer féle, és ezerszer leírtam a tapasztalatokat, aztán meg fórumokon mindig hallani mindenről jót, rosszat, pedig ez felhasználástól meg motortól is függ.
A Motul nem olcsó, de nem is szar.
ja, de ezt nem gáz mert nem kell minden tankolásnál hajolgatni....
te figyi már, öregszel, hogy láncot fújsz?
Ja, volt ami nem jött be nekem, most épp a Liqui van és azzal jobb lett az épp aktuális gép.......és most a MOL lesz a következő próba mert a láncspray-ük egyszerűen eszméletlen, én sem hittem volna.....a mostani 1800km-es túra előtt fújtam be és még mindig rajta van pedig kímélés nem volt......és ez a második ilyen hosszú túra volt így ez nem egyedi eset(többször még nem kellett fújnom amióta van, közel 4000km és két fújás).....ja, és igen jó áron van a többihez képest.......ha az olaj is ilyen jó akkor mindenkinek vége lesz
Ingyen olajcsere! Ha nálunk veszed az olajat+a szűrőt akkor ingyen lecseréljük az olajat a mocidon!
www.vargesmotor.hu
30/612-8980