Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért, most a Liquit használod? Előtte ha jól emlékszem Fuchsot is próbáltál, az volt amivel ragadt a hidegben a békád? Tudom, hogy te kísérletezgetsz, de nekem nincs erre se időm, se türelmem, ha nagy ritkán tudok gurulni végre akkor az érdekel, hogy a motor normálisan viselkedjen, nem arra akarok figyelni, hogy milyen hangok jönnek a blokkból a másik olajjal.
Én sem motult használok......látom a különbséget, de repsolt sem.......végülis kinek mi tetszik.....
hát, nekem a GSR-ben is a Repsol volt, ebben is most lesz harmadjára, nekem bejött, nem váltok. Jobb a váltó vele, szép a motor hangja, ez számít. A Motul szerintem egy túlárazott olaj.
Nem csak, pl Neked is inkább az a szint kéne bele mint az 5100-as....persze beállni nem fog a leghulladékabb tecsó olajjal sem, de azért jobb annál....a V300 már tényleg felesleges, de a 7100 egy jobb gépbe kell szerintem. Amúgy a Liqui Moly most a legolcsóbb jó teljesítményű olaj és ami nem megvetendő a németeknél gyártják....persze legolcsóbbnál is lehet olcsóbban kapni, ezért ki is maradok az ilyen nyílt cigánykodásból......ha valakit érdekel az ár majd felhív, igaz nem is adok el túl sokat......
Előbb nézz körül a piacon :)
nem akarom senki bizniszét rontani meg javítani, szerintem ha olcsó és jó kell vedd a repsolt, aztán szólj mikor jössz át :)
Az a 300V
mi az hogy hajtod rendesen? Kinek kell a 7100? Szerintem csak a versenyzők tudják kihasználni.
árban mindenképpen a repsol. És szerintem minőségben is bármihez jó.
Hát ha hajtod rendesen, akkor igen, 7100-as kéne bele. Az valóban nem 9400Ft.
Motul 10w50?
Mi az,hogy technoszintetikus?
Eddig Motult azért nem is vettem,mert úgy gondoltam a motoromba legalább 7100 kell,az meg elég drága
A Repsol Racing 10w50 full synt...azt írják, de melyik a jobb?
oké köszi
Elnézést kérek, az valóban nem a kicsi promos cucc.
Régebben több helyen osztogattak ilyen 30-40ml-es kis sprayket "ajándékba" bármi mellé.
4l-es Motul 5100 nálam 9400Ft még mindig. Az előbb linkeltem :)
Árak itt.
Igaz nem adok hozzá 150ml-es láncsprayt, bár volt ilyen akció is pár hónapja.
De ha kell olajszűrő meg láncspray is, kitalálunk valamit :)
Mondjuk az sem túl nagy ...azt hittem legalább a postaköltség árával megegyező értékü,de amint látom a 250ml adod annyiért.
Az oldalon az információk menüpotban található a címünk, vagy futár kiviszi 1600 Ft-ért!
A pletykákkal ellentétben 150 ml a teflonos láncspray kiszerelése!
Ennyiért kapok? világosíts fel,mert én ennyiért nem láttam
Jó kösz! És hol tudom beszerezni?
Ennyiért kapsz Motult is :) Amúgy ahogy nézem kb 30ml-es lehet, egy fújás, promo :)
Ez a csomag így szimpi!
A láncspray így ingyen van,mekkora kiszerelés ez?
A teflonos motul a kedvencem,nem taknyos,ha ez is van olyan jó, akkor eddig feléd hajlok....
Nyilván nem tudok elfogultság nélkül írni , de ez pl. minőségben is jó lenne bele és az ára is baráti:
http://lubmaster.hu/spd/unas_7...
Helló! Puch maxi! De ezek az olajak megérik?
Ha eljössz érte akkor nincs!
Nálunk is van több féle olaj és láncspray is jó áron!
Elsősorban Motul, mert az a csúcs, de akad más is :)

www.motoralkatresz.eu