Köszönöm a levelet,elolvastam,és azt láttam benne amit már akkor is sejtettem, mikor legutóbb személyesen beszéltünk.
Amit akkor ígértél,megtetted, hogy utánajársz azoknak amiket elmondtam,így pont került a végére.
Téged mint az XY kereskedő viszonteladóját is kellemetlenül érintett ez a dolog.
Újra megkereslek,mert most már saját szemmel is akarom látni az ÚJ olajakat. .
Szia!
Küldtem neked mail-t a jelenleg kiderített részletekről!
Természetesen nem a Repsollal mint olajipari céggel van a probléma hanem azzal a kereskedővel aki szeretné eladni a régebbi beragadt készleteit! A Repsol akciós olajai valóban friss original termékek, csak sajnos mint minden ügyletnél itt is megvan a hiba lehetősége (szándékos vagy nem szándékos ez már más kérdés) ami most téged sújtott! Én rendeltem ismét egy adagot akcióban és friss 2009-est kaptam! http://lubmaster.unas.hu/spd/u...
Az olajfinomításban mérföldkő volt egy eljárás (ha jól emlékszem a HC - hidrocracking), amivel sokkal jobb, a szintetikusokéhoz hasonló tulajdonságú alapolajat sikerült létrehozni. Mivel az alkalmazás _kezdetén_ a tulajdonságok még megvoltak, kiboltolták, hogy a szintetikus megnevezést használhassák. Onnantól volt a valódi: full/fully/vol/100%/stb szintetikus.
Ez most nem volt akciós, ennyi az ára az olajboltban.
Volt már Repsol a motoromba, ( Castrol 10w40 után), ezért is esett a választás rá. A 10w40 is 600-as Fazerbe ment, azóta boldogan motorozik vele a gazdája. Elmondása szerint sokkal jobb lett a váltó.
Nem szerelő a gazdi, egyszerű user. Ezt azonban Ő is észrevette.
( hogy mi volt benne elötte? Ő se tudja....)
A mai kiszállítású 10w50 és 10w40 olaj hátulját lefényképeztem neked. Nekem "csak" annyit mond el, hogy JASO minősítésben jó, MA2, ill. a castrolokhoz képest az API minősítése is jobb ( SG helyett SJ).
Teljesítményszint alapján még a MOL 10W50-et nézegettem még, de ő a drágább, viszont SL API szintű.
A MOL Dynamyc olajok tényleg jók...
Ha viszont a Repsol 10w40 tényleg full szintetikus, akkor 1700 pénzért az éri meg a legjobban.
Én ezt szerzem be biztos visszakereshető magyar nagykerből és árulom, ahogy tudom a 10W-40 félszint a többi full a sintetico-ból(annyival drágábbak is) a Racing-ből mind full....
Hasonló problémába én is belefutottam "az akciós Repsol olajjal".
Voltak számomra is nem teljesen érthető/tisztázható dolgok,aminek a vége az lett,hogy éltem az elállási jogommal, visszavittem a vásárlás helyére.
A részletek még nem tisztázottak teljesen,így nem írok róla bővebben, a végén még beperelnek.
Egyet tudok, ez az olajmárka nálam felírta magát egy másik igen ismert olajmárka mellé,kerülendő lett számomra.
zx7r-embe keresek olajat. Eddig a MOL Dynamic Moto 4T Racing 10W-50-re esett aválasztás. Mennyiért tudtok 4L-t?
Vagy egyéb ötlet ami megfelel a masinának? (név, ár?)
Köszi!
Teljesen igazad van, de nézd a képeket.
A 10w40 olajon az újabbikon az alján ott a "fully syntetic" felirat.
Vagy megtévesztés, vagy Qrva olcsó a full szintetikus olaj Repsoléknál.
Nem tud valaki olcson Castrol Power1 Racing 2t olajat?
Köszönöm a levelet,elolvastam,és azt láttam benne amit már akkor is sejtettem, mikor legutóbb személyesen beszéltünk.
Amit akkor ígértél,megtetted, hogy utánajársz azoknak amiket elmondtam,így pont került a végére.
Téged mint az XY kereskedő viszonteladóját is kellemetlenül érintett ez a dolog.
Újra megkereslek,mert most már saját szemmel is akarom látni az ÚJ olajakat. .
Engem érdekelne a Mol Racing 10W-50 (MOL Dynamic Moto 4T gondolom)
4L-re lenne szükségem.
Email-cím az adatlapomon.
Küldtem neked mail-t a jelenleg kiderített részletekről!
Természetesen nem a Repsollal mint olajipari céggel van a probléma hanem azzal a kereskedővel aki szeretné eladni a régebbi beragadt készleteit! A Repsol akciós olajai valóban friss original termékek, csak sajnos mint minden ügyletnél itt is megvan a hiba lehetősége (szándékos vagy nem szándékos ez már más kérdés) ami most téged sújtott! Én rendeltem ismét egy adagot akcióban és friss 2009-est kaptam!
http://lubmaster.unas.hu/spd/u...
Volt már Repsol a motoromba, ( Castrol 10w40 után), ezért is esett a választás rá. A 10w40 is 600-as Fazerbe ment, azóta boldogan motorozik vele a gazdája. Elmondása szerint sokkal jobb lett a váltó.
Nem szerelő a gazdi, egyszerű user. Ezt azonban Ő is észrevette.
( hogy mi volt benne elötte? Ő se tudja....)
A mai kiszállítású 10w50 és 10w40 olaj hátulját lefényképeztem neked. Nekem "csak" annyit mond el, hogy JASO minősítésben jó, MA2, ill. a castrolokhoz képest az API minősítése is jobb ( SG helyett SJ).
Teljesítményszint alapján még a MOL 10W50-et nézegettem még, de ő a drágább, viszont SL API szintű.
A MOL Dynamyc olajok tényleg jók...
Ha viszont a Repsol 10w40 tényleg full szintetikus, akkor 1700 pénzért az éri meg a legjobban.
köszönöm
a kör alakban egy nyilacska, amely valamelyik hónapra mutat,ha van rajta.
A képek alapján ez az ÚJ moto sinteticó amely már fullszintetikus. És leváltotta a fél/rész-szintetikus elődjét
4L-es kiszerelében, 10.000ft, a 4liter, ingyen postával.
Ha érdekel: motul@kalmarmotor.hu
Voltak számomra is nem teljesen érthető/tisztázható dolgok,aminek a vége az lett,hogy éltem az elállási jogommal, visszavittem a vásárlás helyére.
A részletek még nem tisztázottak teljesen,így nem írok róla bővebben, a végén még beperelnek.
Egyet tudok, ez az olajmárka nálam felírta magát egy másik igen ismert olajmárka mellé,kerülendő lett számomra.
zx7r-embe keresek olajat. Eddig a MOL Dynamic Moto 4T Racing 10W-50-re esett aválasztás. Mennyiért tudtok 4L-t?
Vagy egyéb ötlet ami megfelel a masinának? (név, ár?)
Köszi!
A 10w40 olajon az újabbikon az alján ott a "fully syntetic" felirat.
Vagy megtévesztés, vagy Qrva olcsó a full szintetikus olaj Repsoléknál.