előtte leengedtem a régi olajat de nem mostam át
szóval akkor inkább hanyagoljam?
mondjuk kissé megbarnult az olaj, pedig alig futott
az én motorom 82es évjárat és félszintetikus 10w40 van most benne nem annyira finnyás műszer
Ha előtte alaposan kimostátok a blokk belsejét, akkor persze, nyugodtan. De ha a szintetikus olaj keveredett a motorban maradt régi ásványi 20-50 -el, akkor azt inkább nem raknám semmibe - max. kerti kapába
egyik haver gépébe tettünk 10w40es szintetikus olajat (nem hitte el hogy hülyeség egy 88as gépe ilyen)
aztán elég jól füstölög vele
kérdés:
kb 100km ment az olaj, ezt beletölthetem a sajátomba? annak meg pont jó lenne
kár volna kidobni azt a drága olajat valami 3500 volt literje
vélemények?
Crazy 15-50 -el ment a DT kupán, ugyanilyen motorral. Igaz, ott a /50 a versenytempó miatt volt lényeges.
( halkan mondom: évek óta Silkolene 15-50 -el megyünk a ZZR600/Z750 motorokkal, teljesen jó az utcai motorozáshoz is )
Én 2,5 év alatt 53000 kilométert toltam bele és nekem igen is fontos menyiért veszem az olajat vagy gyertyát. Olaj témában a Mol kutakon az általam használt olaj liter ára 4790 MOL Dynamic Moto 4T Racing 10W-50 motorolaj és a hivatalos oldaláról rendeled akkor meg 2890 és első vársárlásnál 20% kedvezmény és 11000 forint feletti vásárlás esetén ingyen házhoz szállítás. Olajexpressz Mol
MOL Dynamic Moto 4T Racing Pro 5W-60 motorolajat használ itt valaki ,tapasztalatokat szeretnék hallani . .
Min. 3l Motul 7100 10W-60 4000Ft/l!
szóval akkor inkább hanyagoljam?
mondjuk kissé megbarnult az olaj, pedig alig futott
az én motorom 82es évjárat és félszintetikus 10w40 van most benne nem annyira finnyás műszer
aztán elég jól füstölög vele
kérdés:
kb 100km ment az olaj, ezt beletölthetem a sajátomba? annak meg pont jó lenne
kár volna kidobni azt a drága olajat valami 3500 volt literje
vélemények?
van valakinek tapasztala a metabond 2f fullszintetikus olajról?
rg125-be használnám.
Köszi a segitséget
Nincs valakinek elfekvőbe 1liter Motorex Top Speed 4T 15W50 olaja?
Keress meg :)
www.motoralkatresz.eu
( halkan mondom: évek óta Silkolene 15-50 -el megyünk a ZZR600/Z750 motorokkal, teljesen jó az utcai motorozáshoz is )
10W-40 10W-50 szerintem.
Már nézem a kiszállítási díjakat a mol webshopban. Szerintem meggyőztél...
Lehet, hogy érdemes megfontolni, függetlenül attól, hogy Magyar?