Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yamaha TT 350 ben milyen sűrűn érdemes olajat cserélni ha járatós és ha már be van járatva ?(léghűtéses)
Sziasztok .
MOL Dynamic Moto 4T Racing Pro 5W-60 motorolajat használ itt valaki ,tapasztalatokat szeretnék hallani . .
Olaj akció!
Min. 3l Motul 7100 10W-60 4000Ft/l!
előtte leengedtem a régi olajat de nem mostam át
szóval akkor inkább hanyagoljam?
mondjuk kissé megbarnult az olaj, pedig alig futott
az én motorom 82es évjárat és félszintetikus 10w40 van most benne nem annyira finnyás műszer
Ha előtte alaposan kimostátok a blokk belsejét, akkor persze, nyugodtan. De ha a szintetikus olaj keveredett a motorban maradt régi ásványi 20-50 -el, akkor azt inkább nem raknám semmibe - max. kerti kapába
mármit a leengedett 100km futott olajat, mert tettünk bele 20w50est helyette
egyik haver gépébe tettünk 10w40es szintetikus olajat (nem hitte el hogy hülyeség egy 88as gépe ilyen)
aztán elég jól füstölög vele
kérdés:
kb 100km ment az olaj, ezt beletölthetem a sajátomba? annak meg pont jó lenne
kár volna kidobni azt a drága olajat valami 3500 volt literje
vélemények?
Tudnátok segíteni, hogy egy 650 Banditba (lég-olajos) milyen olajat javasoltok?
helló
van valakinek tapasztala a metabond 2f fullszintetikus olajról?
rg125-be használnám.
Ok. Köszöntem.
Keresd kutya nevű fórumtársat a hegylakók topicban.
Sziasztok, nem tudja véletlenül valaki, hogy hol kaphatnék Fuchs Silkolene pro4 10w40-et?
Köszi a segitséget
Hello!
Nincs valakinek elfekvőbe 1liter Motorex Top Speed 4T 15W50 olaja?
Helló!Valaki ismeri az ELF lánc spray-t.Ha igen akkor tapasztalatokat várok hogy milyen?
Tudok adni neked 10W-40-est belőle elég jó áron :)
Keress meg :)
www.motoralkatresz.eu
Crazy 15-50 -el ment a DT kupán, ugyanilyen motorral. Igaz, ott a /50 a versenytempó miatt volt lényeges.
( halkan mondom: évek óta Silkolene 15-50 -el megyünk a ZZR600/Z750 motorokkal, teljesen jó az utcai motorozáshoz is )
Köszi! akkor nem veszek!
Sűrű bele, megkeresed user manual mit ír és olyat tesze bele.
10W-40 10W-50 szerintem.
Helló mindenki! szerintetek a Motul 5100 15w50-es olaj milyen? 04-es 636-ba szeretném rakni! vélemények?
Nem hiába.

Már nézem a kiszállítási díjakat a mol webshopban. Szerintem meggyőztél...
En mar vagy 3. eve ezt tolom a gixxerbe :)
Ugyanerről a MOL-ról szerettem volna érdeklődni.
Lehet, hogy érdemes megfontolni, függetlenül attól, hogy Magyar?
Én 2,5 év alatt 53000 kilométert toltam bele és nekem igen is fontos menyiért veszem az olajat vagy gyertyát. Olaj témában a Mol kutakon az általam használt olaj liter ára 4790 MOL Dynamic Moto 4T Racing 10W-50 motorolaj és a hivatalos oldaláról rendeled akkor meg 2890 és első vársárlásnál 20% kedvezmény és 11000 forint feletti vásárlás esetén ingyen házhoz szállítás. Olajexpressz Mol
Dettó ugyanez, csak értékvesztés + tárolás is benne.