Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Az árak jók,csak ne lenne postaköltség
Szia kisluter!
Nem tudom milyen mociba kell, de itt találsz Repsolt és Shellt is:
http://lubmaster.hu/spl/105725...
Kutya, Elf olajd Renault 2.0dci motorba, részecskeszűrős, mennyiért lenne? 8 liter kell.
Jó estét mindenkinek! Valaki nem tud olcson eladó motor olajat 2 ütemühöz. Nem keverő anyag hanem motorblokkba! Ha valaki tud az legyen szíves válaszolni.
Mol Dynamic... evek ota ezt tolom, a gixxer szereti :) Sztem van is aki itt jo aron tolja... De Motul is pl eleg jo, kicsit draga meg haveri aron is....
mérget tuti nem veszek
eddig jó volt, más meg nincs a környéken ilyen árban
1000kmes olajcserékre nem veszek 3-4 ezerért olajat
aztán meglátjuk.
mondjuk sima ásványi nemigen van már.....
Mérget azért ne vegyél rá... Tettem egyszer a banditba actevo-t, amit gyanúsan olcsón vettem. A váltó sokkal rosszabb lett...
És az is tény, h egyetlen egy olaj körül sincsenek olyan véleménykülönbségek, mint a castrol körül...
persze, csak gixxerezerbe nem is ásványi actevo kell
2000forintos ásványi actevot csak nem hamisítják....
legalábbis én erre gondolok
a legtöbb sportmotoros a power1 racinget használja, ami a legjobban hamísított olaj, jó esélyed van rá hogy belefutsz egy hamis olajba, szóval inkább azokból érdemes választani amiben nincs rizikó. Ráadásul nagyon sok panasz volt a castrolra, szóval inkább olyan olajat kell venni ami sok embernek bevállt.
castrol miért nem jó?
nekem act evo xtra van benne de jól üzemel
okés szólj nyugodtan, szívesen szervízelem a leendő motoromat
Ha megvan az olaj, élnék az ajánlatoddal
Beszélünk majd
nekem a racsingos lánspray bevált, pályán eddig mindegyik ledobta csak ezt nem. Olajból repsol, motul, fuchs, ipone, q8, azaz bármi ami nem castrol az jó. Nézd meg melyiket tudod beszerezni jó áron. Szervízbe viszed vagy magad cseréled az olajat? Ha nem szervíz és nem tudod hol megcsinálni, gyere át, van szerszámom az olajcseréhez is, megcsinálom szívesen..
Az olajat nem ismerem,de az a láncspray olyan mint a takony /ha nincs belőle több fajta a magyar piacon/
van egy jó drága nippon a polcon,ha szereted az ilyet neked adom
jaja, olajból is csak azt használok meg láncsprayből is.
Szia!

A Repsol 10W-50-el nem nyúlsz mellé, Castrol után használom.
A váltó és a kuplung tényleg jobb lett tőle.
fuchs....te azt használsz?
ilyet már használtam én is, nincs negatív tapasztalat....
mondjuk ez elfogadható ár
Te vásároltál már tőlük jó áron olajat?
Közel van,sokat körül is néztem már náluk,de sem autóba,sem motorba nem vettem még náluk olajat,valahogy sikerült mindig olcsóbbat találni.
fuchs silkolene kutyától.
Nekem volt benne ilyen és nagyon fain!
Talán ITT