Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez hun vót?
Meg is nézem!Amugy ez a fórum azzért is van hogy segitsünk egymáson! nem?
Hihi!Tényleg! Én meg kicsibe néztem!
Ez az,mert nekem szól!
Nekem meg azzal van a gondom!Nagyon zörög,csühög!
Hát nem tudom mi lehet akkor az 5-el!Ha komreszió okés,szimering is,akkor marad a karbi és a gyújtás!
ez a hogyan javítsam a motorkerékpárom és mi lehet a baja ropik
Nézd meg a képet nagyban, akkor látod, hogy bevan karikázva feketével, és egy nyíl is mutat oda
Nem módosítani kell, hanem beállítani, nemrégiben volt errefelé egy illető, aki hasonlóan csak módosított dolgokat, nem beállított, aztán folyton itt írkálta hogy ez meg az nem jó, meg ilyen szar az Mz meg olyan szar az Mz, bekell mindent állítani, rendbe kell tenni, gyújtást átnézni, ami szar, azt megkell javítani.
Ha a dekni közepén lévő anyára gondolsz azzal nem a kuplungot állítod?
De ez Simson!?!
Remélem látszik a dolog, azt az anyát leveszed, és alatta látni fogod a azt a kis valamit, amit fordítani kell.
mióta megvan kb fél éve azóta ilyen az 5.-ik
eddig nem igazán használhattam mert most lett meg a jogsim. Ugyhogy most jönnek elő a problémák.
és ha a porlasztó beállításain módosítok akkor esetleg nem lesz jó?
Mi is omv-n mert nekik nem a mol a beszállítója a nyersanyagnak
És akkor még jó volt?
Igen igen, mindjárt keresek egy képet róla:)
Dé én az összes szimeringet kicseréltem. Mikor megvettem a mocit.
A karbi alat?A blokközépen?
Bammeg nálatok 25 magyar forintval ócsóbb a benya is, meg
a diesel is mint felénk
A szimering nem csak akkor lehet rosz ha kifordul!Én most csinálgatam a simómat,Levetem a deknit,nézem a szimeringet,helyén okésnak tünt,de azzért kicseréltem,és lőn világoság megjöt az ereje!Igaz nem az igazi mégmost se,de már jobb!Most már más nyavajája lett!
énsenem , shellll a jáúúú
Azzal a célszerszámmal mit állítok a váltón?
ja, aszem mikor bejelentették hogy nem támogatják tovább Talmát másnap máááá a bőrgolyó kergetők szponzora vót
Nem is tankolok mán a Molon!
Akkor a helyzet a következő, állítani kell a váltódon, van egy csavar, a karbi alatt látszódik egy anya, azt letekered, benyúlsz egy célszerszámmal, és fordítasz a benne lévő kis persely féleségen, nem tudom milyen irányba, de értelemszerűen, ha az egyik irányba nem javul akkor nem az a jó irány:), célszerszámot kb 2 perc alatt lehet csinálni hozzá, egy vékonyfalú csőből:)
hát ja egy üzemanyag forgalmazó cégnek a világszinten első osztályú futballt kell támogatni
mtk