Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Még egy kérdés.
Simán csak összerakom és végigvarrom az élek mentén?
Helo!
Vegyél kettőt és hegeszd össze őket.Nálunk mindenki aztcsinálta biztos hogy többet nemlesz vele gond
Sziasztok!
Nemsokára szeretném elkezdeni a motorom felújítását (ETZ 250) és azt szeretném tudni, hogy a MOFAKER-es blokktartókat érdemes-e megvenni.
HA nem akkor hol lehet venni erősítetteket?

Köszi
Bennem nincs semmi, csak amit megettem! No de most megyek oszt azt is kinyomom!
aztat nem birod mer benned van
Odaadom szivesen kipróbálni!
Mégértelek bár a te tuningodra pályázom nagyon de nem olyan könnyű megszerezni
Há szerintem abbó nem lesz semmisenem!
A 450-es hengertől nem válok meg, a relytett rezó marad, a váltóáttétel úgyszintén! Tudod kompenzálnom kő valahogy, a bénaságomat!
kiszedted már a tuningot a gépedből
Vasárnap mentek jó időt mutat
Az egér ellőtte
Ez a poén má le van lőve!
Mész le?van 2 söröm
Előkerültél!
én is erre gondoltam
nekem is kb ennyi motorom van,.
Van
Két és fél K55-ösöm abból egyik felújított a másik komplett felújításraváró, meg félmotornyi alkatrésszekkel
meg CZ175-ös, KTM PL40, Mini riga full felújított csak apróságok vannak hátra pl hátó lámpa bekötése meg karbi hangolás, KTM COMET 63-as évj. PUCH TM 50 KTM 80-as blokkal., meg másfélmotornyi romet póni darabokban :)
babetta 207 (alkatrésznek való roncshalmaz)

riga 12 (kotvány zöld)

riga 12 (piros)

riga 12 (zöld)

riga 4 (unakatesómé volt 20 éve)

MZ ETZ 250 (utcai szürke)

MZ ETZ 250 (sárga-zöld, jelenleg darabokban alkatrészei nyomokban az utcai gépben)

Yamaha SZR 660 (összerakásra várva a garázs plafonjához erősített spanifereken lóg kerekek nélkül, össze kéne már rakni, csak lusta vagyok, meg időm sincs túlsok.)

Ezek voltak az enyémek.

Öcsémnek:
Mini Romet MZ TS blokkal
Honda NSR 125 (jelenleg darabokban)
Yamaha RD 250

Apámnak:
Cz 175 (több mint 30 éve már az övé)
+1 komplett Cz 125 alkatrésznek
+még ezenkívül kb 3 rekesznyi alkatrész

Van még egy Romet kadet, ami a nagyapámé volt, csak az is idekerült hozzánk, mert már nem nagyon használta.

Csoda, hogy alig férnek el?
mesélj milyen mocijaid vannaK?
Úgysem tudnám már hova rakni, így is tele vagyunk motorokkal.
Még akkora erő van benne hogy egyesbe gumicsikorgással is még tud elindulni:) Tehát nem szar motor :)
Amennyit szeretnél rá. De azért túl olcsón nem adom mert ahhoz túl jó a moci:) mindene műxik! :)
Kb 1 hónapja vettem egy ilyet, csak kicsit lepukkantabb állapotban darabokra szedve 2000 ft-ért.
Ezért adok 4000-et, vagy 5-öt, de ennyiért gondolom nem adod.
Amúgy faternak van egy ilyenje már vagy 30 éve és ahhoz kéne felújítani, restaurálni.
Még a fele is sok.
Mennyi az annyi?