Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Már nem tudok segíteni elkelt!
Helló!
Hány colos a kerék?16?18?
Köszi.
Már csak ruha kell neki és hozhatod magaddal pályázni
Ehun van a jampi ehe!
nah ezaz amit nekérdezz kiszedtem a súbert hogy majd egyel feljebbrakom de mondom jóvan ez így mert most marha jól fogyaszt...viszaraktam ahogy volt és azóta jó........ meg a csappal szórakoztam még szóval pasz... nekem szerintem csak valami dugulás lehetett mert előtte nemvolt ilyen gondom,viszont 5.ben 6ezer fölé már nembirom pörgetni régebben majdnem megvolt a 8ezer így 100tól többet nemakar menni.....
nahh hogy csináltad+?:O
Csak szólok hogy mostmár jó nemfogy el a benya se 90fölött és nincs semmi baja azóta mentem 160km-t és semmi.Viszont nagyon megakarok szabadulni tőle mert rendőrbáék kezdenek rámszálni.Mivel nemtudod miket cseréltem rajta stb az árat haggyuk.
hát igen odapróbálok akkor valamit a bordától mérjem vagy a borda aljától a sűrítési kúptól?
a /1 hfj 7mmrel alacsonyabb az oldalgyertyásnál.a gyertya abban a vonalban van mint ezen próbálj oda egy 1,5cmes valamit a te hengerfejed fölé mert kb ennyire áll ki a közepéből a gyertya. ahogy nézem necces lesz
itt van pár kép hogy milyen a helyzet szerinted elfér? a per 1-es hengerfej az alacsonyabb nem? a bordázata máshogy van azt tudom. meg azon van kettő felfogatócsavar is nem?
hát ez a bajj hogy nem igazán tudom hogy elfér e a középgyertyás hengerfej mármit hogy tudok e majf gyertyát csrélni vagy ha elfér akkor hogyan csrélem majd
söt még azt mondom neked ha a motorod olyan még mint a képen és van hely fölötte felejtsd el az oldalgyertyás hfjet.egy per1es hfjel sokkal jobban tudod variálni a süritést meeg a középyertya alapból jobb.
a blokk még készül hozzá én a tz vezérlését raktam bele +1felömlővel számolt kipuval meg szivócsővel kicsit jobb mint az etz kb25-26ló,de ehhez különleges dugó ablakolva könnyitett főtengely más blokktérfogat jár,és ismétlem nem biztos hogy jól motorozható lesz,az üzembiztosság meg egyértelmüen kérdéses
Neki is van , de nem elég , hogy drága , folyton van valami baja ......
Még a gazdája szerint is egy nagy szar , biztos azért hirdeti arany árában mert tudat alatt mazohista és igazából el sem akarja adni
ha van marógépes ismerősöd a sima ts hengerbe is lehet marni + felömlőt de mire kikisérletezed az irányát nagyságát lemegy a nap meg át kell variálni a dugóstiftelést az az 1-2 paci nem ér annyit és lehet hogy vagylent vagy fenz nem fog jól menni
jólvan köszönöm de azért ha van egy képed esetleg hogy hogyan nézett ki azt szívesen megnézném. És amúgy neked jó lett a dolog tehát te tudtál olyat összehozni hogy dobott is valami rajt?
mint mondtam nem kevés meló és sok a buktató.ki kell furni egy hengert aluminiumig megcsinálni ele a +felömlők helyét csináltatni hozzá hüvelyt abba is megcsinálni a felömlőket igy oda fokolod ahova akarod a vezérlést aztán összerakni felfuratni és nem biztos hogy elsőre jó lesz.lehet rámegy 2-3 persely mire eltalálod.nézz bele egy tz hengerbe és lehet viszonyitani.
köszi a segítséget. te csináltál olyan hengert ami több felömlős volt tudnál valami képet adni róla vagy valami leírást meg ilyesmit?
gondolom ha lemértél mindent jónak kell lenni,még fel kell vágnod a jelfogó helyét nagyobb helyet csinálj hogy lehessen állitani a babetta alaplapot ide-oda.a multkor kérdezted a hengert ha visszalapozol valami cég ajánlkozott akármilyen szuper hengerekkel.a ts blokk alapvető hibája a szivó oldal nem tudod növelni a szivókeresztmetszetet innestől kezdve akárhány felömlőd van csőd a dolog.ennek ellenére én is csináltam 5 felömlős hengert a tsre de isznyu sok meló és pénz.egy tz blokk alapból jobban piszkálható 300ccm nyomatékos és belefér a ts helyére crossozni
Köszönöm
halló csináltam egy közdarabhoz egy rajzot babettagyújtás és MZ TS 250-s re arra lennék kíváncsi hogy ez jó lesz e? Valaki le ellenőrizné ezt nekem? Köszönöm.
Helo!
Aham enyém Adatlapomon ottvan a képesmotoron.
Fl4tl4nd3r helló! a te motorod eladó?:O mármint valamelyik oldalon láttam... egy etz-t aminek a fék munkahengerről le van a festék csiszolva..., nahh sztem ezt jól meg mondtam...:D de a lényeg hogy a tied eladó?:O
A középső "csövet" az egyikről lekell vágni....elég ha a másik oldalon lecsiszolod a varratot és kiesik magától...... és ahol az "anya" van aztis lecsiszolod..... már nememlékszek de 250enél lehet elfér ha rajtahagyod.....
az egyikből értelemszerüen ki kell esztergáltatni a közepét aztán összehegeszteni