Nincs sima , és nincs mezei olaj sem , a 10W40-esből pedig alsó hangon ezer féle változat létezik ........
Egész biztosan megjátszod magad , mert ilyen hülye ember márpedig nem létezik !
Amugy a lábtartó gyárilag ilyen marha ferde? Akárhányat raktam rá a váltó oldali mindig sokkal lejebbvan mint a fék oldali..... hameg lehajlítom a pedál oldalit akkor a pedált is lejebbnyomja.....
Lesz értékelés,és díjkiosztó is majd,de még nem tudjuk a helyszint.
Szerintem Decemberre várható,de ez csak következtetés az elmúlt időkhöz igazodva.Persze mindenkit megpróbálunk értesíteni fórumokon,vagy egyénileg .(telefon vagy levél stb..)
Hello Adri !
Öt az utosó ajánlatom,kevesebbet nem tudok érte adni ! ...de megpróbálom
Ha a kuplung nem csúszik az jó hír, a 10W40 olaj jó tanács volt az meg nem az Én érdemem,
a többi jófej srácé akik mondtak neked egy-s mást,helyetted nem csinálhatjuk meg.
Egész biztosan megjátszod magad , mert ilyen hülye ember márpedig nem létezik !
Még nem aktuális, hiszen nincs MZ-m. Egy biztos a számod már megvan, ha úgy alakul hívlak!
Üdv!
üdv bambi
Szerintem Decemberre várható,de ez csak következtetés az elmúlt időkhöz igazodva.Persze mindenkit megpróbálunk értesíteni fórumokon,vagy egyénileg .(telefon vagy levél stb..)
kecskeméten,, visontán.......
nah de kár rágódni rajta akit nem akarsz úgysem engedsz indulni!
nem tudtok bővebben vmt rola?
vasárnap voltam motorkázni az e-ringen, ismét fél mp minusz
Milyen volt az E ring?
Azért eztraktam bele mert ezvolt itthon
Öt az utosó ajánlatom,kevesebbet nem tudok érte adni ! ...de megpróbálom
Ha a kuplung nem csúszik az jó hír, a 10W40 olaj jó tanács volt az meg nem az Én érdemem,
a többi jófej srácé akik mondtak neked egy-s mást,helyetted nem csinálhatjuk meg.