Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

28-as mz karbi valakinek?
Nemigaz hogy itt mindent rendes szaknyelven kell leírni.Mezei=tökömtudja valami 4T motorolaj,nem valami különleges motorbavaló cucc.
De van!
Nincs sima , és nincs mezei olaj sem , a 10W40-esből pedig alsó hangon ezer féle változat létezik ........
Egész biztosan megjátszod magad , mert ilyen hülye ember márpedig nem létezik !
És ha lett vóna licence de egész évben csak most indult volna akkó most ki lenne boldogabb?
Erre én is kíváncsi vagyok.
Amugy a lábtartó gyárilag ilyen marha ferde? Akárhányat raktam rá a váltó oldali mindig sokkal lejebbvan mint a fék oldali..... hameg lehajlítom a pedál oldalit akkor a pedált is lejebbnyomja.....
majdnem mindenki, csak Zomba hiányzott és a müzös alakulat, festette a konyhát vagy mi...
Helló!

Még nem aktuális, hiszen nincs MZ-m. Egy biztos a számod már megvan, ha úgy alakul hívlak!

Üdv!
MZ kategóriában csak licences indult.Ha tudsz olyat akinek nem volt mond nyugodtan.
Megoldható de a 251-s henger miatt inkább telefonon érdeklődj:06203420977
üdv bambi
Lesz értékelés,és díjkiosztó is majd,de még nem tudjuk a helyszint.
Szerintem Decemberre várható,de ez csak következtetés az elmúlt időkhöz igazodva.Persze mindenkit megpróbálunk értesíteni fórumokon,vagy egyénileg .(telefon vagy levél stb..)
Kivéve az a néhány személy akit engedtetek indulni
kecskeméten,, visontán.......
nah de kár rágódni rajta akit nem akarsz úgysem engedsz indulni!
A kiírásban benne van az is hogy éves licenc kötelező!
helósztok valaki tudna nekem segíteni etz 150 re rezonátort valaki csinál e az országban tervezetre gondoltam nem gagyire választ előre is köszönöm
kb minden évbe olvasni róla....majd egyszer talán
Grat. Ott volt az egész csapat?
ma hallotam igy fél füllel hogy a segédmotoros jogsit felemelik 125 ccm-ig
nem tudtok bővebben vmt rola?
ááá... semmi... meg sem találták , amit belinkeltél valami krosssszz pálya vagy mi
vasárnap voltam motorkázni az e-ringen, ismét fél mp minusz
Fönt vannak a képek és a videók.
No mi a helyzet a Bugyii pályával?
Milyen volt az E ring?
Helo!
Azért eztraktam bele mert ezvolt itthon
de biztos fehér nemszedem én le a deknit akkormeg sokat fogyaszt......
Hello Adri !
Öt az utosó ajánlatom,kevesebbet nem tudok érte adni ! ...de megpróbálom
Ha a kuplung nem csúszik az jó hír, a 10W40 olaj jó tanács volt az meg nem az Én érdemem,
a többi jófej srácé akik mondtak neked egy-s mást,helyetted nem csinálhatjuk meg.