Hát lehet.....de én inkább úgyvettem észre hogy van amelyik jó és van amelyikre ha minden pénz rávan költve akkorse lesz soha tökéletes... haver simoja detto ez minden új rajta mindent kicserélt mégis mindig van valami baja
Figyelmesen kell összerakni nekünk aszfaltpályán éveket kibír szerelés nélkül pedig végig van forgatva ha normálisan össze van rakva akkor ki lehet vele menni a világból.
De egy vicc amit ez a motor csinál már....... milyen az már hogy majd kiesik a blokk? és megvan húzva minden csavar majdnem szakadásig mert rátépek mindent erre...... kegyetlen mennyi baja van....látszik német csoda soha nincs olyan hogy csak rákell ülni és menni valami kis szar apró baja mindig van.
Már megbocsájtasz de feltételezem itt senki nem igazán kíváncsi már rád mikor fogod már fel végre bíztunk abba, hogy megcsinálod és végre csend lesz nincsenek neked barátaid akivel megbeszéld a dolgaidat vagy miért kell egyfolytában tele szarni ezt a fórumot beírod hogy lóg a blokk szar mz nem lehet meg húzni azt a kibaszott csavart igaz? tedd csak végre csendben légyszíves.
most azon sírsz hogy néha kap egy kis sarat csorikám? más ezerszor jobban gyilkoja és még ennyit se foglalkozik vele mint én szarja le mivan vele mennyen azt kész....... neked könyű ottvan a drz (elvileg mert hogy full 0 az adatlapod) annak lehetne tolni ilyen helyeken hiddel énis mennék inkább a 400as yz-vel ami havernak van...
ezcsak egy kis sár.....ha ennyit nembír olyanis..... amugy most teljesen jó és jól is megy leszámítva hogy a blokk majd kiesik én alapból ilyen helyre vettem ezt a motort.
Az én gépem van felfúrva 300-asra és szét van már hajtva, úgyhogy még úgy sem megy mint itt a többieknek a jól megcsinált széria 250-es. Viszont én ezzel nem versenyeztem soha és nem is fogok. Arra majd megépítek egy kiírás szerinti motort, ha lesz időm és energiám.
Itt nem a motorral van a baj, hanem a tulajjal!
A te kezedbe nem adnék csak vastalicskát+vasvillát oszt pakold a sz.rt az való neked nem motor