Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te mellik MZ-re is gondolsz pontosan?
21011
Nocsak, csak nem Yamakka tulajdonos lettél?
Te nem tudod véletlen merre kell menni Kakucsra?
A simson fórumban megvitathatod! Mások ruházatát meg nem szoktuk kiégetni! Ugyi!?
Volt ott egy szürke kiskerekű mz az meg volt piszkálva de semmiképpen nem nézett ki szériának de még mindig ott a lendület no meg a jóval nagyobb sebesség amit szokni kell főleg a féktávok miatt aki jól megy mz vel szinte alig fékezik látszik a lendület ha az nincs meg akkor hiába a lóerő.
Sajna nincs elég rövíd áttételünk, ez tény, és alul persze, hogy csak habog.
(Kisszabóé péládul ment alulról is, és ha jól emlékszem őt is lökdöste egy Mz pedig kisszabóé 350es)
eygszerűen csak nem értettem, hogy az én, szerintem sima kérdésekből álló hsz emre miért adtál iylen indignálódott választ.
lehet, hogy valami provokációnak vélted, akkor elnézést kérek, nem annak szántam, csak tényleg nem értem mi van.
Okés de mekkora fordulatszám tartományban mert amelyik versenyen ott voltam nem igazán láttam olyan yamahát ami a lassú kanyarokból tudott volna normálisan kigyorsítani csak dadogott de ezt a jelenséget Gyarmaton is láttam.
ha így fogtad legyen így

DE a félreértések elkerülése végett egyetlen egy simsonossal
sincs bajom , ez neked szólt nem általánosítottam
egy "csoportot" sem
Luxi, a yamaha nem "állítólag" hanem fékpadon mérve.
Mi mértük.
"hüyleszimszonos miközödhozzá neszójjábele"
gyönyörű:)
köszönöm nagyon jó lesz!tudjátok milyen az ember most pihenjük ki még a hétvégét, de kisördög már mocorog a fejben mi is legyen tovább! szóval év végén találkozunk addig is minden jót mindenkinek!üdv öregdio
Egyszerűen amit szerettünk volna egy versenyen elindulni
pontozás nélkül, az éves licencesek versenyében max a
pályán való jelenlétünkkel beleszólni!
Nemhiszem hogy nagyon hátráltattuk volna a nálunk gyorsabbakat
A kiírás meg vagy mindenkire, vagy senkire ne vonatkozzon! ! ! !
Mert innen indul amiért írogatunk..........
Vannak akik szeretnék legyen napi licenc és bíznak benne ha beszélve van róla talán lesz, ez nem simson ügy mindenki a háza táján sepregessen. Az az állítólag 35 lóerős yamaha milyen fordulaton adja le a teljesítményét lehet be kellene hangolni kis pályákra és akkor biztos nem tudna elmenni az mz de amíg kis fordulaton csak köhög nem kell tőle többet várni a háromszázas mz nem erősebb annyival sőt megkockáztatom ha nem tudsz lendületesen motorozni belelehet szarni a lóerőkbe meg a tuningba de azt hiszem volt olyan mz futam ahol ezt bizonyították is. Persze ez csak a saját véleményem és remélem nem bántottam meg senkit mert nem az volt a szándékom.
Én sem értem neked mi közöd a mi felvetésünkhöz
Szervező vagy? ? ? ? ? Esetleg van közöd az MZ kupához? ? ? ?
Ha egyiksem nem vagyunk kíváncsiak az "okításodra"
Válaszol rá Bambi, Lecsó, mami!
Nem szemrehányásként írom, ezt leszögezném az elején. Sajnos 1 idén csak 1 versenyen tudtam részt venni, ott is kiestem műszaki hibával, meg pénzügyi helyzetem sem úgy alakult, ahogy eddig. De nagyon szívesen fizetnék egy kis plusz pénzt azért, hogy a dobogósok akár a legócskább kispezsgővel is, de pezsgőzni tudjanak. Szerintem ennyit megérdemelnek.
Mégegyszer írom, hogy ez nem szemrehányás, csupán javaslat. Így is köszönöm az eddig munkátokat, csak így tovább. Találkozzunk jövőre.
Fiuk, nem értem a pengeváltást.

Világos szabályok vannak az MZ kupában, meglehetősen pontosan, és aprolékosan körülírva minden műszaki és egyéb kívánalmat.

huszon nemtudomhány ember meg tudott ennek felelni idén, aki valamiért nem, azt nem engedték el.
Mi ezzel a probléma?
Az, hogy egyszer elngedtek valakit pontozáson kívül, mert pár ezer kilométerről csak ezért jött haza?
Ha meg nem engedik el (szavazással) akkor meg azért lett volna Bambi a szemét....
VAn sapka, nincs sapka.
Komoylan nem értem.
VAgy azt a (szerintem 300 ast) keleltt volna elengedni a széria kupában, aki erőből ment a 35 loerősnek mért Yamahaára?
Ha Isten és a Párt is úgy akarja, akkor jövőre folytatódik a MAMI Kupa.
Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy legyen, nagyon jól éreztük magunkat Veletek.
Év végén tervezünk egy bankettet, november vége, december eleje körül. Díjátadók, miegymás ügyében találkoznánk, meg egy mis eszmecserére a jövőt illetően.
jobbulást neki!tudom korainak tünik de kérdezném hogy szándék vagy állásfoglalás vagy vélemények szerint mik a kilátások?folytatódik a sorozat jövőre?nagyon jó lenne tovább motorozni üdv öregdio
Légyszives kívánj neki mielőbbi gyógyulást a nevünkben! Nagyon hiányzott a versenyről!
Ezt meg hagyjuk, mert én szeretek mindenkivel jóban, rosszban! Aztán meg utána nem biztos, hogy úgy lenne!
Viszonylag jól. Az állkapcsa tört el, ma műtik. Ha tudok valamit az állapotáról, akkor szólok.
hello egy kis esztergályosmunka az egész kell csináltatnod egy hoszabb csövet az alsó villakiflibe csapágyat meg kupgörgőset rakj bele ami a tzbe belemegy azt hézagolni kell egy karikával vagy kicsit nagyobból köszörülni.az enyém hézagolva van semmi gond vele üdv dio