Üdv mindenkinek!Végre kezdem összekapni magam,és az mz kistestvére került hozám!Egy simson! Mint írtam régen hogy örülök hogy megszabadultam az mz-től,hát...Hülye voltam!Hiányzik!
Lassan rendbe jönnek anyagi nehézségeim és újra mz-s lehetek Remélem!
Remélem ezen az oldalun kapok segitséget,mert a simósok nem segitő készek!
Az lenne a problémálya a kicsikének,hogy fulad,erőtlen,nem pörög ki és a gyertyát beköpi,a kipufon olajos minden!A karbin már minden féle beálításal próbálkoztam,de ugyan az a helyzet!Gyújtás A-Z-ig Új!
Mi lehet még amit nem néztem és okozhatja ezeket a tüneteket?!
Remélem nem haragszik meg senki sem hogy simson nyavajákal itt érdeklődök,de nem kaptam segitséget a simsonosoknál!Az mz meg sokban hasonlit!
Segitségeteket előre is köszönöm!
Még csináltatni sem kell. Lehet kapni 300-as dugót, ETZ-hez. A trabi dugó ráadásul csak valami 270ccm csak, mivel a trabiban hosszabb a löket, ellenben jóval nehezebb mint az ETZ dugó, tehát lényegében csak szarabb lesz, ha meg is oldja az említett dolgokat.
De a 300-as dugó is jó játék, mert akkor már kell rá tenni egy Bing karbit, hiszen az eredetit nem erre találták ki.
ha nem esik az eső akkor tutira vehetitek hogy gurulunk legalább egyszer valamelyik pályán .mondjuk 5 hét múlva ilyenkor már szóbalehet hozni a dolgot személyesen is. üdv mindenkinek
ez ugyis október eleje közepe,meg nem tudom meddig lesz pálya is gondolom ez is függ az időjárástól én most megint kulcsolok összeraknám a jövő évi 24es motort hogy haladjak de az ets-t be tudom izzitani bármikor egy kis motorozásra ugyis a részvétel a fontos
szerintem biztos ha imi hazajön meg még nem lesz hó megyünk.ki kéne próbálni 18as kerékkel a zöld motort ha hideg lesz az nem gond de ki tudja milyen ősz lesz?jösztök?
ugy látom motor témában el kell ványáról menni ha üzlet van piszkosul figyuzzák az embert ugy jártam mint a hondával ez a srác is ráakadt és nem tágitott!most rossz is motor nélkül de tavaszig előveszem a jáwát csak biztositás meg müszaki kell rá csak megint dolgoznom kell rajta hogy ez meg legyen.aztán majd látjuk mi lesz két hét mulva!
vazzeg be van kamerázva az udvarom vagy mi?már sok mindent hamarabb tudtok mint én a kémhálózatot le kell lepleznem!vagy beszéltetek krikivel tegnap az éjszakában és vallomásra kényszeritettétek?
figyu nem akarok beleszólni de ezt a trabi dugós dolgot nyugodtan elfelejtheted.csapszegméret csapszeg dugótető távolság szivó kipufogóvezérlőél dugótető vastagság csak ezeket kell megoldanod süritési viszony és általában lyukasztás a vége egy csomó melónak.inkább csináltass nagyobb dugót ha már mindenáron növelni akarod a ccmt.tapasztalatból mondom.a tz blokk jobb megoldás 300 ccmvel ahengerfej magasságából tudsz levenni hogy beférjen a kipufogó lehet gond a váznál.de te tudod nem akarok erősködni
jóvan az igy kerek a világ.krisztiánt nem tudom hányszor zavarták haza a rendőrök mire meglett a kismotorpapirja én meg tartottam a hátam de hát gyerek!
Elvileg ha 7 mm-rel alacsonyabb a per egy hengerfej akkor elfér minden gyrtyapipa gyertyával meg mindennel de azon is gondolkodtam hogyha meglenne bele a trabi dugó akkor raknék rá trabi hengerfejet ha az elfér de ez szerintem halott ötlet nem?
super, hallod ha pár centivel magasabb necces a dolog,most akkor bevágódtál rendesen hmmmm?ezután pályázás helyett tankolhatod a robeszt jut eszembe nem baj ha még olyan 33-25 keveréket adsz neki de 30as fölé ne menj szerintem.na szóval oké minden örülök neki
Lassan rendbe jönnek anyagi nehézségeim és újra mz-s lehetek Remélem!
Remélem ezen az oldalun kapok segitséget,mert a simósok nem segitő készek!
Az lenne a problémálya a kicsikének,hogy fulad,erőtlen,nem pörög ki és a gyertyát beköpi,a kipufon olajos minden!A karbin már minden féle beálításal próbálkoztam,de ugyan az a helyzet!Gyújtás A-Z-ig Új!
Mi lehet még amit nem néztem és okozhatja ezeket a tüneteket?!
Remélem nem haragszik meg senki sem hogy simson nyavajákal itt érdeklődök,de nem kaptam segitséget a simsonosoknál!Az mz meg sokban hasonlit!
Segitségeteket előre is köszönöm!
De a 300-as dugó is jó játék, mert akkor már kell rá tenni egy Bing karbit, hiszen az eredetit nem erre találták ki.