A szikrával nincs gond....... a benzinnel lesz valami de nemtudok rájönni mi...... és csak 4. 5.ben alatt semmi akármit csinálok..... és eddig jóvolt egyszercsak elkezdte.....
Halihó, egy ilyen "leállás" után, vedd ki a gyertyát és nézd meg, abból megtudod ha keverék probléma van, ha fehérre van égve, vagy világosabb a kelleténél, akkor valószínűleg nem folyik elég benzin a karbidba, vagy alacsony az úszószint, vagy kicsi a főfuvi, vagy valami hasonló:), ha mindent beállítottál gyári értékre, és fennáll a probléma, akkor nézd meg a csapodat, hogy nincs-e leszűkülve valahol, vagy a tankban lévő szűrőd átereszt-e rendesen.
de nekem meg eddig nemcsinálta....... de az a fura hogy 3.ban ha szarrá pörgetem is jó de följebb nem......énis a benyára gondoltam passz.....de jólenne megtudni mi
nahh pont ez volt nekem.. azaz van is nem tudom.. (nem hajtom 90fölé éppen ezért) megyek nyugisan jó kis 90-95 el egyszer csak bumm megáll a moci.. vissza engedem megint felemgy 90-95 re megyek megint.. h ha huzamosabb ideig mentem csak akkor.. és itt se volt olyan baj h 3.ba 70ig pörgetem.. akk ment:)... csak huzamosabb ideig pörgött akk volt ien... mi arra gondoltunk h kieszi a benyát.. de őszintén nemtom h mi a baj... (azthittem h egyedi ez a baj és csak nálam.. de akk látom.., ja és nekem nem megszakítós a gép hanem tiris..)
Teljesen leáll. Én a megszakító gondoltam....... De csak nagyobb sebességnél csinálja.... pl ha 3.ban pörgetem 7ezerig akkor nincs semmi de 4.ben már leáll.....
1. Teljesen bedadog vagy csak elerőtlenedik?
2. Csak néha csinálja és csak ha eteted?
3. Gyári a részterheléstű?
Ez a néha csinája néha nem dolog 99%-ban kontakthiba(sok-sok év villamosmérnöki tapasztalata)
Nézd meg azokat a vezetékeket, amik az első lámpából jönnek ki! Megy oda a gyújtáskapcsolóból egy teljesen fekete madzag, ami ha hozzáér a testhez(ház) akkor lehúzza a 12V-ot.
Ha hiányzik a gumi a lyuk peremézől, könnyen kikezdi a vezetéket és ott a zárlat.
Hátha akad még aki segítene bár kétlem.Miért van az hogy pl 45.ben ha húzom neki rendesen olyan 90-100körül néha fogja és mintha elmenne a szikra.....kicsit viszaengedem a gázt és újra megy....... valami kontakt?
A megoldás egyszerű : Gondolkodj el rajta , és amit kiötlesz hibaként , azzal biztosan semmi gond , pont /az ellentéte lesz a hiba
ETZ 16-os első kereket,tárcsa nem lényeges akinek van kérem jelezze itt vagy az adatlapomon található elérhetőségre.
Köszi
2. Csak néha csinálja és csak ha eteted?
3. Gyári a részterheléstű?
Ez a néha csinája néha nem dolog 99%-ban kontakthiba(sok-sok év villamosmérnöki tapasztalata)
Nézd meg azokat a vezetékeket, amik az első lámpából jönnek ki! Megy oda a gyújtáskapcsolóból egy teljesen fekete madzag, ami ha hozzáér a testhez(ház) akkor lehúzza a 12V-ot.
Ha hiányzik a gumi a lyuk peremézől, könnyen kikezdi a vezetéket és ott a zárlat.
remélem 9re odaérünk
Ha elkéretőztél otthonról akkor holnap ha nem esik az eső majd átjössz a garázshoz én meg megyek alszani.
Senki nem volt ma Balassagyarmaton? Élménybeszámoló, fényképek?