Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenkinek !
Hello Kiskis !
A TS MZ-be,ha 125-ös !? 0,45 l azaz 4 és fél dl hajtómű olajat tegyél bele
ezt írja a könyv ezt használom 15 éve és jó.
Vannal akik másra esküsznek,hallgasd meg Őket. Na..pá........
Sziasztok!
olyan kérdésem lenne hogy MZ-be (Ts) milyen olajat kell önteni a váltójába és menyit.
Köszönöm Csaba!
ez amolyan retro sóó volt tisztára úgy csinálta mint a kezdetek kezdetén néhányan és attól akkor be voltunk szarva teljesen micsoda teljesítmény most meg a bajnok egy keréken felállt a kormányra amit elengedett mind ezt menet közben csak pislogtunk
Persze.
szia Tomi Lili vagyok,kedden mehetünk motorozni?Apa visz benzint
helo elado egy 150 es etz egész jo állapotban erdöre vagy hobira én faluk közt jártam vele turázni !http://kepesmotor.hu/mz-enduro...
Nyithatsz vállalkozást én tudok gyertyát adni.
kedden jön át a moci,majd restaurálom,1nap,kedves feleségem nagyon örült neki mikor mondtam
jópofakép
izé... , menet közben lehajolsz oszt fújod a hengereket és má meg is van oldva a hűtés
Hát igen szombaton itt nállunk is jó idő volt lehetett volna.....
Csak csendben nehogy +hallják!
itt egy kép szombatról
idegböl kimentem Hecsa-hoz,most már őt is elkapta vmi
Ja már értem csak 11 et írtál nem 1,1 et kicsit nehéz a felfogásom sajnálom pályára vinni a léghűtés miatt.
Lili is ko volt egésznap a motorokat nézte,én meg fel alá járkáltam mentem volna,de ahogy láttam itthon csak ketten voltunk besozva
mé, a gixi nincs már meg
A kisfiam tönkre volt ma menve mert ő ugy készült, hogy ma motoroznak. Lili?
amúgy hello vargatomi
vargatomi igazad van eszemben sem volt ez a legegyszerübb börzén találkozunk
Már beszéltünk telefonon
ezt nem teljesen értem mondhatni egyáltalán
Szeva Bazi Joe!
Jó estét!
Bocsi hogy belepofázoskodok de ha van RSW gumitok akkor a szolnoki börzére elhoznátok? Ott leszünk szokásos Citroennel.
az 11-el meglehet
és jáú vót