Helló ember bocs de amikor hívtál már éppen felkészülés volt a délutáni szunyókálásra. D.u. megint voltam lenn úgy 1/2 8-ig.
Holnap korán lemegyek a gariba mert még ma sem néztem meg hogy beindul-e a motorom.
Kecskemétre lehet menni? Tudsz valamit? Kakucs Rally cross verseny azt tudom.
Na, kisbarátunk kemény, kitartó munkával sikeresen megutáltatta magát a mélyen tisztelt fórumlakókkal . Ez volt az első dolog, amit így hazatérve, olvasgatva konstatáltam . A másik meg az, hogy itthon vagyok, nem a versenyen . Emmán nem fog megváltoznyi, se ez, se az .....na, csak ennyit akartam
Tudom nem adok veszek,viszont itt elég sok Mz-s megfordul mégis Mz fórumról van szó.
Eladó egy jó állapotban lévő SAVA MC 25 gumi 100/80/16.
Kérésre készítek több képet.
4,5e.
Érd. :Adatlapomon található E-mail címen
Feriblade tanácsát követem,szarni rá ha nem tökéletes hajtani kell ha van valami megcsinálni és menni tovább.Amugy nemtökéletes a kuplung mert nem egyformán nyomja ki mindenhol a tányért.....egyik oldalt alig másik oldalt vagy 3mmt nemtudom hogy miért de nemcsúszik szóval jóvanez
Amugy jelentem a tisztelt közönségnek hogy kész a kuplungom.És JÓ is sima 10W40ES motorolajjal.Annyivolt az egész hogy az új lamellák fél milivel vastagabbak így a 6db már 3milivel,kevesebb hézagolót kellet alátenni és ennyi.És köszöni a motor kurvajólmegy kb egyfolytába csak pakolni kell a sebességet mert lepörgi őket.
Ne adj tanácsot másnak, mert nem értesz hozzá. Ha értenél azt mondanám: adj!
Idéznék: "Csoki, ne beszélj légyszíves spanyolul. Mért ne? Mert nem tudsz, ha tudnál, azt mondanám hogy beszélj!"
Qrva 1szerű, DE mégis szar, mert nem tudod megcsinálni
egyszerűen hülye vagy hozzá& kész
talán, ha a szétszedésnél megfigyeled mi hol volt sikerülne is összerakni
& nem kellene olvasnunk (ja bocs átlépegetnünk) a többoldalas
baromságaidról szóló regényeidet
A bmxet nem most vettem hanem már vagy 5éve. Azmeg egyáltalán nemérdekel hogy ki mit gondol felőlem bárki áll elém elmondom neki hogy ez EGY SZAR és leszarom mások hogy istenítek aladjunaka is vele.A kuplungról meg annyit hogy szintén egy rakás szar.Hiába rakok alá hézagolós ugyanúgy egy lötyögős szar mivel ha a kosár alá rakok akkor a persely is annyival kijebbjön szval ottvagyok mintha nemcsináltam volna semmit.És képzeld összetudom rakni rendesen mert kurvaegyszerű az egész de mégis egy szar,összerakva a kosár lötyög kb 1mmt,nemtudom rendesen behúzni a kuplungot mert az utolsó leszorító amibe a rugó is van ha összehúzom majdnem hozzáér a rugót leszorító tányérhoz és besetudom húzni rendesen,de a legjobb hogy ugyanígy volt eddigis és akkor jóvolt..... szóval szarok bele ahol van.
Szerintem Kecskemét, a hegyekbe ki tudja mi van ilyenkor.
Holnap korán lemegyek a gariba mert még ma sem néztem meg hogy beindul-e a motorom.
Kecskemétre lehet menni? Tudsz valamit? Kakucs Rally cross verseny azt tudom.
vargatomi holnap jó idő lesz ,árnyékban 35 fok.Ez azt jelenti,hogy molinó alsó felső,10.00kor pakol.
Eladó egy jó állapotban lévő SAVA MC 25 gumi 100/80/16.
Kérésre készítek több képet.
4,5e.
Érd. :Adatlapomon található E-mail címen
akkor használd egészséggel
sokat motozz, nehogy jusson időd a fórumot teleszarni
előre is köszi
Ami szar azt nem lehet megcsinálni jóra ........
Ha össze tudnád normálisan rakni akkor jó lenne , de nem tudod .......
Azt kell mondjam , hogy kurvára becsapta veled az isten a világot
Idéznék: "Csoki, ne beszélj légyszíves spanyolul. Mért ne? Mert nem tudsz, ha tudnál, azt mondanám hogy beszélj!"
egyszerűen hülye vagy hozzá& kész
talán, ha a szétszedésnél megfigyeled mi hol volt sikerülne is összerakni
& nem kellene olvasnunk (ja bocs átlépegetnünk) a többoldalas
baromságaidról szóló regényeidet