Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és semmi elfehéredés?hát hogy van ez? irj kevesebbet bütykölj többet gondolkozz!amire magadtól jössz rá azt biztos vágod később is nem rossz az az mz csak nem illetek még össze emelj a benzinszinten egy kicsit
Amugy sima mezei 10W40 van benne és köszöni jó
Nyugodjatook megszabadulok majd tőle Amugy akik aztmondták nemtudom összerakni a kuplungot jelentem hogy már 3napja tökéletes semmit nemcsúszik pedig kapja az ívet Egyetlen baj hogy 100fölött leáll .....
........öt.........
Jó lenne tanulómotornak, úgyis szerelőnek tanulok
Köszi
bár a tied lenne
reménytelen eset
11, és vasárnap viszem is onnan tőled, minden cókmókjával együtt Megszűnik minden problémád, stresszmentes életet élhetsz újra, még az egészségedre is jó hatással lennék.
Hát ja ! Amúgy meg mit lehet azzal kezdeni aki orsó olajat önt a blokkba ?
Tegnap láttam börzén hengerfej hiányos dugó sérült 300-asra fúrt ETZ blokkot , a hengere szép volt belülről . Ha ezt hamarabb írod akkor megnézem jobban , ha patent megveszem és viheted a 300-as hengert ócsón , aztán dugó bele és hajrá ......
A többi meg megy a polcra ínségesebb időkre
Nem hiszem, hogy érdekelne valakit az, hogy téged nem zavar
.......hat.........
uramatyám...:D szegény gyerek... minnyá 6 ezer jön?:O... én kajak sajnálom.. de azé megadok 5öt érte:) jajj szegényt hagyjátok már békén------ minnyá én leszek a téma... de nahh most h ha nem ért hozzá akkor nem... okoskodik akkor okoskodik... engem aztán nem zavar... de ti tudjátok... u.i.: tarts ki öcsii!:)
.......hét..............
Beszállok a licitálásba, 12ezrest adok érte:)
Üdv!
mz ts 150-s henger, hengerfejet, karbit vennék ha van nektek elfekvőbe akkor légyszives írjatok és megbeszélhetjük!

email: jm91@citromail.hu
Áhh ezmár vicc komolyan áltó helyébe romlik el Eddig jóvolt mostmár 6ezer fölött durrog Nemkell még kiélvezem ezt a csodát
......nyolc.........
..azért szólj ,ha megálljak !
De tényleg...... nemtudom mitől de nemérdekel tolom neki xD
......kilenc......
mentsük meg willyt.....izé az mz-t! az uj olaj szokása hogy fehér lesz!a rémülettől elsápad!
11
Tíz darab ezredes az MZ-ért...
jáva muftángot tudok cserébe