és semmi elfehéredés?hát hogy van ez? irj kevesebbet bütykölj többet gondolkozz!amire magadtól jössz rá azt biztos vágod később is nem rossz az az mz csak nem illetek még össze emelj a benzinszinten egy kicsit
Nyugodjatook megszabadulok majd tőle Amugy akik aztmondták nemtudom összerakni a kuplungot jelentem hogy már 3napja tökéletes semmit nemcsúszik pedig kapja az ívet Egyetlen baj hogy 100fölött leáll .....
11, és vasárnap viszem is onnan tőled, minden cókmókjával együtt Megszűnik minden problémád, stresszmentes életet élhetsz újra, még az egészségedre is jó hatással lennék.
Tegnap láttam börzén hengerfej hiányos dugó sérült 300-asra fúrt ETZ blokkot , a hengere szép volt belülről . Ha ezt hamarabb írod akkor megnézem jobban , ha patent megveszem és viheted a 300-as hengert ócsón , aztán dugó bele és hajrá ......
A többi meg megy a polcra ínségesebb időkre
uramatyám...:D szegény gyerek... minnyá 6 ezer jön?:O... én kajak sajnálom.. de azé megadok 5öt érte:) jajj szegényt hagyjátok már békén------ minnyá én leszek a téma... de nahh most h ha nem ért hozzá akkor nem... okoskodik akkor okoskodik... engem aztán nem zavar... de ti tudjátok... u.i.: tarts ki öcsii!:)
A többi meg megy a polcra ínségesebb időkre
mz ts 150-s henger, hengerfejet, karbit vennék ha van nektek elfekvőbe akkor légyszives írjatok és megbeszélhetjük!
email: jm91@citromail.hu
..azért szólj ,ha megálljak !