hmm akkor feszszab. lesz........ nézd át takarítsd meg az érintkezőket stb hátha..... nemtudom hogykell kimérni hogy jó-e de szerintem a bennelévő tekercsre mérj rá nem szakadt-e....... te motorodnak mostjönnek ki szép lassan a hibái
nah megnéztem az aksit alapjáraton és 5-6 ezres fordulaton is 12v-volt
de meg is állt
meg mig ment duda fénykürt helyzetjelző lámpa ezeke valamelyikét bekapcsoltam egyből leállt
nem tom i lessz vel
Amugy elsőfékre milyen megoldás van hogy ne nyikorogjon? Egy nagyonpicit gondolom hozzáér a tárcsa és ha pl tolom kegyetlen hangja van nemfog meg semmi csak az a hang....... és végre rájöttem mi az a kattanó hang ha tolom...... a hátsó rugóstag ha nincs rajta súly és beletolom pl egy kis gödörbe akkor amikor viszajön koppan egyet
Szimmering vagy karmantyú kell?:D mert én szimmeringet itt kátán szoktam venni bele, de eddig egyikkel sem volt semmi gond, beleraktam és nem eresztenek:), karmantyú az már másabb téma, egyszer tudtam venni egy éve, egyedileg gyártott karmantyút, vettem 2 db-ot, igaz hogy darabja 800Ft volt, de nagyon jó volt, olyan elsőfékem volt, hogy huh...:D, azóta kerestem ott ezt a karmantyút, de nem volt már:S
Csak ne haldokló alapjáraton mérjen rá, mert akkor még lehet nem teker annyit a szerkezet!
Olyan 2000-en már sztem jónak kéne lenni-e, de fölötte nézi akkor az a bizti!
Lánckeréknél nekem is folyt..... leszeded a szimeringházat letörlöd és jó gazdagon sziloval viszarakod nekem rögtön eltűnt onnan az olaj bár trutyi az van a gépzsíros lánctól
akkor má kicserélem
a generátornál a blok alja (bent) szoval a belsö perem azon van egy kis cucc épp ma töröltem le de szerintem az a lánckeréktöl jön mert ott biztos szar" a szimering mert ott uszik minden:)
akkor azt is megcsinálom má
kössz az infot
Leveszed a generátort és megvizsgálod hogy taknyos-e a szimmering környéke, illetve a szimmering ház alatt lévő tömítés, ha gyanús a dolog, leveszed a szimmering házat és rád mosolyog a szimmering:) De ha már ennyire megbontod a dolgokat akkor érdemes cserélni:) Illetve még ha jó a szimmering de a főtengely csapágy lóg attól is lehet ilyen:)
1x 2x hallottam vm sziszegő hangot mikor gyujtás nélkül szivatoval finoman rugtam de közelebb hajoltam és akkor már csak a légszüröbe hallotam pumpálo hangot
azthogy nézzem meg?
de meg is állt
meg mig ment duda fénykürt helyzetjelző lámpa ezeke valamelyikét bekapcsoltam egyből leállt
nem tom i lessz vel
Na én már csak este leszek!
De káta egy kicsit messze van tőlem!
Pestet azért írtam, emrt járok oda!
Futár Peti?
Mert ami itt vettem az 3 húzás után elengedett!
Olyan 2000-en már sztem jónak kéne lenni-e, de fölötte nézi akkor az a bizti!
nemsoká irány euroring
Node a gúnyára má gyűlik!
a generátornál a blok alja (bent) szoval a belsö perem azon van egy kis cucc épp ma töröltem le de szerintem az a lánckeréktöl jön mert ott biztos szar" a szimering mert ott uszik minden:)
akkor azt is megcsinálom má
kössz az infot
azthogy nézzem meg?