Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1,35 alá menni
No oszt mi volt a terv?
én szinte csak épphogy lenyomom és már megy is
röviden volt meccs megvan a köridő ami a terv volt sajnos voltak kocsik porozták meg kavicsozták a pályát
de mindent összevetve jó volt nagyon
főleg ha lecsuszik a lábad rola és a bokádat is éri
nahátakkor majdnem behugyoztam
énis beindítom kézzel....... szerintem az áttétel miatt ilyen könnyű énis csodálkoztam elsőre....viszont elég jól viszatud rúgni ha úgyvan
de nem a kevés kpr-től
mert erő van bent

nekem elég érdekes a berugom
akár kézzel beinditom
múltkor azzal szórakoztam hogy berúgó teljesen lenyom egy kattanás visza és beindul-e ..... mindig sikerült
teljesen hidegen 2. rúgásra bármikor beindítom
tied most jo?
jah hát nah..... biztos van olyan akinek ennyi idő alatt szétesett
hát a fotogaléria
"bontatlan blokk 26600mitomén menyivel
"bontatlan blokk" ezalatt mitértesz és mi vicces?
itt nálunk van egy nagyon jo motorbolt CT. ÁRkusott van minden majd ott megérdeklődöm
"bontatlan Blokk " hehehehehe
mondom ezekből vehetsz nyugodtan bontottat is ritkán elromló dolgok..... villogóadót indexrelé néven keress kb mindenhol kapsz
remélem nem mert az téll 10k felett van
4-5 k ért láttam fesszabályzot
vilogoadot meg nem találtam
aham egyeniránytóhíd=diódahíd=graetz híd ugyanaz éncsak hídnak hívom
hát igen de elég ritka betegség szóval szerintem ha veszel az jólesz..... 10k meg kétlem..... nem egy drága összeg az új elektronikus sem bontottan meg pláne max legyen akkor 2ezer.jeladót meg cseréld ki újra hátha nekem is aztkéne..... ugyanaz a bekötés csak az újnak 3 lába van a 3.kat földrehúzod pl a légszűrőcsavar alá és ennyi
mijen hid?
az egyenirányito v mi?
ja de a bontott is ugyan olyan zsákbamacsak
ja ideért a járvány tőled
talán megtudom oldani egy generátor szbályzoval
az indexet megegy jeladoval
kipcoltam a lámpába is a gyujtásnál is az ulés alatt meg a dekninél is
ráfujtam 1 flakon féktisztitot mert az visz mindent meg utána 10 mp belül megszárad de semmi
most megnézem hogyé adják a cuccokat hozzá
rem nem lesz sok
de bizto smegközeliti a 10k-t
Lehet még hogy a hídnál kontaktos és nemérintkezik valami......vagy a híd ment gajra........ Szóval vagy feszszab.vagy híd ez a kettő lehet a hiba oka de mivel mondtad hogy égett szaga van a feszszabnak lehet akkor azlesz....... kb ezer forint bontóban....mert úgytudom az újabb elektronikusak nem épp megbízhatóak......