Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

70-949-22-56

A poszteron is ez van...
Há az most van e! nem mennék ki Várra ha adnál egy számot! Jut eszembe, zsákok lesznek ha minden igaz úgy mint tavaly! Hétfőn híj az ember!
Ühüm! 20-án mán jó be is iszunk rája!
egyébként csak tuningra akarok bejelntkezni, nehogy az legyen, h nem szóltam 3-4 hónappal előre Tudom, h elfoglalt ember vagy! Meg keverném a tuningot egy kis zöldüléssel is majd!
Innen lépsz le mindig, msn-re fel sem vettelek még!
Hmm, MSN?
Lehet ott rejtve voltam csak
Akkor annak valami egyedi gyújtása van
Gyarmariak!

A hét közepe felé a szalmabálák behordása aktuális lesz. Frecska Ákos a szervezés vezetője, nála érdeklődjön, aki úgy érzi...
Köszönöm szépen!
Te a Mami versenyeken nem szoktál ott lenni? Mert akkor élőben is tudnánk beszélni.
Tényleg arra tud valaki választ hogy nekem volt két első lánckerekem és mindkettőn szembe ahova rákell tekerni a csavart voltak kb fél centit kiálló kis körmök.Ez mi? Mert én kapásból leis tördöstem őket csak ígytudtam rendesen rátekerni a csavart és nem is értem micélból voltak rajta........
Mi a helyzet gyarmat környékén készülődtök a versenyre
Jajj nekem meg mostjut eszembe hogy kisetudom próbálni A 2,5 előgyújtást is épphogy sikerült összehozni nagyobb már lehetetlen max kisebb
Az örüljön neki
És akinek tirisztoros az etz je? :-D
Nálam a gyújtással azabaj hogy valami oknál fogva ha beállítom a hézagot akkor nemtudok előgyújtást mert a bütyök mégcsak hozzá sem és a megszakítóhoz
Én sem ez alapján csináltam, mert mindig zsákutcába jutottam!:)
MAjd holnap leírom, h én, h állítottam be!:)
Na további szép estét!
Azt mondottam avvel,hogy nekem a gyári érték 3,0 mm,
3,6 mm-re növelve magasabb fordulaton is tutin pörög !
Az ,hogy nektek mi a gyári érték azt Ti tutjátok,
csak ha nővelitek 0,5 - 0,6 mm-el kb. jó lehet-jóbb lehet
Én ezt már mind kiolvastam Majd holnap szórakozok vele de elsőre a benzinnel mert a kb 8liter az sok... Nembaj legalább a fékem jó nemtudom hogy de jó
http://szocimotoros.hu/hu/szer...

Ez alapján csináld meg! Igaze ez 250-en, de neked úgy is 3-as előgyuszi kell akkor!
Aham.Az nekem teljesen amennyit csak bír........0,4ről max álmodhatok
Már mint a megszakító hézag?
Akkor majd holnap megnézem De előbb benzinszintet kell jól belőnöm mert marhasokat kajál A gyújtást meg olyan amilyen hézag jó nagy de így legalább tudok előgyújtást
Mihu nem menny már el mindig ilyen gyorsan! Szeretnék veled dumálni, de mindig lelépsz!
Jó, h nem egy rugóra jár az agyunk!
Akkor fireblade elméletét követve olyan 3-al jónak kéne lennie!