Hát én meghúztam mindent rendesen Hát igen a ts kuplung erősebbnek néz ki az volt rajta először de az agy sokkal nehezebb mint az etz-é ezért is nemraktam visza egy idő után szétcseszi a csapágyat...most összeraktam új lamellákkal ts kosárra mert azon nekem szinte újak a fogaskerekek és másik lánccal.egy kicsit csúszott de egy idő után mintha megjavult volna......hát majd kiderül ha mégegyszer csúszni fog tuti megy rá a ts kuplung nemérdekel
figyelj... Daninak is könnyű... sztem örülj h könnyű és h jó:).. me nekem olyan k*rva nehéz h az nem igaz.. már néha a kezem fáj:S de egyenlőre jó és majd télen meglesz csinálva.. szal sztem semmi baj..:) am sztem azé könnyű mert ahogy a lamellákat berakod van egy lemez... azt a csavarok tartják és nem húztad meg azaz meghúztad csak nem "nagyon", nekünk is így van a Pannónián is.. vajpuha és semmi baja:D és most már nem szakítja a bowdeneket...:D
Nah lecseréltem a kuplungot stb és elég fura lett.....nagyon könnyű behúzni a kuplungot...... nemcsúszik meg semmi de nagyon könnyű behúzni.Ez miért lehet?
Hát ugyanerre jó ha pl a két felső csavar ara rakok két nagy anyát ami belefér a szárba Viszont ígymeg ha leszállok a motorról akkor koppan.......Bár legutóbb ahol koppan azon nemcsodálkoztam megyek olyan 50el nemlehetett látni előttem meg egy fél méteres árok hiába satuztam belecsúsztam........
Láttam korábbi írásod hogy gond van a telóval.
Felénk olyat csinált 1-2 ember hogy a 2 szár rugójára esztergáltat fémet. Hogyis mondjam. Az 1 ik végén van 1 keskenyebb bütyök kb 1-2 cm ez belemegy a rugó tetejébe a többi kb 5 centis rész kicsit keskenyebb mint a teleszkóp szár. ezt beleteszik és keményebb lesz a teló. Hogy lekoppanás ellen ér-e valamit azt nem tudom.
Remélem tudtam segíteni
U.i így talán egy értelműbb Az 1-2 centis rész belemegy a rugóba az 5 centis rész pedig a rugó és a csavar kozött van.
Haladj sorba.Mérd ki tuti jó-e a relé.Nekem azszórakozik most......megy az index egyszercsak abbamarad a kattanás de ugyanúgy villognak a lámpák meg minden meg néha begyorsul stb.Lehet neked is ott a gond mérd le tuti behúz-e rendesen.Aztán összes vezetéket.Ha ígysem kösd rövidre a biztit hátha ott szar valami.
segítsetek i picit
tönkrement az indexem
egyik sem világít meg a visszajelzője sem
biztosíték jo kapcsolo jo égők jok az aku mögött az a vilogoado vagy mi az is jo
még mi lehet a baj?
elöre is köszi
Fhúú ilyenkor hogy utálom......a dobot rögzítő csavar amire az a laposvan van csavarozva fogta magát és beleszakadt a féklapba...... szedhetem ki valahogy új menet
Láttam korábbi írásod hogy gond van a telóval.
Felénk olyat csinált 1-2 ember hogy a 2 szár rugójára esztergáltat fémet. Hogyis mondjam. Az 1 ik végén van 1 keskenyebb bütyök kb 1-2 cm ez belemegy a rugó tetejébe a többi kb 5 centis rész kicsit keskenyebb mint a teleszkóp szár. ezt beleteszik és keményebb lesz a teló. Hogy lekoppanás ellen ér-e valamit azt nem tudom.
Remélem tudtam segíteni
U.i így talán egy értelműbb Az 1-2 centis rész belemegy a rugóba az 5 centis rész pedig a rugó és a csavar kozött van.
tönkrement az indexem
egyik sem világít meg a visszajelzője sem
biztosíték jo kapcsolo jo égők jok az aku mögött az a vilogoado vagy mi az is jo
még mi lehet a baj?
elöre is köszi