szevasztok , nekem van 1-2 problémám a 250 es ETZ vel .
mikor megyek vele pár km et 90-100 al , akkor elkezd csattogni , fulladozni , lövöldözni .
és ha nem csattog , akkor max 110-115 , közben videókben nézem , 130-145 öt simán mennek velük , és fel is lett újítva , jól járattam kb 800-1000 km ig...
járatás előtt is kb így ment ahogy most , de közben 110 nél kb háromnegyed gázon vagyok , de ha odahúzok akkor is úgy marad ...
:S:S:S nemtudom mi lehet a baj.
Amugy én azért nemfolytatom mert ez már tényleg nemérné meg....... ha úgyalakul akkor veszek egy 251-est és aztfogom teljesen gyárira megcsinálni de mégis kicsit egyedire ahogy nekem jó
Hát nekem még kiderül ha jóljönnek össze a dolgok én olyan 150körül nézek motort meg 400körül valamit kocsit Sm-et hagyom jövő nyárra mert az azért nem olcsó dolog fél milla lazán.....
ebédszünet & megfigyelek
Bammeg a zácsok aszonták vasárnap elhúznak innen
& még mindig itt dolgoznak
remélem ebédután végeznek
a melók meg tornyosulnak
jövő vasárnap meg jó lenne egyet euroringelni
Leírom már én is röviden a sztorim, 3 éve vettem a gépet 40e-ért megszorulva, aztán elkezdtem átalakítani sm/enduróra, aztán jött a pénzhiány, meg a simson tuning, mert az is megált, és most jutottam el odáig kb 2 hete, h nekiálljak ismét a mözönek, de bebuktam az endurós projektet, úgy vagyok, h inkább úgy csinálom ahova kitalálták, csak kicsit a saját igényeim és tetszésemre faragom! Majd dobok róla képet is! Szüleim is oiszkálnak néha, h belebuktam adjam el, de 50-60-70e-ért mi a túrót veszek!?
Szóval nyem adom el, lehet elúszott ez a szezon is de a jövöre már megcsinálom!
Aztakarom mondani hogy hülyeség lenne ennyi pénzt beleölni soha az életben nemjönne visza és nem ez az álommotorom ami nagyon hosszú időkre nálamfog maradni Ez nem feladás csak gondolkozás.......... amugy a meggondolatlanság igaz nemkellet volna megvenni de mostmár ezvan...... majd lesz helyette valami
mikor megyek vele pár km et 90-100 al , akkor elkezd csattogni , fulladozni , lövöldözni .
és ha nem csattog , akkor max 110-115 , közben videókben nézem , 130-145 öt simán mennek velük , és fel is lett újítva , jól járattam kb 800-1000 km ig...
járatás előtt is kb így ment ahogy most , de közben 110 nél kb háromnegyed gázon vagyok , de ha odahúzok akkor is úgy marad ...
:S:S:S nemtudom mi lehet a baj.
A Balassagyarmati szállást lehet nálad intézni? Vagy a kollégium oldalán lévő telefonszámon vagy emailen tudunk foglalni? Köszi előre is!
Bammeg a zácsok aszonták vasárnap elhúznak innen
& még mindig itt dolgoznak
remélem ebédután végeznek
a melók meg tornyosulnak
jövő vasárnap meg jó lenne egyet euroringelni
Mert ígértem, h leírom, h én h állítottam be!
Szóval nyem adom el, lehet elúszott ez a szezon is de a jövöre már megcsinálom!
.............ELHÚZOK MOTOROZNI !....
állmodozni
ötlet volt és nem bízok Őnmagamban,hogy elérjem,inkább feladom.