Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ülés jólett A lámpa meg hát...... ha neked tetszik Szerintem kegyetlen ronda ez a fajta kockalámpa :D
A lámpát felújítottam a képen látszik is..
Vettem egy szögleteshátsólámpát meg újrahúztam az ülésemet.
Tudom nem adok-veszek,de mégis Mz fórum.
Keresek a képen látható első villát befogókkal.
Akinek van kérem jelezze,köszi.
Nekem enduró gumával volt , 120 a vége, de ez keményen áttétel függő, nekem a svájci forgalmiba 28 Le- volt... De aki megvette az áttételezte, megfúrta, új gumát rakott rá és 135-140 et megy neki jelenleg.
Köszi szépen
Kifelé tekerj rajta, mivel nem emel szét rendesen
Szeretném ha segitenétek egy kicsit!Azt szeretném mondani hogy etz 150-nél ha berakom 1-be és még nem engettem ki a kuplungot akkor elkezd elöre elindulni tudom hogy ilyenkor csuszik a kuplung csak azt akarom megkérdezni hogy felül a kormánynál a kuplungkarnál merre tekerjek befele vagy kifele?Válaszatokat előre is köszönöm
Valaki nemtud esetleg km órára megoldást? Eléggé mozog a mutatóm elég ha gázt húzok a rezgéstől is...... valahogy nemlehet megcsinálni?
köszi
Lenne hozzád egy kérdésem,mivel neked volt 125ös enduro Utcán mennyit mennek végre kb? Esetleg sima utcai gumival esetleg más áttétellel jó utcai használatra is? Mert azért majdnem 30paci körül megvan benne stb......
A gyári áttétel a 125 ös ETZ-n 15/48, a 9 kw os 150 esnél 16/48 a 10,5 kw os etz 150 nél meg szintén 15/48
mert nekem 80nál forog 5-öt
a gyári mekkora?
És ha 60 nál visszarakom 2. ba?
Majd meglátjuk mi lessz végül :-D köszi a tanácsokat :-D
Nekem 15ös van.
Nemtudom..... majd mindjárt megyek megszámolom van egy másik is valahol......jólenne óra hogy tudjam de 90az tuti volt
Szerintem kizárt hogy 16os lánckerékkel leforogjon 5.ben 7eig
Akkor én 100at simán jöttem most
Azthiszem 16os.
jaaa és 5000-et pörög, elvileg az lenne a 90?:O:)
Akkor nekem is lenne egy kérdésem.. 5.ben 16os lánckerékkel mennyit megy?
Attól függ mekkora az első lánckerék
Nemtudjátok véletlen 5.ben 7000körül kb mennyit mehet a motor?