Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát jókérdés...... szerintem amivel most elindulnék az pont nincs a felsoroltak között
Én sok mindenre esküszök... az MZ - Honda - Yamaha - Kawa -
a BMW - Norton - Ural - Simson - a Riga
mind mind más,és önmagukért szeretjük,de tedd fel a kérdést,
melyikel indúlnál el a vakvilágbe , ha választhatnál.....
....CSAK EGYETT VÁLASZTHATSZ.....
....és ne áruld el !........
Azabaj hogy a garázsban álló álomhoz még rengeteg pénz kéne hogy olyanlegyen amilyet akarok...... és neméri meg több mint 200ezerbe mindennel papírozás stb és mégiscsak egy 125ös etz...... inkább nézek valami mást
Én ha veszek azért 251 mert a 250 kocka tankja,deknije nekem egyáltalán nemtetszik Bár elég ritka a 251......Ahol faterom lakik ottvan most kirakva eladóba egy 251es 100ba szerintem 80körül simán eltudnám hozni...
Ne állmodozz Adri,amig egy újjabb állmot szűlsz,
addig az elöző állmod a garázsban vár - lásd..,
arra vár, hogy valóra válsd.......
Minnél hamarabb megteszed annál hamarabb,
eljútsz amiről most álmodozol,
CSAK NE FELEDD nem mindig a cél a fontos ,
hanem az útazás...... ......vagy fogrítva ?
fater fiatalon vett egy 251-est mert ellopták a dobfékesét és fizették neki az új 251est..:D tárcsafékes... meg minden..:D amikor azok bejöttek..:D nahh az akkor legalább akkora szám volt mint most egy CBR...:)
Ezz így igaz!:) El kell ismerni hogy mi van...:D De a hibáit is.. olyan nincs h egy gép tökéletes!:)
Ez igaz Kár hogy én ígyjártam és nálam az etz túlságosan nemásta be magát a szivembe.........de kitudja talán lesz még egy etzm jövő nyáron És pehhemre mostudnék szép állapotú 251est viszonylag olcsón
Hello mindenkinek !
Mindig - mindenki arra esküszik ,amilye van,
álmodozik szépről - jóról - jobbról mint, amilye van,
de szegényebb lenne,ha még az sem volna ,amilye van !

....bocsi fiúk így helyes.......
Én többet nemakarom inkább elvinném homokfúvatni az tuti Hát igen kinek mi.......én lassan töltöm a 18at demég nemtudom mitvegyek.... lehet a végén kocsi lesz belőle,ha nem akkor szerintem egy 600as sm-re csücsülök át Ha mégis kocsit veszek akkor szerintem nézek mellé valami kis 125 vagy 250est nemhiszem hogy etz-t de kitudja.. de akkor csakis 251
Hello mindenkinek !
Mindig - mindenki arra esküszik amilye van,
álodozik szépről - jóról - jobbról mint amilye van,
de szegényebb lenne,ha még az sem volna amilye van !
hát figyi... tudom mi...:D átéltem..:) de sztem megéri..:D úgy vagyok vele h 16évesen ennél jobb moci nem kell.. mármint jöhetne de árba nagyon nagyon drágák.. sztem nem érik meg.. de tudom más máshogy látja..:)
De a féknyereg drótkefével való festéktelenítését senkinek nem kivánom
Haladok lassan de már használom nemérdekel hogy lenne még mit csinálni láncvédő kéne a km óra miatt,megszakítóbütyök. felrakni a festett dekniket,lecsiszolni a hátsó agyról a gány fekete festéket és kész is
okés megbeszéltük..:)
Általába délig alszok :-D de most jó lessz mondom h felhívsz előtte és akkor tuti a dolog
téll am azt akartam kérdezni h neked úgy hnap 2 nem lenne-e jó v te is olyan vagy mint az ismiim 40% akiknek oankor jön a reggeli?:O
Nekem msot kisérletezési stádiumok vannak Van n15c n17c n15yc isolator 260... ebből majdnem mindet beköpte a drága :-D am meg alap h odaadom h kipróbáld a sast vele :-D
nahh az fasza:D, nekem pont jól néz ki aztmondják...:D, am hogy állsz a mocival?
Ha jó akkor hagyd egyszerű De a brisk tényleg jó nálam a gyertyával még nemvolt gond hót fekete a sok benya miatt ésmég ígyis jó
am neked olyan van benne?:O me ha igen egy próbára ideadod?:O..:D
hát jó, csak nemtom h megéri-e mert hogy ha ez is jó akk sztem kár..:D
Vegyél egy Brisk N14c-t!
Áhh már leszakad a karom Nemlett jó a fékem amugy..... szétszedtem és a karmantyú volt a rosz de megcsináltam és most azzal szenvedek hogy levakarjam a nyeregről a festéket
Lenne egy kérdésem...megint... szóval neten nézegettem hogy etz-kbe a Brisk 14es gyertya a legjobb, nekem most PAL-van benne... szóval akkor szerintetek vegyek bele Brisket és tegyem pihenőre a PAL-t? vagy az is megfelel?, mert most szerintem jól megy..:D igaz nem tudom hogy a másikkal milyen lenne ezért is fordultam Hozzátok!:)