Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ETZ 150-s lánckerék tengelyében van a kuplung kinyomó rudazat és onnét nekem ereszti az olajat,(láncvédőből midig cseppen)nem kellene ott lennie szimeringnek vagy filcnek? vagy így keni a láncot
Ugyan innen néztem énis és mivel ottvan hogy 10w40 is jó bele szval aztraktam de pár ember elég.....
http://hu.wikibooks.org/wiki/M...
Am meg hiába de írják a Castrolt wikikönyven is mondom kipróbálom és nekem nagyon is bevált, kitűnő olaj ;-) én csak ajánlottam hiszen ezen az oldalon is ezt írták meg tapasztalatból is mondom h fasza szval nemkell leugatni...
No akkó hamvas pinaszagban alszotok!
Hello mindenkinek !
Visszaolvastam vagy 4-5 oldalt,jót mulattam,nagyokat röhögtem,
nem voltam erre felé vagy 1 hete kb., legutóbb tettem egy ajánlatott arra a kuplungos 125-ös ETZ-re, most már csak a felét adom érte azaz 5 db ezredest. Na.......pá.........
ja ez nekünk is megy!robeszt vigyem?vagy megvárod hogy 18 elmuljon a skacod?
Most néztem , 10 hó 14
Az a kérdés melyik évben ?
Hát haver , sajnos úgy néz ki , hogy kicsit több közöm van a műszaki dolgokhoz mint szerénységednek ....
Tanítson téged aki megcsinált ! De látom nincs egyszerű feladata , mert az a fajta idióta vagy aki semmiből nem tanul .
Az a mázlid , hogy nem az én kölköm vagy , mert igencsak napirendre került volna a késői abortusz
Ez 5.-én vót?
Ilyent a Dióék is tudnak! Igaz e?
Ne csinálj a szádból segget!
Nah innentől befejezem írjon bárki amit akar egy szót nemválaszolok rá.
Te akkora hatalmas vagy kérlek taníccs mester vagy inkább húz a faszomba énvagyok anyuci kedvence mi ha ha temeg beképzelt köcsög az írásod alapján ennyit erről.
Ugyanazt az olajat raktam bele ami előtte is volt és jóvolt vele,csak azért cseréltem le mert gondoltam biztos redvás a blokk belseje és lecserélem tisztára.
Hú bazz , ezt most olvastam el
Mostmár biztos vagyok benne , hogy nem az olajjal van a baj , hanem a lamellád nem elég érdes
Homokfújasd le zúzott kővel !
Basszus....
venni fogok egy MZ-t és nekiállok szerelni
Már látom, hogy nagyon jó érzékem van a motorszereléshez (eddig nem gondoltam)
Annyi kérdésem van...
...hamarosan visszatérek
Hagyd már a picsába szerencsétlent , úgysem bírja felfogni !

Ellenben nemrég kerestem volna szegénynek 2T transmission olajos flakonról fotót , de nem találtam , viszont akadt más érdekes :
Gyerek , te hülyébb vagy ülve , mint más nekifutásból !
Mindenki értette rajtad kívűl , hogy miért írtam a 4T olajat . Azért mert ez így bolodbiztos ..... volt eddig

Ha ilyen kurva okos vagy csináld egyedül !

Ezt a folyton magammal foglakozok mert mama kedvence vagyok szövegelést meg nyugodtan be is fejezheted , az itteni bácsik már rég kinőtték az ilyet és nem eszik !
Akkor arra nem gondoltál még, hogy csak az olajtól van?
Az ilyen újabb hiperszuper nem kifejezetten motorba való olajokat szarrá adagolják mindenféle súrlódáscsökkentő adalékkal ami ilyen nedves kuplungos motorba nem is jó. Lehet, hogy te is valami ilyen adalékolt olajat tettél bele és ettől csúszik.
Foggalmam nincs.Ez egyszerűen direkt nemakarja a jót.Ha megcsinálom az egyik dolgot másnap valami más hal meg...... a gyújtást hagyom az nemérdekel a kuplungot kell még összeraknom és elvileg onnantól már jó...... De érdekes mert voltam vele nem 1-2 erdei "túrán" párszáz km-t és nemvolt semmi.Aztán leengedtem az olajat majd ált kb 1,5hétig öntöttem bele friss olajat mennék és csúszik pedig hozzá se nyúltam.
Helo!Ez mind szép és jó és jóis lenne de itt errefelé nemtudom kivel tudnék így beszélni vagy aki eltudna jönni ránézni és megmondja mit hogy mivel stb szóval nekem kell megoldni valahogy.A gyújtás hát igen az még mostis olyan 2,8as előgyújtást sikerült varázsolnom megy is rendesen többet nemtudok vele tenni ezért nemérdemes most széthúzni a blokkot és főtengelycsere......fogalmam sincs azóta sem miért van az hogyha beállítom a hézagot a bütyök hozzá sem ér a megszakítóhoz...... rengeteget nézegettem cseréltem forgórész,bütyköt,új csavar,új megszakító de semmi....... Minegy ezvan "szerelős" motornak jóvolt még használom kicsit ha jólesz aztán megpróbálom eladni.......
Akkor az MZ-t miért nem sikerült?