Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tedd fel gumival!
Jáááj akkor bocsi!
Már kiagyaltam apával hogy lessz megoldva a dolog :-D veszek olcsón egy szívócsonkot plusszba és arra ráforrasztjuk szépen, és tuti lessz, annyiban változik dolog ha leveszed a karbit akkor a szívócsonkot csavarod le :-D és így ugyan annyi távra lesz a henegrtől mint a gyári bilincses megoldással... anny h nemtom minek vágták le azt a bilincses részt, végülis szerencse h nem tőből vágták le mert még így 1 cm re rátudod nyomni a szívócsonkra így az már elég jól tart és megbíztosítjuk forrasztással... mert ez egy tuti karbicseknek néz ki :-D szóval ha valakinek van felesleges szívócsonk etz 150 hez akkro annak a jelentkezését várom
szépen leszúrják esztergával a cuccot róla, nem kell fűrész sem hozzá, szerintem ha szerkezetileg jó állapotban van a karbi, egy esztergályossal tudsz hozzá csináltatni egy kis közdarabot, ami felcsusszan erre a karbira, és meghosszabbítja hogy egy bilincs elférjen rajta, esetleg még kis peremet is csináltathatsz rá, hogy a meghúzott bilincsnek tuti ne legyen kedve lejönni róla, 1-2 ezer forintból simán megoldható, a lényeg hogy a kis közdarabnak is 24es legyen a belseje, és nem kell hosszú, elég akora, hogy a bilincs a gumival rajtamaradjon
Zsval már végképp nemto mh va na hengerre csatlakozás ennél mert nincs olyan széles a perem se h egy bilincsel felfogassam... és nem látun krajta fűrészelős nyomokat
Honda imádó, félreértette, mert a 251esekhez van olyan karbi aminek az úszóházát egy csat rögzíti
A kolléga a hengerre csatlakozást említi, mert ezeknél a szívócsonkra csúszik a karbi, nem mint a nagytesónál, ahol a szívócsonkba csúszik bele
Akkor milyen? :-D am van egy csont ugyan iylen másik karbim is ugyan azzal a tipusszámmal a belsejébe csak abba a levegőcsavar beel van törve... na de az a lényeg h ugyan az a száma és mégis van rajta bilincs :-D
Mondjuk azért nincs rajta a helye, mert ez nem csattos karburátor!?
Ahoj vasárnap euroring mit szóltok hozzá
Énis gondolkoztam rajta mi hiányzik róla Hát jah az a legegyszerűbb valami erősebb gumicső bilinccsel
jah:D fel sem tűnt, akkor gumicsövet neki meg két bilincset, és mehet is fel a helyére
Énmár rájöttem.Az a rész ahova a csonkot fogató bilincs megy......
Ez teljesen egészséges 24es karbinak néz ki, mit nem találsz rajta?
Magasvolt a benzinszint is és a tű is nagyon fenntvolt
OKés a gyári a tuti persze..:D csak mondom ha azzal a taiwani fossal is jól megy egyenlőre akk kár most hozzányúlni mert lehet h nem lesz oan..:D de te tod:) mert jobb is lehet 100xor is:), am azt a Roller motorosboltot megtaláltad már v tod h merre lehet keresni?:D
Figyelj, vettem egyet olyan gyári cuccokkal és fúvókákkal mint ami a te próbakarbidban volt...
hát kitudja... ped azt csak levághatták:), de am mié megint baj van a "tájváni csodával" sztem ha azzal jól megy akk hagyd rajta azt, mert megint el lesz állítva meg iesmi és nem fog menni:)de te tod jó szerelést!;)
Azt a betyár mindenségit :-O hogy evett az 7 litert? xD én meg ma vettem egy 24n2-2 es karbit motoros börzén de a fasz kivan mert nemto mh a bránerbe de nincs rajta az a rész ahova a csat megy fel :-S pedig semmi nyoma annak h levágták volna az a felfogató részt.. na de lásd a képeken!
Én csak azért állítottam minél kisebb legyen a fogyasztás nekem kb 70-80km alatt megevett vagy 7litert
Majd én is állítgatok próbálgatok :-D
Nekem is ottvolt de most egyel följebbraktam Hidegen nekem egy rúgás szivató utána mégegy kis gázzal és megy,melegen teljesen lenyomott berúgókar egy kattanás visza és úgyis
Valaki tud esetleg üresjelzőben segíteni? Beállítom rendesen a kapcsolót üresben nézem tökéltesen minden megyek egy karitkát berakom üres és nemég a lámpa csak ha kicsit följebbhúzok a váltókaron..... nemtudom miért csinálja ezt ötlet?
Ja nekem a síber állító lapka alsó lapja az felűlről a 4. méyledésbe van benne és szép barna a gyertyám is, am n15 yc van benne de majd megnézem az n15 c vel is... annyit rosszat tudok mondani a motorról ha nao nakarok h hidegen nehezebben indul ezze la gyertyával, de majd belerakom az n15 c-t is próbának :-D
No hónap bálagyüjtés!