Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Butaság ! Kitől halottadaz óvisoktól a sarkon ?
Az,hogy a Tied nem mér az nem ETZ népbetegség,csak csupán
meghibásodott ( nem mér rendesen ),ha ugyan olyat veszel börzén,
ugyan ott vagy ahol a part szakad.
Képzeld a 31 éves TS MZ 125-öm kilómeter órája 90-be belever,
a spirál szakad illetve a kihajtás adja meg magát.
Hát, majd meglátjuk...:) megpróbálok keríteni egyet..:D meg tom h kb 5 ezret prögö 90nél... 70ig meg mér szal nincs gond vele:D
Hát, lógni nem szeretek, csak a bonyodalom van belőle, meghát magam érdekében tanulok
Hát, én életem folyamán 4-5db etz-vel találkoztam, huzamosabb ideig 4db-al, azokon mind jó volt az óra:) Ha gondolod van egy sok kilóméteres órabelsőm, megvettem mert kellett a burkolata, de a besejére nem volt szükségem, nem tudom h. mér-e egyáltalán, tudtommal működik.
Amúgy lehetne egy kérdés? Nahh nembaj felteszem aztán aki akar válaszol rá...:D halottam pár embertől h a tz--knél 70nél nem mér többet az óra...hát nekem se... ez ilyen "népbetegség"? ha veszek újat az is hamar badja a kulcsut mert azé 15k. börzén ink nem veszek me már vettem egyet és az még szarabb mint a másik..:D
Azért érdemes megtanulni rendesen,hogy ha majd szeretnél ebböl
pénzt csinálni ebben dolgozni,ne az legyen,hogy nem értem,
nem tudom,nem voltam ott amikor tanitották épp akkor is lógtam stb.
Nem gond, az oldalukon minden fennt van
Hát igen, ha elakar valamit érni az ember akkor azért tenni kell, azért jelentkeztem ide, mert ez eléggé érdekel, és ami érdekel azt szívesen tanulom
ja értem, meg bevallom most megkukkantottam a honlapjukat is:D bocsi h itt irkáltam mihelyett megnéztem vna rögtön azt..
Igen ! azt,hogy ott is tanulni kell, ha azt akarod,hogy légy valaki !
A semmitől biztosan sokkal jobb Egyébként tudsz valamit a suliról?
Én érettségin túl vagyok és úgy megyek, de tudtommal lehet 8. után is.
Az is nagyon jóóóó !
Ott is sokat lehet tanulni,ha akar az ember és érti !
és ezek a sulik hogy mennek?, h mentek normális 8. után? v már a középsuli után jelentkeztek?:O
igen suliba, sajnos a MAMI nekem túl drága, megérte volna oda menni, de egyszerűen nincs rá pénzem:(, így a Pannónia Motorkerékpár-szerelő szakiskolába megyek.
GYÚJTÁS !
előgyújtás felsőholtpont előtt 3,6 mm
Nah megjöttem Nagy nehezen de sikerül a felöntésig beállítani a szintet.....remélem jó Azt honnan tudom meg ha farslevegőt szív amugy?Mert most próbáltam állítani de nemmegy..... ha beállítom alapjáratot és meghúzom neki akkor nemakar viszaesni 4ezer alá... kb egyfolytában olyan 1500 az alapjárat....... bár ez nemlenne gond de nem úgy veszi a lapot ahogy kéne..... hiába tekerem bárhova a melléklevegő csavart nemér semmit...
Suliba ? Mamiba ?
Motorszerelést
És mit ?
Két hét sincs, és én is tanulhatok...
Igen igen
Jól teszi ! A "büdös gyerek" legalább csinál-tanul valami jót !
Biztosan szerel.
Én is szerettem volna egy 250.es ETZ-ét,de a kis MZ-vel
megelégedve, inkább hagytam az MZ-ETZ historiát.
A Honda 200 felet életre kell, meg Én is ,
felváltva használom Őket, igaz az URAL-t most nem ,de a Hondárol
az MZ-re átűlve...háááát az első kanyarba mindig el akarom dobni,
nem azért mert "szar" hanem a súly miatt a kettő kőzt van 100 kiló,
könnyü kezelhető fürge stb.