Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nembiztos,hogy ez a baja,csak sanda gyanum van rá,de ha
töltér rendben lehet tovább agyalni !
Ha feltöltöd az aksit attól a rossz töltésed még nem javul meg,
ahogy csökken az aksiban a kapacitás úgy nem lesz neked megfelelő
gyújtásod,gondolom ÉN,de hallgassunk meg az ETZ tulajdonosokat
akik maguk szerelik a kis-nagy gépüket.
Nekem MZ-ém van Ő 6V-os renszerrel van szerelve és találkoztam
már úgyan ilyen jelenséggel a 31 éves "Kislánynál".......
Akkor lehetséges, hogy ez lessz. Még egy utolsó kérdés. Lehet hogy csak merült az akksi, mert legutoljára egy hettél ezelőtt mentem vele. azóta nem volt beindítva. Próbáljak meg tölteni rajta, hátha jó lessz?
Akkor a szarakodos oka ,hogy nincs megfelő kapacitás az aksiba
és a magas fogdulatszámot nem birja el.
Mérd meg alúl-felül aksinál-fesszabályzonál-generátornál...
Szia Fl4tl4nd3r !
Olvasom,hogy kezd tetszeni a dolog,naaaa ez az !
Teljesen mindegy ,hogy 20 ezer vagy 4 millióba kerül,
ha nem tiszteled,NEM TISZTELED !...egyiket sem !
Nem mértem még. Ha gyenge az aksi akkor is szarakodik?
Hello mindenkinek !
Vissza kérdeznék,hogy az ETZ-den a töltés jó, mérted ?
Hello mindenkinek! ETZ-vel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy amikor a motor bemelegszik magas fordulaton elkezd fulladni, majd beszaggat és megáll. Szivatóra nem reagál eközben. Kb 5 perc várakozás után beindul, majd ugyanez kezdődik. Mitől lehet?
Segítségeteket előri is köszönöm.
Ahoz képest eddig mennyire szidtam az etz mostanában kezdem megkedvelni... Mostanában semmi baja nincs kop-kop-kop.Lehet ha veszek másik motort ezt meghagyom erdőbe legalább nemsajnálom annyira mint egy félmillás gépet
Sziasztok! Valkinek nincs jó állapotú 16 -os tárcsafékes első kereke? Megvenném! Az írjon már rám köszi! Vagy küllő is elég volna! Kb 134mm-es kellene! Vagy aki tud mángorloni az is jó! Az írjon már rám köszi!
Szerintem max 1 foggal tegyél fel nagyobbat, mert a 22-est nem hiszem, h lefogja tudni forgatni, szóval nem leszel gyorsabb semmivel, maximum lejtőnek lefelé! De szerintem a 20-assal sem lesz jobb, ezt max egy 300-as hengerrel tudom elképzelni!
Itt is! 20041 hsz pl
Nekem is Mihu tervezte anno a 150esre, a kivitelezés rám maradt, de nagyon jó kis cucc lett
Nekem csak a "TERV" kellene a többit megtudom csinálni. Mihu a Simson fórumban található?
Túrázni meg minek mennyen többet? Mert ez max a végsebességen dobna de utazó 100at ígyis simán tudja nemelég az? nagyobb fogaskerékkel rosszabbul fog gyorsulni stb.....
hali érdeklődnék hogy a motorom 250 etz sebességét akarom növelni elöl 19 es fogaskerék van rajta és 22 est terveznék venni az mennyivel növeli a sebességet .én inkább turázni használom.előre is köszi a válaszokat .ja van egy eladó rezó kipuff.4000 ft ért .ha esetleg érdekel valakit.
Igen bambi is tud, de sztem, mihu tud neked szolgáltatni kiputervet, nyilván megfelelő pénzösszeg fejében, aztán varga robival meg tudsz csináltatni!
Én anno érdeklődtem robinál, h mennyiért csinálna, mondta, h ha viszek tervet (mert mz-re még nem csinált) akkor awival lakkozva olyan ívre ahogy én akarom, tompítóstul mindenestül 30 pénz!
Sztem egy egyszerűbb változatát lehet 20-ba is kihozza! De nem tudom a mostani árfolyamokat!
Igazából P20-at akarok,de drágállom...és nincs rá keret...majd eljön annak is az ideje!
Keresd Bambit! Ő biztos tud olyat aki csinál.
:D
ELb+!%sztam ezt akartam:
Egy kis segítség!
Köszi a tippet.
Egyenlőre ezzel szeretnék kezdeni vlamit!
Jut eszembe!
Tud valaki olyan embert Mo.-on aki 250-es ETZ-hez készít vagy készített már rezonátor kipufogót?