Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No sok sikert nektek! Amúgy meg annak idején olyant szálltam ottan , hogy még mindig emlegetem!
1:24 a cél vasárnapra
ne is mondd... nem volt internetem itthon 2 hétig , meguntam oszt fölmondtam a szolgáltatóval a szerződést , viszont mivel nem szolgáltat itt más így kötöttem a kábelnet helyett ADSL-t... mondjuk így olcsóbb lett egy rugóval havonta és 15x gyorsabb is... de erre megint csak várni kellett másfél hetet...
Gyútsad fel!
Ehun vagyok e!
Osztan meg szeggyed a talpaidat, mert be szeretném hozni a múltkori idődet!
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
(az olyanok ,"hogy ne itt hírdetsd te ********* szövegek nem érdekelnek!Akinek kell segítek,akinek nem kell az ne olvassa el!Köszönöm!)
Üdvözlettel:
Mitozozi
Nohát! Csak előkerűtél te is!
sok sikert szurkolunk itthonról utána meg jó pihit
sziasztok, holnap race kalocsán,be vagyunk pakolva,reggel irány!reméljük nem lesz eső, az a beton nem lehet tul kedves esőben.majd tudósitunk.helló öregdio
Nah ez a hibát megoldottam olyan erő van most benne áhh Viszont cserébe hogy van erő jól csúszik is a kuplung Hogy tudom "feszíteni" a kuplungot? Rakok a 3kis csavar alá még hézagolólemezt? A ts kuplung tényleg szétcseszi amugy idővel? Mert sokan mondták hogy miután ts kuplungot raktak rá nemvolt semmi gond vele.......
Hát lehet.Én arra tippelek hogy karbi majd megnézem aztis....szerintem túl sok benzint kap mert ha fölpörög úgy füstöl hogy alig látok
hello!az én motorom is csinálta egyszer.akkor gyertyagond volt!pedig akkor kb 5km volt a gyertyában.de szerintem gyertya lesz.de ha nem javul nézd át a gyújtást teljesen.
Estét!
Bízom benne nem fog esni és jót moccozunk.
Kakucs egyre szarabb. Kiszélesítették a célegyenesek végeit (normál irányba), szerintem nem lett jobb, bár csak gokarttal mentem rajta, van fent vidi az új pályáról.
Lassan Indycar futamokat rendezhetnek .
Sziasztok!

Mitől lehet az hogy ma elkezdte a motor hogy ha nempörgetem fogja magát és 2ezer fölé nempörög..... csomószor megkellet állnom még nagy nehezen fölpörög és tudok tovább menni és már legszivesebben összetörtem volna az egészet.Szval ez gyújtás vagy karbi gond?
Gyarmatról valaki?
heló sziasztok lenne egy kérdésem hogy egy mz 250 es 28 as karbival a régivel ami a ets en volt azzal mennyivel megy rosszaban mint egy 30 as etz karbivel.
meg lesz az is , már ha tényleg sikerül kijutni
óókéé
beszámolót kérünk.

ügyik legyetek
zomba + rém elvileg
Halló
Mi (Luxi, misu) biztos nem , nagy munkában vagyunk
Talán a hónap utolsó vasárnapján,de ha biztos itt
közzétesszük
Nektek+ jó motorolást! ! ! ! !
Zombi(meg még pár kakucsról ismerős arc) is megy
halihó... vasárnap megy valaki az E-ringre , mi úgy néz ki megyünk egy páran...