Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Husqvarna !

Az is lehet, hogy idén már nem megyek MZ-vel pályára (pénz, idő, stb... ), vagy esetleg még kb. mostani állapotában (ami nem épp az igazi ). Talán jövőre már fel tudnám készíteni normálisan, remélem maradnak még addigra MZ-sek . Épp tegnap néztem egy 2007-es MZ kupás vieót, ami fent van Youtube-on, elég szép mezőny volt. Ha csak pár ember lenne, akivel lehetne kicsit pályázni, már az is jó . Megnéztem pár másik MZ-s fórumot is, volt kupások valahol nagyon el vannak bújva :S
MZ!
kátéjem
Jövőhéten tuti legkésőbb pénteken hátha sikerülne megpróbálni valameik ktm.et.
Hétvégén valaki Kukucskálni?
Apu esztergált tömítés félét :) Ha beválik próbáld ki
Akkor várjuk a hozzászólásokat tanácsokat
nekem is ilyen gondom van.
Segítséget kérek

a Jobb oldali deckninél a kuplung kiemelő rudazat mellől folyik az olaj.Hogy lehet megszüntetni? Vagy valamilyen tömítés kell?Valaki találkozott már ezzel a problémával? PLS Help
A lamella csere nem jelenti hogy tuti jó, ezekben az utángyártott szarokban nem lehet bízni, a feszítő rugó a lényeg h. mennyire prései össze a lamellákat.
Nem mert most lett lamella cserélve. Nem azzal van a baj sztem.
postázod is a dobikat?
nemlehet hogy csúszik a kuplungod? vagy kopottak a léptetővillák?!
Helló!
Segitséget szeretnék kérni tőletek hogy mi lehet a motorom baja (ETZ 125/150). Eleinte csak ritkán elkezdte azt csinálni hogy nem pörög rendesen csak akadozik,krepeg, de abbahagyta. Most viszont elkezdte csinálni csak mostmár állandóan. Ha felrakom 5.-be akkor viszont egy idő után megszűnik. Én főtengely szimeringre gyanakszok. De ha nem az akkor mi lehet más baja? Gyújtás vagy mi?
Légysz segitsetek!
Sziasztok!
Van egy kallódó 250-es mz tankom, gyári tanksapkával. Akit érdekel , az keressen fel itt vagy a bazsa000@vipmail.hu- s címen
Itt vannak az eredmények:
http://devnull.hashmark.hu/szo...
18!
milyen időket sikerült menni? Bár tavalyi időkhöz nem lehet viszonyítani!
Épcsak beugrottam!
Ha lesz némi lelkierőm, időm, pénzem kicsit helyrepofozni a motort (lehet, hogy ki is vonom forgalomból, majd még nyáron kiderül, sokmindentől függ), akkor azért csak jó lenne menni vele, de verseny helyett inkább gyakorolni egy tejes napot kecsón, vagy kakucson (inkább itt, mert lehet jobbra is menni, az nekem nem megy). Mértéktelenül örülnék, ha lenne valaki, aki csak kicsit gyorsabb, (és nem az erősebb motor miatt ), vagy hajlandó picit visszavenni, és tudnék mögötte menve tanulni . Mondjuk egyelőre ez még mind csak álom, igyekszem, hogy legyen realitása, a mostani verseny egyelőre sajna csak kivételes alkalom volt.
Te is ott voltál?
Helló
van egy eladó vagy cserélhető ETZ 125-öm.
Simson vagy egyéb más 50-es érdekelne!
ETZ 125
Láttalak!
Helló!
Segitséget szeretnék kérni töletek hogy mi lehet a motorom baja (ETZ 125/150). Elainte csak ritkán elkezte azt csinálni hogy ne pörög rendesen csak akadozik,krepeg, de abbahagyta. Most viszont elkezdte csinálni csak mostmár állandóan. Ha felrakom 5.-be akkor viszont egy idö után megszünik. Én fötengely szimeringre gyanakszok. De ha nem az mi lehet más baja?