Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindezt álló motornál produkálta, vagy toltad is egy kicsit? Csak azért, mert ha állt a motor, akkor ez teljesen természetes jelenség, mozgásba kell hozni a vasat és úgy egy idő után rendben lesz minden. Amúgy milyen módszert használtál légtelenítéshez?
most 7 végén kakucskálás, a supermotosokkal, gyeretk minél többen!
(04.19)
akkor majd még próbáld légteleníteni kicsit később, igazgasd meg a csövet meg hasonlók,nekem is van h. pár próbakör után még egy csomó levegő kijön, sajnos többet nem tudok mondani
Aha minden jó, nem folyik semmi sehol! És mondom jól is mozognak a dugattyúk, mert előtte mindig nagyon nehezen tudtam csak a kereket kiszedni a helyéről, meg az egyik karmantyúmnál is engedett az olaj!
Mikor még lent volt a mociról az egész rendszer, de már összeraktam, akkor is furi volt, h nem akarnak kijönni rendesen a dugattyúk, mondom bizti még levegős, de aztán feltettem és már vagy fél flakon olajat átfolyattam rajta és semmi! Felkeményszik, de épp, h a kormány előtt!
Fékcső jó állapotú?!
Hellótok!

Ma szétszedtem az első fék rendszeremet, kipucoltam mindent, a munkahengerben lecseréltem a karmantyúkat, új porvédőket tettem bele, GM dot 4es olajat töltöttem bele, lelégtelenítettem, most frankón működik és ki be mozog, csak annyi a probléma, h a dugattyúk nem akarnak kijjebb jönni!
Levegő már semmi nem jön belőle, de a kar szinte a kormánynál kezd el keményedni! Hiába pumpálom semmi!
Vmi megoldást tudnátok mondani?
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!
Hali! Eladó ETZ villa mindennel együtt, ami a képen látható.... Ez még a dobfékes verzió!
Irányár: 9000 Ft
helló
szerintem a hétvégén nem leszek msn en, de ha email t írsz arra tudok majd válaszolni( el kell utaznom sajnos)... csak gondoltam hogy szólok hogy ne várj msn en...
üdv
mitoo
helló
az R a törött és az L (ami neked kell) az tökéletes!
ha érdekel akkor írj mailra egy árat és a tied!
üdv
mitoo
Melyik jelölésű állító a törött?
látni nem látom a belsejét, de bízok benne hogy rendben van... a részleteket majd msn-en megbeszéljük ha neked is megfelel
képen jelölt dolgokra lenne szükségem
Hello!

nemrég vettem 2 db-ot, kívülről fasza volt,csak amikor nekiálltam az olajcserének, hoppá az egyiknek a belseje szarrá van rohadva, az egész nyomórúd kuka és az a kis belső csőnek is annyi amin az a szelepféle van... szóval egy komplett belsőség kellene...
Üdv, hátsó telóhoz nekem is kellene alkatrész, a rugó erősségét ami állítja, az nekem el van törve, olyan kellene amin az L jelölés van.
helló
ha érdekelnek cuccok hátsó teleszkóphoz akkor nekem van kb 3-4 db szétszedve, az alkatrészek 99% a használható és jó állapotú. írd le hogy mi is kellene és dobok fel képeket
üdv
mitoo
ez lemaradt.
Az etz-m mostanság és öcsém kisbicaja
Tényleg jó volt a hétvége, remélem találkozunk legközelebb is. Ja, és én tényleg kezdő vagyok, csak azért tudtam voszinylag gyordabban menni , mert nem MZ-vel megyek.
Most 7 végén lesz az első supermotós balhé tökölön, lesz veterán, talán rotyógó, és simson a motok mellett.
Szerintem, ha a veteránosokkal megfértek, lehetne simán indulni!
Hell-Ó skacok!
Elég jó volt az idei első pályázás, de azért vissza kell rá állni fejben is és fizikálisan is (ha nem is visszaszokni,/mert hát aki nem tud ugye annak nincs mire visszaszokni/ de fejlődni bőven van mit). A luxvor által felrakott videó második felében 1.24-től én megyek 1kört kb 0.55-ös(pfff) köridővel , mentségemre fáradt voltam, de a legjobb sem volt 0.53alatt .Azért erőteljesen reménykedem a fejlődésemben!
Jó lett volna ha nem csak mi vagyunk 2-en (kezdők), na de majd legközelebb reméljük ott lesztek és segítetek 1kicsit, hogymitéshogyan.
Összeismerkedtünk darage-val akivel jókat dumáltunk& hát elmondása szerint kezdő de elég jól nyomja!
&talán SZÁMOTOKRA A LEGFONTOSABB a robogósok azt mondják a szupermoto versenyekkel egybekötve lesz valami mz kupa szerű versenysorozat(&az ő versenyük is).az első ápr.19.-én kakucson.
Reméljük a következő mocisákor már együtt kergetőzünk!
bő kéthét múlva ha minden jól megy kipróbáljuk a kecskeméti pályát de lehet csak jövőhónap eleje lessz belőle.
hát napokban sikerült jól bevásárolnom, kívülről minden ok-nak tűnt, de ahogy írtad rögtön azzal kezdtem hogy olajat akartam cserélni.... de amikor szétkaptam az egyiknek a belseje teljesen szét van rohadva, annak a belső csőnek is annyi aminek az alján az a szelep van, a nyomórúdnak is annyi, mert lent az alján a csavar rá van rohadva.... a másiknál "szerencsére" csak szimeringet kell cserélni, de sajnos így is csak 1 db teleszkópom van, kellene egy másikat kerítenem, ami nem könnyű, mert nehezen találni
Nem tudom mennyire lehet kapni hozzá cuccokat a szimeringen kívül, de azért ne kukázd egyből, ha nem kapsz hozzá alkatrészt. Sőt, ha kapsz is, az utángyártott lehet, hogy nem az igazi. Próbálj szerezni használtat (kompletten), ha véletlenül teljesen jó, akkor jól jártál, ha nem tökéletes, akkor szétszeded és a meglévő cuccaid közül a legjobbakat rakod össze. (Mondjuk egy olaj + szimering csere mindenképp jól jöhet, ha jónak néz ki akkor is)