Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van ETZ alkatrészem! Komplett 125 blokk(felujitásra szorul!)
Meg még sok más alkatrész,,ha valakit érdekel hivjon!
Eladó! Tel:06306028562
Helló
Tud valaki ETZ 250-hez hátso fékart ?
Hellosztok
Nincs valakinek a képen látható fordulatszám meghajtó? meg a hozzá tartozó fogaskerék+a tengelye ami a blokkba van benne?
kössz.
http://www.onroad.hu/
Végre valami jó hír
A cikket hol lehet megtalálni?
tavalyi rossz hírek után végre egy örömteli az MZ háza tájáról. A céget megvette két német ex-versenyző, Martin Wimmer és Ralf Waldman.

Mint arról tavaly beszámoltunk, az MZ-t 1996-ban megvásároló maláj Hong Leong Industries a folyamatos veszteségek miatt a cég felszámolása mellett döntött. A szomorú hír után olyan pletykákról is hallhattunk, hogy német cégek tervezik megmenteni a legendás márkát. Erre végül nem került sor, de semmi ok a szomorkodásra. Wimmer és Waldmann március 24-én megvásárolta a céget. Az üzlet részletei titkosak, pletykák szerint az egykor 250-es GP osztályban versenyző német páros 4-5 millió eurót fizetett az MZ-ért, amely nem tartalmazza a maláj vezetés alatt kifejlesztett MZ 1000 különböző változatainak gyártásának jogait. Wimmer nyilatkozata szerint a cég rövidtávú tervei a kisköbcentis motorok gyártásának beindításáról szólnak, amelyet távol-keleti beszállítók segítségével terveznek sikerre vinni.
Tegnap hajnalban, mikor jöttem fel Érdre dolgozni, olyan égszakadás-földindulás volt Gyöngyösnél, hogy szerintem mindent kimosott a repedésekből az eső (a legnagyobb fokozaton kellett járatnom az ablaktörlőt, hogy lássak valamit). Majd meglátjuk.......amúgy meg vasárnapra most országosan esőzést mondanak
Kakucsot havonta egyszer locsolókocsival kezelik, ha drift volt, akkor gyakrabban
Akkor mi meg kíváncsian várjuk hogy mit és milyennek láttál!
Úgy tervezem, hogy pénteken, munkahelyről hazafelé menet beugrok megnézni Brezovát, milyen állapotban van a pálya. Persze, csak ha emberi időben sikerül elindulnom, ami azért elég ritka, de hátha ....
kb. 1 km.
Mi a hossza?
Eggen, jó kis csiki csuki, az egyik viszafordítóhoz lemész egy kb 6 méter mély völgybe.
Ez a pálya szinteltéréses? csiki-csukinak néz ki.
Remélhetőleg megyünk vasárnap, de szerintem motor nélkül.
Köszi a segítséget& a térképet!
Kakucson mi voltunk driftesek után, háát nem mondhatnám hogy jobb lett volna motorozni utánuk, mint előttük.De ezt lehet csak én észleltem így.& aki már tényleg tud motorozni az lehet másképp érzi!
Na akkor úgy néz ki a pálya mint a disznó!
Erre.
Az egyik pannóniás srác volt most hétvégén kint a pályán, azt mondta, hogy driftverseny volt. Szerintem elég jól leseperhették az aszfaltot.
Na és merre is induljunk, hogy Brezovába érkezzünk?
Ja, és Honda Lead-el rohangál a töltéseken, szóval még motoros is (szegről-végről ). Bírom!
Csak tiszta legyen a pálya! A múltkor olyan volt mint a szántóföld!
Vasárnapra van tervbe véve Brezova, plusz pannóniások részvétele is lehetséges . Gyertek Ti is, az öregemet kérdeztem, hogy milyen időjárás lesz, azt mondta, hogy pont motorozós idő lesz . Amúgy a Ő legfanatikusabb horgász , akit ismerek, plusz még a legjobb időjós-szamár is !