Sziasztok ! valaki szedett már szét ts kilóméterórát /az üveglapot le rólla/ az hogy lehet leoperálni mert valahogy nem nagyon jön hogy visszarakható maradjon? köszi !
Ne érts félre, nem kötekedni akarok, de szerintem nem gondoltad át a dolgot elég alaposan. Tényleg sok szerencsét kívánok a tervhez, de belegondoltál abba, hogy ha pl. gyorshajtást követsz el két alkalommal a hétvégén, az a tulajt fogja terhelni (objektív felelősség), arról nem is beszélve, hogy nem ismer téged itt senki (kitöltetlen adatlap). Hogyan legyen behajtható az ilyen jellegű követelés? Szerződéssel? De hogyan? Ha baj történik, akkor előkerülnek a papírok, akkor viszont be nem jelentett jövedelem keletkezik a hatóság előtt, stb.
Én elhiszem, hogy jóindulatú és becsületes ember vagy, de nem hiszem, hogy akárki is odaadná a féltve pátyolgatott motorját így....
nem vélem úgy, hogy igazi motoros soha nem adja kölcsön a motorját, ha cimbik lennénk, felőlem vihetnéd, csak tankold meg, ha visszahozod, de így.......érted, mire akarok kilyukadni?
Csak azért írtam ilyen hosszan, mert nem akartam elpoénkodni a dolgot, hiszen Te komolyan gondolhattad a dolgot.
Sajnálom és sok szerencsét!
Vasárnap lesz minden futam. 6000 nevezés + 1000 jeladó + 4-5000 napi licensz. Jóval kevesebbet lehet menni, mint egy sima pályanapon, cserébe az összes köröd időeredménye elérhető lesz szabadedzés kezdetétől 2. verseny végéig, na meg igazi verseny van. Kezdésnek nem nagyon ajánlanám.
Én elhiszem, hogy jóindulatú és becsületes ember vagy, de nem hiszem, hogy akárki is odaadná a féltve pátyolgatott motorját így....
nem vélem úgy, hogy igazi motoros soha nem adja kölcsön a motorját, ha cimbik lennénk, felőlem vihetnéd, csak tankold meg, ha visszahozod, de így.......érted, mire akarok kilyukadni?
Csak azért írtam ilyen hosszan, mert nem akartam elpoénkodni a dolgot, hiszen Te komolyan gondolhattad a dolgot.
Sajnálom és sok szerencsét!
Érdekes ez a kölcsönzés, de jó látni, h van aki visszavágyik!:)
Hol laksz? Adatlap? Egyebek?
http://www.hasznaltauto.hu/2886847_mz_etz_1985
Kecsón tavaly 5k volt egy nap, fél napos nem volt.