Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ! valaki szedett már szét ts kilóméterórát /az üveglapot le rólla/ az hogy lehet leoperálni mert valahogy nem nagyon jön hogy visszarakható maradjon? köszi !
Köszi szépen és igazad van.
Ne érts félre, nem kötekedni akarok, de szerintem nem gondoltad át a dolgot elég alaposan. Tényleg sok szerencsét kívánok a tervhez, de belegondoltál abba, hogy ha pl. gyorshajtást követsz el két alkalommal a hétvégén, az a tulajt fogja terhelni (objektív felelősség), arról nem is beszélve, hogy nem ismer téged itt senki (kitöltetlen adatlap). Hogyan legyen behajtható az ilyen jellegű követelés? Szerződéssel? De hogyan? Ha baj történik, akkor előkerülnek a papírok, akkor viszont be nem jelentett jövedelem keletkezik a hatóság előtt, stb.
Én elhiszem, hogy jóindulatú és becsületes ember vagy, de nem hiszem, hogy akárki is odaadná a féltve pátyolgatott motorját így....
nem vélem úgy, hogy igazi motoros soha nem adja kölcsön a motorját, ha cimbik lennénk, felőlem vihetnéd, csak tankold meg, ha visszahozod, de így.......érted, mire akarok kilyukadni?
Csak azért írtam ilyen hosszan, mert nem akartam elpoénkodni a dolgot, hiszen Te komolyan gondolhattad a dolgot.
Sajnálom és sok szerencsét!
miért akarod lecserélni a karbidat?
Az én hsz-eimre nem is reagált senki!

Érdekes ez a kölcsönzés, de jó látni, h van aki visszavágyik!:)
Természetesen igen. Érden lakunk.
Kaucióval, szerződéssel, miegymással?
Hol laksz? Adatlap? Egyebek?
Megértelek és köszönöm, mert nekem is volt.
A Haza nem eladó, ezüst pénzre nem váltható!
Pénzért, péntek délutántól vasárnap estig.
Hát ahogy írta! "kibérelne egy ETZ-t"
Hát azt meg hogyan gondolod?
Hello fiúk!Kibérelnék egy 250 etz, egy hétvégére.Régi motoros vagyok ezen nőttem fel, várom ajánlatokat.Üdv.Gabesz
és kb hányra érdemes odamenni?
köszönöm a választ, nem szeretnék pályára menni, csupán csak nézelődni
De lehet, hogy csak 1500 Ft.
Nézőknek is van belépő, kb 1800-2000 Ft/fő.
Szerintem ez úgy faja!

http://www.hasznaltauto.hu/2886847_mz_etz_1985
Ahogy ígértem a képet az új etetőről, meg a hozzá való ráncigálójáról!
Vasárnap lesz minden futam. 6000 nevezés + 1000 jeladó + 4-5000 napi licensz. Jóval kevesebbet lehet menni, mint egy sima pályanapon, cserébe az összes köröd időeredménye elérhető lesz szabadedzés kezdetétől 2. verseny végéig, na meg igazi verseny van. Kezdésnek nem nagyon ajánlanám.
Oda belépő? vagy a pályanapi díjak érvényesek? Melyik napon lesz az MZ futam?(ha lesz aki indul)
Hétvégén kakucson sopermoto futam, aminek a betétfutam az MZ kupa futam(már ha lesz aki elindul)
Kakucson elvileg 6 rugó egy nap, 4 egy délután (kakucsring.hu)
Kecsón tavaly 5k volt egy nap, fél napos nem volt.
A pályanap díja az kb mennyi szokott lenni?