szabályozva még nem volt garantáltan 10e km t futott, tehát nincsen rajta semmi féle hiba. ha megfelel neked akkor 2000ft + postaköltség (1620ft utánvéttel ) odaadom. ha megfelel akk írj mailt (---adatlap)
üdv
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Egy '89-es 250-es ETZ-re szeretnék egy féktárcsát. Tudtok Budapesten egy boltot, szerelőt, bontót, ahol olcsóbban belehetne szerezni, vagy valakinél nincs e véletlenül egy felesleges tárcsa?
Első motoromra kéne, amit most apum hajt, de a műszaki vizsgán elhasalt a motor, mert ütött a tárcsája.
Csakis vasárnap!már három hete így terveztük .
Szombaton még meló, majd hogy vasárnap jó idő legyen, ne az amit jósolnak .
Mert, hogy eddig nem tudott esni aza kurv@ eső, most meg annyira nyomítják , hogy esni fog , csak remélni tudjuk jó idő lesz. Aki meg nem lesz ott , azért elmondunk 1 imát, hogy leközelebb hátha eggyütt motorozunk.
Van egy eladó 150-es etz-m miskolcon működőképes kipróbálható ! csörög a primer lánca eléggé hangosan a tankon van 2 kisebb horpadás a teleszkópszár mögött ! mega tankon egy fehér folt ( lejött a matrica festékkel együtt ) kipufogó vágva felhúzva ! 40 e ft ért elvihető vagy 250 es etz csere érdekel papír nélküli kevés ráfizetéssel ! SŰRGŐS ! e-mail:beg278@citromail.hu tel:06306162856 ha valakit érdekel szóljon és meg beszéljük !
Helló van miskolcon egy eladó 150 es etz-m papírok nélkül működőképes a tankon egy picike horpadás meg egy fehér folt ( lejött a festék matricástol ) meg csörög a primer lánc
Biztosat nem mondhatok, de szerintem nem. Határidős a meló, ezen a héten át kellene adni, úgyhogy hétvégén is nyomjuk-300 km-re otthontól . Szerintem akár el is adhatnám a motorjaimat, amennyit motoroztam még ebben az évben . Ez az év már ilyen marad, még nem voltam pályán az idén.....
Szia! Lehet,hogy érdekelne a gép! (most jön meg nemsokára az A1es jogsim )
Helyileg merre található?
Mennyi km van benne?
Blokkja milyen? ( felújított,gyári bontatlan? )
Mennyibe kerülne forgalomba helyezni ?
üdv
Igen, érdekelne.
Mennyiért tudnád adni?
ha érdekel akkor van féktárcsám gyári etz re való
üdv
A segítségeteket szeretném kérni.
Egy '89-es 250-es ETZ-re szeretnék egy féktárcsát. Tudtok Budapesten egy boltot, szerelőt, bontót, ahol olcsóbban belehetne szerezni, vagy valakinél nincs e véletlenül egy felesleges tárcsa?
Első motoromra kéne, amit most apum hajt, de a műszaki vizsgán elhasalt a motor, mert ütött a tárcsája.
Előre is köszönöm!
Szombaton még meló, majd hogy vasárnap jó idő legyen, ne az amit jósolnak .
Mert, hogy eddig nem tudott esni aza kurv@ eső, most meg annyira nyomítják , hogy esni fog , csak remélni tudjuk jó idő lesz. Aki meg nem lesz ott , azért elmondunk 1 imát, hogy leközelebb hátha eggyütt motorozunk.
Látom sokan mennek vasárnap innen, de nekem sajna az nem jó, valamint az időjárás is jobb lesz szombaton.
Nos?
Vasárnap Kakucs?
koponyeg.hu-nak ne higgyetek!
Reméljük jó idő lesz& leszünk is egy páran mz-sek!
Helyileg merre található?
Mennyi km van benne?
Blokkja milyen? ( felújított,gyári bontatlan? )
Mennyibe kerülne forgalomba helyezni ?
Köszi
Elado a mocim még mindig akit érdekell az sasolja meg
http://www.motor.hu/motor_vpag...
Vagy ez nem a te mocid?
egy kérdésem lenne: MZ TS 150 és ETZ 150 motorállványa (sztender) között mennyi különbség van? vagyis kompatibilisek egymással?
üdv