Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Küldtem mailt.
szabályozva még nem volt garantáltan 10e km t futott, tehát nincsen rajta semmi féle hiba. ha megfelel neked akkor 2000ft + postaköltség (1620ft utánvéttel ) odaadom. ha megfelel akk írj mailt (---adatlap)
üdv
Szia!
Igen, érdekelne.
Mennyiért tudnád adni?
szeva
ha érdekel akkor van féktárcsám gyári etz re való
üdv
Ha tudsz egy jó esztergályost az ki tudja nyomatni és utánna felszabájozni.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Egy '89-es 250-es ETZ-re szeretnék egy féktárcsát. Tudtok Budapesten egy boltot, szerelőt, bontót, ahol olcsóbban belehetne szerezni, vagy valakinél nincs e véletlenül egy felesleges tárcsa?
Első motoromra kéne, amit most apum hajt, de a műszaki vizsgán elhasalt a motor, mert ütött a tárcsája.

Előre is köszönöm!
Hali! Tényleg... kicsi a világ. Mit fog tudni a gép?
de ha esik is én nem papírbol vagyok úgyhogy gond egy szál sem én biztos ott leszek
Csakis vasárnap!már három hete így terveztük .
Szombaton még meló, majd hogy vasárnap jó idő legyen, ne az amit jósolnak .
Mert, hogy eddig nem tudott esni aza kurv@ eső, most meg annyira nyomítják , hogy esni fog , csak remélni tudjuk jó idő lesz. Aki meg nem lesz ott , azért elmondunk 1 imát, hogy leközelebb hátha eggyütt motorozunk.
Valaki szombaton kakucs?
Látom sokan mennek vasárnap innen, de nekem sajna az nem jó, valamint az időjárás is jobb lesz szombaton.
Nos?
Van egy eladó 150-es etz-m miskolcon működőképes kipróbálható ! csörög a primer lánca eléggé hangosan a tankon van 2 kisebb horpadás a teleszkópszár mögött ! mega tankon egy fehér folt ( lejött a matrica festékkel együtt ) kipufogó vágva felhúzva ! 40 e ft ért elvihető vagy 250 es etz csere érdekel papír nélküli kevés ráfizetéssel ! SŰRGŐS ! e-mail:beg278@citromail.hu tel:06306162856 ha valakit érdekel szóljon és meg beszéljük !
Helló van miskolcon egy eladó 150 es etz-m papírok nélkül működőképes a tankon egy picike horpadás meg egy fehér folt ( lejött a festék matricástol ) meg csörög a primer lánc
Biztosat nem mondhatok, de szerintem nem. Határidős a meló, ezen a héten át kellene adni, úgyhogy hétvégén is nyomjuk-300 km-re otthontól . Szerintem akár el is adhatnám a motorjaimat, amennyit motoroztam még ebben az évben . Ez az év már ilyen marad, még nem voltam pályán az idén.....
Grabó, te jössz?
Ha jó idő van megyünk, de csak ketten mert az emberkék érettségiznek hétfőn! Nem meri apuka beválalni! Lehet ismeri őket!
Helló Mindenkinek!
Vasárnap Kakucs?
koponyeg.hu-nak ne higgyetek!
Reméljük jó idő lesz& leszünk is egy páran mz-sek!
Szia! Lehet,hogy érdekelne a gép! (most jön meg nemsokára az A1es jogsim )
Helyileg merre található?
Mennyi km van benne?
Blokkja milyen? ( felújított,gyári bontatlan? )
Mennyibe kerülne forgalomba helyezni ?

Köszi
De, csak már eladtam mind a kettő mz-t. Adatlapomon meg tudod nézni.
Sziasztok
Elado a mocim még mindig akit érdekell az sasolja meg

http://www.motor.hu/motor_vpag...
Már mint, h érted, h volt?
Vagy ez nem a te mocid?
Valami robogóé volt.... DE nagyon jó fék volt rajta...
sziasztok!
egy kérdésem lenne: MZ TS 150 és ETZ 150 motorállványa (sztender) között mennyi különbség van? vagyis kompatibilisek egymással?
üdv
Bocs, offolok egyet! Fürcsi van! De utána leszek!
Voltál már az idén pályázni?!