Nézd meg tüzetesen a szívócsonkot, hogy nincs-e rajta repedés . Ez okozhat szegény keveréket jól beállított karbesz ellenére is. Van ismerős, aki tudna mesélni az ilyen esetekben bekövetkezett dugóbeállásokról.....azóta csak gumi szívócsonkot hajlandó használni, nekem is az van az utcai 250-esemen. Esetleg próbáld ki egy kölcsön szívócsonkkal a biztonság kedvéért.
Vagy nem tudja leadni a keletkezett hőt rendesen, vagy az olaj nem kellő mennyiségben kerül a rendeltetési helyére, vagy tényleg a dugattyúval van a gond. Hanyas keverékkel jársz, mennyire hajtod? Nekem egyszer ragadt meg, de az nyáron melegben tartósan 120 felett és 50-es keverékkel üzemeltetve volt. Különösebben nem is lepődtem meg rajta.
VAn egy ETZ 250-em és a sok apróság mellett az a problémája, hogy meg-meg szorul a dugó kb. 40km-enként, És nem tudom miért. Lehet a dugó és a henger nem egyszerre tágul és azért szorul meg? Ha tudtok vmit kérlek írjatok. Elöre is kössz. Levente
Tényleg Te tudod, hogy mit csinálsz, a Te motorod, a Te munkád !
Én viszont a motorgenerál után (amit mondjuk Bambi csinált) bejáratásképpen elmentem a szomszédba Tiszacsegére versenyezni . 20-as keverék, 35 fok árnyékban és a hajam még mindig tart . De tényleg, mindenki, az összes öreg szaki azt mondta, hogy nem kell jobb bejáratás ennél, én meg hallgattam rájuk - azóta is csak benya kell a motorba, semmi baja .....és az a pálya igencsak gyors a gokartpályákhoz képest, szóval ott volt esélye a blokknak, ha meg akart ragadni. Ha tisztességesen meg van csinálva a vas, szerintem NEM LEHET BAJA, főleg az ilyen csiki-csuki pályákon!
bővebre van fúratva de nem szeretném megragasztani mert inkább motorozásra költöm a felújítás árát így is bőven túlléptem a gépre félrerakott keretet "át kelett csoportosítanom" mint odafönt a nagyok, na ezért akarom inkább egy kicsit járatni új főtengely,csapágy,henger,váltó hagy kopjon össze egy kicsit.
Mé kell vele 500km-t menni? én eggyik motoromat sem járattam, pályára fel oszt jó van! 20-as keverék kő bele, oszt kis pályán tuti nem ragad meg! Max kicsit több benya!
Engem mindenképpen! A többieket nem tudom! Elég problémások mostanában. Sajna eggyiket vasárnap műtötték, 2 hónap pihi! A másiknál meg szülni fog az asszony 1-2 héten belül! Ha nem pont akkor akkor fogunk ünnepelni, akkor én megyek de csak vasárnap, mert szombaton dolgozom! Egyébként már kukucskálni is lehet menni! Ha megelőznek elfolyik a véred?!
Kicsi rá ez esély, hogy kész legyen a gépem már majdnem minden megvan hozzá és ha kész még bele kel rakni kb 500km márciusban tuti nem birok vele pályázni. Most jöttem be a műhejből még egy perselyt kell csináltatnom holnap és lehet összerakni de azt meg csak hétvégén tudjuk.
Turistatempóban, tudod, csak a szokásos . Évadkezdő tatatempós , csak úgy érzéssel, de ha megelőzöl, vér fog folyni . Mééér, felpiszkálta a gyarmatiakat a dolog ?
Nincs itt semmi titok, csak most érek rá még ma, szereltem egész nap ....
Jövő hétvégén Visonta? Hmmm ? Ma hoztam haza a pacit, holnap tisztogatok meg körbeudvarolom , felőlem mostmár jöhet jég, eső .....
Azt beszéltük mzterrorist-tal, hogy össze kellene trombitálni a falkát, gondoltuk Nektek nem kell olyan sokat udvarolni, hogy eljöjjetek . Na, jó ötlet?
Na és Luxvor? Te mit szólsz hozzá?
A karbid jól van beállítva,?Nem kap kicsit kevés benzint?
VAn egy ETZ 250-em és a sok apróság mellett az a problémája, hogy meg-meg szorul a dugó kb. 40km-enként, És nem tudom miért. Lehet a dugó és a henger nem egyszerre tágul és azért szorul meg? Ha tudtok vmit kérlek írjatok. Elöre is kössz. Levente
és menyire mondanád az árát ?
http://devnull.hashmark.hu/szo...
Én viszont a motorgenerál után (amit mondjuk Bambi csinált) bejáratásképpen elmentem a szomszédba Tiszacsegére versenyezni . 20-as keverék, 35 fok árnyékban és a hajam még mindig tart . De tényleg, mindenki, az összes öreg szaki azt mondta, hogy nem kell jobb bejáratás ennél, én meg hallgattam rájuk - azóta is csak benya kell a motorba, semmi baja .....és az a pálya igencsak gyors a gokartpályákhoz képest, szóval ott volt esélye a blokknak, ha meg akart ragadni. Ha tisztességesen meg van csinálva a vas, szerintem NEM LEHET BAJA, főleg az ilyen csiki-csuki pályákon!
Jövő hétvégén Visonta? Hmmm ? Ma hoztam haza a pacit, holnap tisztogatok meg körbeudvarolom , felőlem mostmár jöhet jég, eső .....
Azt beszéltük mzterrorist-tal, hogy össze kellene trombitálni a falkát, gondoltuk Nektek nem kell olyan sokat udvarolni, hogy eljöjjetek . Na, jó ötlet?
Na és Luxvor? Te mit szólsz hozzá?